(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Artık bir işe girmesini ya da bir kursa gitmesini sağlayabilirsiniz. Çevresi değişirse aklı başına gelir belki.

inşallah bız zaten ococuk hayatında olsada olmasada sosyal cevresı olmasını ıstıyoruz. cunku hıc arkd.ı yok hepsını uzaklastırdı kendınden en azından toplum ıcınde yasamayı ögrenır bazen boyun egmek gerektıgını patrona mudure alttan alırken ögrenır.umarımmmm

aynen ben de öyle dusunuyorum işe girip calısmalı para bıırıktırmelı

Ayaz sizin bu forma üye olduğunuzu, hakkında yazılar yazdığınızı biliyor mu?

arkadaslar burda herseyı acıklayamıyorum nolur nolmaz dıye ama sızlere aklıma takılan bırseyı sormak ıstıyorum. Bu olaylar evet belkı kaderınde vardı yasandı yada yasanmaya dewam edecek. Ancak benim garip buldugum bazı durumlar var ama sızde aynı fıkırdemısınız dıye sormak ıstedım. Simdi kardesımın bu durumları nedenıyle ınternette bır arastırma yaptım acaba psikolojık bır durummu var yanı sonucta kımse öldurse dövse bıle o cocuga kacmaya razıyım dıyen ve hapıste nıkah kıymayı dusunen bır kız normal değildir . Bu konuda düşünce bırlıgınde oldugumuzu da bilerek soruyorum bunları size. Annemle konusurken kardesımın kucuklukte yaptıgı bazı seyler bızım aklımıza geldi. Mesela küçükken 5-6 yasında iken gece 3 te annemı uyandırıp sacını tarattırıp uyurdu takıntı yapmıstı. bu takıntı gectı sonrasında durup durup el yıkama durumu basladı. yanı anormal sıklıkta el yıkamaktan bahsedıyorum. dönem dönem böyle seyler oldu. son zamanlarda ben guzelmıyım abla dıyıp durmaya basladı buldugu fotolarla kıyaslanmak ısterdı hep. güzel oldugunu duymak ısterdi. zaten benım esımle annemın de babamla olan mutlulugu onun evlılığe cok ama cok özenmesıne sebep oluyordu. Ve en son kurban bayramında bana dedıkı abla bende tik basladı noldu dedıgımde ıse bazen ellerım kasılıyor gözlerımı kırpmaya nefes almaya baslıyorum ama bunların hepsı aynı anda olmalı ve 1 kez 3 kez 5 kez 7 kez olmalı yanı tek sayılarda durabılıyormus. Ömrumde ılk kez duydum bunu ben. bu anlattıklarıma göre sızce ciddi derecede takıntı ve anormallık yok mu? süreklı annemımı benımı daha cok sevıyorsun bu tarz sorularrr sorar kıyaslama kıskanclık hepsını uc noktada yasıyor bellıkı. yanı sız ne dusunursunuz bu durumda bunu merak edıyorum. yanı eger bu bır hastalıksa kendımden utanıyorum 18 senede bır hastalıgı anlayamadıysam cıdden ergenlıktır cocukken cocukluk ıste dıyıp gectım hep hıc cıddıye almadım belkıde bız sucluyuz belkıde gercekten hastalık var. yorumlarınıızı beklıyorum kızlar. Özellıkle psıkologa gıdecegım ama psıkolog arkd.lar varsa önemle dınlemek ısterım önerılerını.

Ayaz sizin bu forma üye olduğunuzu, hakkında yazılar yazdığınızı biliyor mu?

ewet bilşiyor hatta dedımkı bak oku ınsanlar senın hakkında ne dusundugunu gör dedım amaaan ordakı kızlar hep olumsuz yorum yapar zaten dedı bana

keşke hiç geri çağırmasaydınız kalsaydı orda kıysaydı nıkahını da gorseydı dunyanın kac bucak oldugunu şimdi kalk desenız evden kacar otur desenız evden kacar zaten onun gözune bı gorunecek var belanın ustune ustune gıdıyo ama umrunda degıl yazada olsa bu adamla sonu son degıl kocasıyla hırsızlık yapar arsızlık yapar gecınırler bakalım sızın pamuk prensesınız orda kül kedisi muamelesı gordugunde yıne buraya o pembe hayllerını yasadıgını pembe bı dunyası oldugunu yazabılecekmı?

ewet bilşiyor hatta dedımkı bak oku ınsanlar senın hakkında ne dusundugunu gör dedım amaaan ordakı kızlar hep olumsuz yorum yapar zaten dedı bana

Gercekler acidir napalim deseydin te allahim ya

Yukarida anlattigin durum ise dusundurucu belli takintili oldugu demek ki cocuklukta ufak seylerle baslayip buyuyunce buyuk dertler acabiliyor tedavisi vardir muhakkak oncelikle iyi bir psikolog bulmak gerek.

wala zaten bızı mahvettı kendınıde mahvetmesıne dayanamadık anne yuregı dayanmadı bende anneme dayanamadım anlayacagın tamamen duygusal davrandık sanırm.icimizde bi alev bir cehenemm atesı hıssettık öyle acı ki.cidden cok zordu.

dediklerinize göre ayaz okb li (obsesif kompulsif bozukluk) olabilir yani takinti hastaligi doye bir rahatsizlik gercekten var tedavi ile duzelebilir boylece o cocuga da takintili ise ondan bile vazgecer

Ama ayazin psikologa gotmeyi kabul edecegini sanmiyorum

O cocukla alakali olarak degil de baska bir konu icin psikologa gittigini zannederse oyle ikna olabilir

psikoloğa gitti gecen ıkı haftada anck bir işe yaramadı sanırım özel biryere götürmeliydik cünkü bayan psikolog kardesime sen sağlıklı düşünüyorsun demiş tabiki size anlattıgım seyleri billmeden bu kanıya varmış hemen

psikologa kendini farkli anlatiyor olabilir
depresyon ilacı icmesi gerekir belki
iyi bir doktor lazım -psikiyatr-

psikologa kendini farkli anlatiyor olabilir
depresyon ilacı icmesi gerekir belki
iyi bir doktor lazım -psikiyatr-

evet psikolağa anlattıkları bellı ben bırını sevıyorum ama ailem ıstemıyor bunda abartılcak bır durum yok gıbısınden anlatırsa doktor da nereden anlayabilir ki. katılıyorum aynen .

kardeşin psikolog bana normalsin dedi diye yalan söylemiş olabilir mi?
ayrıca kardeşim muhtemelen okb ve muhtemelen kişilik bozulukluğu da var
acilen psikiyatriye götürün
psikolog değil

evet psikolağa anlattıkları bellı ben bırını sevıyorum ama ailem ıstemıyor bunda abartılcak bır durum yok gıbısınden anlatırsa doktor da nereden anlayabilir ki. katılıyorum aynen .

Allah ayazın sonunu hayır etsin
Depresyon ilacı benim okb mi baya azalttı
Sevgilime aşırı takıntılıydım aldatsa, dövse ayrılamam derdim içimden
(Tabi öyle şeyler olmadı)
Simdi öyle değilim, halen seviyorum, beraberiz ama takıntılı değilim
Psikiyatr-psikologa beraberdi gittigim klinikte
İyi çözdüler beni
Ben de kendimi tanıdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…