(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

yaşasın görsün yapacak bir şey yok artık. bu kadar önemseyip üstüne düşmeyecektiniz inadına yapıyor çoğunu
çünkü döndüğünde vah kızım diyeceğinizden çok emin

Sacindan tutup getirdimi tekrar annesine saldirirsa? Kimse kusura bakmasin ama annesine yine tekme tokat girisecegine oldugu yerde kalsin daha hayirli olur.

Herkes farkli tabii, ben zamaninda öyle bir sey yapmis olsam annem beni odunla kovalardi herhalde
Anneye saldirmak onun terbiyesizligi ama cok rahat yetismis belli 3 lerde uyanmak falan.. simarmis
bu kadar simarikliga göz yumulmasaydi belki bu kadar olmazdi 1 2 dayaktan kimse ölmez.. bir sey yaparken annem ne der ailem ne der diye düsünürdü en azindan.

aynen benim annemde beni oklavayla kovalardi..dedigin gibi cok simartilmis belli. Saygi denen bisey yok anneye elini kaldirdiysa..allah islah etsin ne diyim..herkes yaptiginin karsiligini birgün bulur..

Sizin elinizden geleni yaptığınızı düşünüyorum. Yaşayacakları onun seçimi.
Annenize saldırmaya kadar gitmiş olay.. Zor ama bırakın ne hali varsa görsün bu saatten sonra..

Annesine saldıracak kadar gözü dönmüş bir çocuğa ne denir ki ...
Gitsin görsün, o el kaldırdığı anneyi mumla arasın...

Sizi, özellikle anne babanızı o kadar iyi anlıyorum ki, 18 yaşında reşit bir kız olması aklı başında doğru bir karar verecek yaşta olması anlamına gelmiyor, ki zaten bu son yaptığı mantıklı değil, hayatını ne hale getirdiğinin farkında bile değil, yazık ki bir süre daha farkında olmayacak, ne zaman delikanlı hapisten çıkar aynı evi paylaşmaya başlarlar o zaman anlar herşeyi, hayal ettiği gibi olmadığını görür.

Ondan önce anlayacağını zannetmiyorum malesef, delikanlının ailesi ona kötü davransa bile sevdiğim hapisten çıkınca herşey bambaşka olacak deyip hayal dünyasında yaşamaya devam edecek.

En çok anne babanıza üzüldüm, bir anne baba evladını büyütürken neler hayal ediyor çocuğu için, geleceği güzel olsun, doğru insanlarla karşılaşsın istiyor, ayaz için en doğrusu okumaktı, burda bizlerde ona defalarca söyledik ama dinlemedi, birgün seviyorum dediği adam onu hırpaladığında gerçekleri görecek, çok yazık etti kendine.

Sizde artık üzülmeyin, anne babanızı teselli etmeye çalışın, onların sağlığı, iyiliği herşeyden önemli şu an.
18 yaşında bir çocuk dikbaşlılığının ceremesini çekecek ((

gitsin de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün...

öğlen 2-3lere kadar uyuyamayınca,

kaynana - kp karşısında el pençe durup hizmet istendikçe,

o manyak aileyle yüz göz olup ilişkileri laçkalaştıkça,

ve o masum prensi hapisten çıkıp bi gün onun da ağzını burnunu dağıtınca görücek gerçek aşkı.

Arkadaşların dediği gibi bir musibet bin nasihatten iyidir. Ayaz laftan, iyi davranışlardan anlamıyor. O da bi burnunu sürtsün güzelce. Başka türlü olmayacak artık. Kendi etti, kendi bulacak.

Benim anlayamadığım nokta sevgilisi nasıl 1 gün izin alıyor hapiste?

Kaçınılmaz sondu... Kafasına koymuştu evden gitmeyi çok üzüldüm. Paylaştığı konulara yorumlar yaptık ama hiçbirimizi dinlemedi. Allah sabır versin pek yapacağınız birşey yok bu saatten sonra. Kendi düşen ağlamazmış..

