(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

butun yorumlari tek tek okudum ayaz icin artik yapilabilecek bisey oldugunu sanmiyorum ama SURAYA DIKKATINIZI cekmek istiyorum bu cocugun ailesi ayazi nasil kabul edecek kizim daha bizim oglumuz hapisten bile cikmadi sen nasil kalacaksin bizle onca zaman evli degilsiniz nisanlisi degilsin diye bence akli basinda bi aile boyle dusunup tekrar ailesine yollar kizi anasini babasini arar kiziniz burda kalmak istiyo ama boyle olmaz gelin alin falan der ama yok art niyetlilerse genc kiz calisir hapisteki oglumuzada bizede bakar maddi acidan hemde ev islerini falan yapar oglumuz hapisten cikarsada ya evlenir yada geri yollariz derlerr ama ayazda bunlari yapmayacagi icin cunku keyfine duskun.biri uc gune geri kapiya koyarlar oda size yaptiklariyla kalirr uzulmeyin zaten ayaz yasamadan anlamayacakti bunlarii

Yazik bu kizcagizlar salak sacma filmler diziler izleyip kendilerinindebotle bir ask tasadigini zannediyorlar. Adam suclu yaralamadan iceri girmis, sizinki onu polat alemdar zannediyor.
Allah islah etsin ne denirki

Ben acımıyorum böyle insanlara. Ki kendi kardeşimi evden kovmuş insanım. Bir keresinde onu okutmak için yapmadığı kalmayan babam erken yat ders çalış dedi diye "gidicem ben bu evden kendim çalışcam yeter" demişti ergenim. Tez elden ona bir markette iş buldum. Çantasını eline verdim. "Buyur git istediğin yerde kal, bulduğum işi de son iyiliğim olarak kabul et" dedim. Gitti. Bekar arkadaşlarının olduğu bir evde kalmaya başladı. Annemlerin tüm üzüntülerine rağmen aramalarına müsaade etmedim. O aradığında ise telefonlara cevap vermedim, annemlerin de iletişim kurmalarını engelledim. Velhasılı iki hafta sonra işten kovulmuş, arkadaşlarıyla kavga etmiş halde geri döndü. Özür diledi ve okumak istediğini söyledi. Kardeşimle ilgili yaşadığımız son sorundu bu.

Bırakın yahu. Ne yaşarsa yaşasın. Anlıyorum kardeşiniz üzülüyorsunuz lakin böyle insanları bırakmak gerek. Gitsin iyi bildiği yolda. Emin olunuz ki geri gelecek. Belki geri geldiğinde çok da iyi bir durumda olmayacak. Ancak yine de bırakın. Desteğinizi o zaman verirsiniz. Şimdi üzerine düşmenizin hiçbir faydası yok. Bırakın dediysem, destek olmayın. Evleniyorsa gitsin tek başına evlensin. Çalışacaksa kendi iş bulsun çalışsın. Anlar o zaman her şeyin o kadar kolay olmadığını.

Anlamadım bu kız bu çocukla hapisten nasıl iletişim kurabildi ?Bunu engelleyemezmiydiniz ?

Attığınız özel mesaj üzerine konuyu okudum baştan sona tüm yorumları ile birlikte.
Öncelikle çocuğun hapisten izin aldığını kesin olarak biliyor musunuz? Belki de ayazın uydurmaları bunlar. Hapisten izin almak diye bir şey olur mu bu yahu? Bence bu işte de bir iş var. Şu an kardeşinizin nerede olduğuna emin misiniz? Sevgilisi hapisten kaçabilmiş olabilir mi? Beraber kaçmışlardır belki? Bilmiyorum aklıma başka bir ihtimal gelmiyor ama burada da bir entrika dönüyor.
Ayrıca anneme sesini yükseltmiş dahi olsa kardeşimi affetmem kaldı ki annemin saçını başını yolan kardeşi direkt reddederim ben. Söylediğim kadar kolay ve basit olmadığını biliyorum. Ama bu böyle. Hiçbir şekilde düşmeyin peşine. Ama uzaktan haberlerini alabileceğiniz şekilde takip edin. Sadece belli etmeyin, hiç müdahale etmeyin.

Kardeşin de evladın da hayırlısı gerçekten.

Ayaz bundan sonra yaşayacaklarından artık kendisi sorumlu. Siz de üzülüyorsunuz elbette, üzüntünüz de öyle hemen geçmeyecek. Ama artık daha fazla uğraşmanız bir şey değiştirmeyecek.

