butun yorumlari tek tek okudum ayaz icin artik yapilabilecek bisey oldugunu sanmiyorum ama SURAYA DIKKATINIZI cekmek istiyorum bu cocugun ailesi ayazi nasil kabul edecek kizim daha bizim oglumuz hapisten bile cikmadi sen nasil kalacaksin bizle onca zaman evli degilsiniz nisanlisi degilsin diye bence akli basinda bi aile boyle dusunup tekrar ailesine yollar kizi anasini babasini arar kiziniz burda kalmak istiyo ama boyle olmaz gelin alin falan der ama yok art niyetlilerse genc kiz calisir hapisteki oglumuzada bizede bakar maddi acidan hemde ev islerini falan yapar oglumuz hapisten cikarsada ya evlenir yada geri yollariz derlerr ama ayazda bunlari yapmayacagi icin cunku keyfine duskun.biri uc gune geri kapiya koyarlar oda size yaptiklariyla kalirr uzulmeyin zaten ayaz yasamadan anlamayacakti bunlarii
Hapiste izin nasıl oluyor. ..öyle birşey yoktur. O zaman herkes cikar ama bu yeni girmiş. .atiyordur ayaz ben inanmıyorum izinli çıktığına
Bende en çok buna takıldım. Nasıl izin alıp çıkıyor? Asker mi bu çarşı iznine çıkar gibi bir günlük izin alıyor:44:
Ben izin gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum sanki cezaevlerinde :44: belkide yanlış hatırlıyorumdur.Şartları felan vardı :44:
Valla ben hiç bilmiyorum öyle birşey. Hani cenaze hastalık vs olur anlarım da.... Ne bilem bacım kız kaçmış gitmiş işte. Kimisi çilesini seviyor. Ayaz da öyle.. Anaya babaya acıdım. Şimdi yarın öbür gün beni dövdüler şiddet vardı ondan kaçtım da der bu kız beklerim yani. Nasıl bir inat nasıl bir diklik keçi önünde eğilir valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?