Teşekkür ederim yorumlarınız için ama ayazı siz de burda az çok anladıgınız kadarıyla cok sabırsız ve en ufak seye dayanmayıp cewap veren biri. Ben onun ailesine de sabır gösteremeyeceğini anlaşamayacağını düşünüyorum ya da umut ediyorum belki de. Çocuk ailesine düşkün bilmiyorum o vakte kadar sevgılısının hapisten cıkmasını beklermı yoksa dayanamayıp dönermı ama benım kardesım cok rahatına duskundur orda bunların hıcbırını bulamayacak calısrım falan dedı bana da ama meslegı yok dogruduzgun bır ıs bıle bulamayacak sankı calıstıgnı da alırlar zaten sen de bu evde yasıyorsun dıyıp alırlar parasını.İşte artık o zaman anlar dıye dusunuyorum anlamazsa işler daha kötuye gıder bence. ama dertlesecek kımsesı de yokkı gerı döneceğını dusunuyorum. Cok dayanamaz bence. Ya cidden inş. böyle olur benım senaryom bnlar.

aynen benım kafama da takılan olay buuu 1 gun hapisten ızın almak da ne algılayamıyorum ya nasıl bır ulkede yasıyoruz.

yazacaktım unuttum o sevgılım dedıgı kısı hapisten cıkıncaya kadar dedıgın gıbı kaynanaya hızmetı basarabılcekmı bakalım kaynana calısyor ıkı de erkek kardes var evde ve orda kalıcakya ınanamıyorum. Kayınpeder baska sehırde bosanmıslar adam katıl hapis yatıp cıkmıs bababaya böyle evlat ıste dusun nasıl bır aile olduklarını. mezhep de farklı

mezhep kısmı beni ilgilendirmez. Aynı mezhepteki insanlar bile anlaşamıyor, o kısım kişilikle alakalı. Ama sizin salak kardeşinizin o evde yapamayacağı çok açık. Daha çıkmasına çok varmış, yapsın ailenin hizmetçiliğini.

ya yapacak ya yapacak

İnşaallah sizin dediğiniz gibi olur, Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir durum, aman boşver, anlasın görsün demek kolay ama o bir evlat, bir kardeş, insan evladını bile bile ateşe atamıyor

belki de gercekten mutlu olacak. briaz polyannacilikta fayda var. cunku olan olmus. ama desteginizi kesmeyin. gerci benim kardesim annemi dovse umurumun kiyisinda bile olmazdi siz hala kendinizi paraliyorsunuz.

bende bir kaç konusuna denk gelmiştim
ayaz çok dik başlı ve yaşadığı sandığı aşkı gözünde çok büyüttü
herşeyi anlarım,aşkı,sevdayı,küsüp gitmeleri,evden kaçmaları...ama annesine nasıl el kaldırabilir bir insan,taş olursun derlerdi küçükken bize,belkide ayazın kalbi taşlaşmıştır.
umarım burnu sürterek geri gelir.

Siz vazgeçirmek için her şeyi yapıp da o hala kendi kafasının dikine gidiyorsa kendisi bilir.

O türlü eziyetler yaptığı annesinin babasının evine sürüne sürüne gelmesi çok sürmez

Son düzenleme:
Kardeşim annemi hırpalasa ona nefretim çok büyük olurdu ama diğer taraftan bakıldığında da kardeş sonuçta üzülmekte haklısnız Daha önce de yazmıştım hayatı yaşayarak öğrenecek malesef.

Kesinlikle katılıyorum.Güneş doğar doğmaz dikilsin de ayağa,bakalım nasıl oluyormuş prensinin ana kraliçesiyle yaşamak ?

Malesef reşit olduğu için de yapılacak hiçbir şey yok.:26: O çocuk nasıl izin almış,o da ayrı mevzu...

Allahım kimseyi bir yanlışın peşine düşürmesin böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…