Simdi istedigi oldu ya kaprisinden nazindan gecilmez Allah size asil simdi kolaylik ve sabir versin.
Eve geri döndü peki,yaptığı davranış yüzünden annenizden özür diledi mi?
Artık bir işe girmesini ya da bir kursa gitmesini sağlayabilirsiniz. Çevresi değişirse aklı başına gelir belki.
Boylece evlilik dugun masraflarina suzude sizide ortak etmisler :)
Baya zekiymis cocugun ailesi bence
Bence birakin ne zmn nasil yaparlarsa yapsinlar nisan dugun, birde yste masrafmi yapcakdiniz elin hapisteki ogluna
Kardesinizde bir isegirsin calissin bakalim kolaymiymis evlenmek
Ayaz sizin bu forma üye olduğunuzu, hakkında yazılar yazdığınızı biliyor mu?
ewet bilşiyor hatta dedımkı bak oku ınsanlar senın hakkında ne dusundugunu gör dedım amaaan ordakı kızlar hep olumsuz yorum yapar zaten dedı bana
keşke hiç geri çağırmasaydınız kalsaydı orda kıysaydı nıkahını da gorseydı dunyanın kac bucak oldugunu şimdi kalk desenız evden kacar otur desenız evden kacar zaten onun gözune bı gorunecek var belanın ustune ustune gıdıyo ama umrunda degıl yazada olsa bu adamla sonu son degıl kocasıyla hırsızlık yapar arsızlık yapar gecınırler bakalım sızın pamuk prensesınız orda kül kedisi muamelesı gordugunde yıne buraya o pembe hayllerını yasadıgını pembe bı dunyası oldugunu yazabılecekmı?
wala zaten bızı mahvettı kendınıde mahvetmesıne dayanamadık anne yuregı dayanmadı bende anneme dayanamadım anlayacagın tamamen duygusal davrandık sanırm.icimizde bi alev bir cehenemm atesı hıssettık öyle acı ki.cidden cok zordu.
keşke hiç geri çağırmasaydınız kalsaydı orda kıysaydı nıkahını da gorseydı dunyanın kac bucak oldugunu şimdi kalk desenız evden kacar otur desenız evden kacar zaten onun gözune bı gorunecek var belanın ustune ustune gıdıyo ama umrunda degıl yazada olsa bu adamla sonu son degıl kocasıyla hırsızlık yapar arsızlık yapar gecınırler bakalım sızın pamuk prensesınız orda kül kedisi muamelesı gordugunde yıne buraya o pembe hayllerını yasadıgını pembe bı dunyası oldugunu yazabılecekmı?
Msj sayısı için k.bakmayın 😃
anlayamadım???ne demek ıstedınız?
mesaj sayısını doldurmaya calısıyo her konunun altına yazıyo önemli bişe değil yani
psikoloğa gitti gecen ıkı haftada anck bir işe yaramadı sanırım özel biryere götürmeliydik cünkü bayan psikolog kardesime sen sağlıklı düşünüyorsun demiş tabiki size anlattıgım seyleri billmeden bu kanıya varmış hemendediklerinize göre ayaz okb li (obsesif kompulsif bozukluk) olabilir yani takinti hastaligi doye bir rahatsizlik gercekten var tedavi ile duzelebilir boylece o cocuga da takintili ise ondan bile vazgecer
Ama ayazin psikologa gotmeyi kabul edecegini sanmiyorum
O cocukla alakali olarak degil de baska bir konu icin psikologa gittigini zannederse oyle ikna olabilir
psikoloğa gitti gecen ıkı haftada anck bir işe yaramadı sanırım özel biryere götürmeliydik cünkü bayan psikolog kardesime sen sağlıklı düşünüyorsun demiş tabiki size anlattıgım seyleri billmeden bu kanıya varmış hemen
psikologa kendini farkli anlatiyor olabilir
depresyon ilacı icmesi gerekir belki
iyi bir doktor lazım -psikiyatr-
psikoloğa gitti gecen ıkı haftada anck bir işe yaramadı sanırım özel biryere götürmeliydik cünkü bayan psikolog kardesime sen sağlıklı düşünüyorsun demiş tabiki size anlattıgım seyleri billmeden bu kanıya varmış hemen
evet psikolağa anlattıkları bellı ben bırını sevıyorum ama ailem ıstemıyor bunda abartılcak bır durum yok gıbısınden anlatırsa doktor da nereden anlayabilir ki. katılıyorum aynen .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?