- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
Dimi, hepimiz sacmasapan insanlara aşık olduk ama ana baba sözü dinledik.
Kardeşim direnseydi yolardım muhtemelen
Sacindan tutup getirdimi tekrar annesine saldirirsa? Kimse kusura bakmasin ama annesine yine tekme tokat girisecegine oldugu yerde kalsin daha hayirli olur.
Herkes farkli tabii, ben zamaninda öyle bir sey yapmis olsam annem beni odunla kovalardi herhalde
Anneye saldirmak onun terbiyesizligi ama cok rahat yetismis belli 3 lerde uyanmak falan.. simarmis
bu kadar simarikliga göz yumulmasaydi belki bu kadar olmazdi 1 2 dayaktan kimse ölmez.. bir sey yaparken annem ne der ailem ne der diye düsünürdü en azindan.
Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
Allahım yardım et cok kötüyüm kızlar cok caresizimmm annemın sacını basını yolmus kolunu hareket ettıremıyormus babam sabahtan berı sokakalrda dolasıp aglıyormus ben napıcagımı bılmıyorum.
Sizi, özellikle anne babanızı o kadar iyi anlıyorum ki, 18 yaşında reşit bir kız olması aklı başında doğru bir karar verecek yaşta olması anlamına gelmiyor, ki zaten bu son yaptığı mantıklı değil, hayatını ne hale getirdiğinin farkında bile değil, yazık ki bir süre daha farkında olmayacak, ne zaman delikanlı hapisten çıkar aynı evi paylaşmaya başlarlar o zaman anlar herşeyi, hayal ettiği gibi olmadığını görür.
Ondan önce anlayacağını zannetmiyorum malesef, delikanlının ailesi ona kötü davransa bile sevdiğim hapisten çıkınca herşey bambaşka olacak deyip hayal dünyasında yaşamaya devam edecek.
En çok anne babanıza üzüldüm, bir anne baba evladını büyütürken neler hayal ediyor çocuğu için, geleceği güzel olsun, doğru insanlarla karşılaşsın istiyor, ayaz için en doğrusu okumaktı, burda bizlerde ona defalarca söyledik ama dinlemedi, birgün seviyorum dediği adam onu hırpaladığında gerçekleri görecek, çok yazık etti kendine.
Sizde artık üzülmeyin, anne babanızı teselli etmeye çalışın, onların sağlığı, iyiliği herşeyden önemli şu an.
18 yaşında bir çocuk dikbaşlılığının ceremesini çekecek((
gitsin de dünyanın kaç bucak olduğunu görsün...
öğlen 2-3lere kadar uyuyamayınca,
kaynana - kp karşısında el pençe durup hizmet istendikçe,
o manyak aileyle yüz göz olup ilişkileri laçkalaştıkça,
ve o masum prensi hapisten çıkıp bi gün onun da ağzını burnunu dağıtınca görücek gerçek aşkı.
Arkadaşların dediği gibi bir musibet bin nasihatten iyidir. Ayaz laftan, iyi davranışlardan anlamıyor. O da bi burnunu sürtsün güzelce. Başka türlü olmayacak artık. Kendi etti, kendi bulacak.
Benim anlayamadığım nokta sevgilisi nasıl 1 gün izin alıyor hapiste?
ve o masum prensi hapisten çıkıp bi gün onun da ağzını burnunu dağıtınca görücek gerçek aşkı.
Arkadaşların dediği gibi bir musibet bin nasihatten iyidir. Ayaz laftan, iyi davranışlardan anlamıyor. O da bi burnunu sürtsün güzelce. Başka türlü olmayacak artık. Kendi etti, kendi bulacak.
yazacaktım unuttum o sevgılım dedıgı kısı hapisten cıkıncaya kadar dedıgın gıbı kaynanaya hızmetı basarabılcekmı bakalım kaynana calısyor ıkı de erkek kardes var evde ve orda kalıcakya ınanamıyorum. Kayınpeder baska sehırde bosanmıslar adam katıl hapis yatıp cıkmıs bababaya böyle evlat ıste dusun nasıl bır aile olduklarını. mezhep de farklı
mezhep kısmı beni ilgilendirmez. Aynı mezhepteki insanlar bile anlaşamıyor, o kısım kişilikle alakalı. Ama sizin salak kardeşinizin o evde yapamayacağı çok açık. Daha çıkmasına çok varmış, yapsın ailenin hizmetçiliğini.
Teşekkür ederim yorumlarınız için ama ayazı siz de burda az çok anladıgınız kadarıyla cok sabırsız ve en ufak seye dayanmayıp cewap veren biri. Ben onun ailesine de sabır gösteremeyeceğini anlaşamayacağını düşünüyorum ya da umut ediyorum belki de. Çocuk ailesine düşkün bilmiyorum o vakte kadar sevgılısının hapisten cıkmasını beklermı yoksa dayanamayıp dönermı ama benım kardesım cok rahatına duskundur orda bunların hıcbırını bulamayacak calısrım falan dedı bana da ama meslegı yok dogruduzgun bır ıs bıle bulamayacak sankı calıstıgnı da alırlar zaten sen de bu evde yasıyorsun dıyıp alırlar parasını.İşte artık o zaman anlar dıye dusunuyorum anlamazsa işler daha kötuye gıder bence. ama dertlesecek kımsesı de yokkı gerı döneceğını dusunuyorum. Cok dayanamaz bence. Ya cidden inş. böyle olur benım senaryom bnlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?