Senaryo yazmak gibi olmasin ama hem hapisten izin alma sacmaligi, anneye el kaldirma, kayinvalide dedigi kadinin iki ogluyla yasiyo olmasi vb. dusununce fuhus geldi aklima. Bu devirde herseyi dusunmek lazim. Kardesinizi birileri fuhusa zorluyo ve gelmezse onu veya ailesini oldurecegini soyleyerek tehdit ediyo olabilirler. Neler okuyoruz, neler duyuyoruz Allah korusun. Ders almasi icin kendi haline birakmak pek dogru olmaz bence arkasini birakmamak lazim. Once gercek bir kayinvalide olup olmadigindan ve kizin nerde kaldigindan emin olun, sonra kendi haline birakirsiniz.

ayazın ablası daha önceden aile hakkında bilgi vermişti, ailesi de oğulları kadar anormal. Sevgilisinin annesi, Ayaz'ın annesini arayıp kızınızı çatır çatır alıcaz zorla diyebilecek kapasitede birisi. Onların işine gelir evi çekip çevircek bi saf buldular.

18 yaş daha çocuk ya..reşit olsa ne...daha beyinleri dahi gelişmemiş..sürekli kaçma sebebi ve hırçın olma sebebei belkide uyuşturucuya alıştırmışlardır..bu yüzden evden kaçıyor olabilir...ama o bir evlat..benimde kızlarım var..büyüt büyüt..sonra ne hali var diye denilmiyor işte..ne olursa olsun peşini bırakmamak lazım...sizden kaçar ..karşı taraftan kaçar..ortada kalıncada bataklık olur...

Hapiste izin nasıl oluyor. ..öyle birşey yoktur. O zaman herkes cikar ama bu yeni girmiş. .atiyordur ayaz ben inanmıyorum izinli çıktığına

Çekecek o çilesini çekecek.Çekmeden rahat etmeyecek akıllanmayacak.
Ailesi olarak çok zor biliyorum ama yapacak bir şeyiniz yok reşit bir insan bağlayamazsınız,bağlasanız durmaz zaten.

Hapiste izin nasıl oluyor. ..öyle birşey yoktur. O zaman herkes cikar ama bu yeni girmiş. .atiyordur ayaz ben inanmıyorum izinli çıktığına

Bende en çok buna takıldım. Nasıl izin alıp çıkıyor? Asker mi bu çarşı iznine çıkar gibi bir günlük izin alıyor:44:

Ahh biz onu ne kadar uyardik ela bilsen ne cevaplar aldik. Oyle inat ki onu kimse geri donduremez annecigin ne kadar uzuluyordur dedigimde bana demedigini birakmamisti. Uzuleceksin belki ablasısin icin ciz etcek ama birakin ailecek ne hali varsa görsün burnu surtsun nasıl sinirlendim yine

Eee demek ki ille yasayarak ogrenmek istiyor.

Kardesin laf anlamayanlardan. Ille kafasina vura vura ogretilesi. Kendi basini vurur ilede duvarlara. Birakin gitsin. Olecek degil ya, akli basina gelince doner. Bu ne zaman olur, bilinmez.

Bende en çok buna takıldım. Nasıl izin alıp çıkıyor? Asker mi bu çarşı iznine çıkar gibi bir günlük izin alıyor:44:

Ben izin gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum sanki cezaevlerinde :44: belkide yanlış hatırlıyorumdur.Şartları felan vardı :44:

Ben izin gibi bir şey olduğunu hatırlıyorum sanki cezaevlerinde :44: belkide yanlış hatırlıyorumdur.Şartları felan vardı :44:

Valla ben hiç bilmiyorum öyle birşey. Hani cenaze hastalık vs olur anlarım da.... Ne bilem bacım kız kaçmış gitmiş işte. Kimisi çilesini seviyor. Ayaz da öyle.. Anaya babaya acıdım. Şimdi yarın öbür gün beni dövdüler şiddet vardı ondan kaçtım da der bu kız beklerim yani. Nasıl bir inat nasıl bir diklik keçi önünde eğilir valla

Ben yanlış hatırlıyorumdur belki.
Çilesine aşık.Çekecek.Başka yolu yok.

sevgilisinin ailesinin yanına gittiyse en fazla 1 hafta el üstünde tutarlar ya sonrası?
ben anlamıyorum bi akrabamın evine gittiğimde bile rahat edemem ben.
insan hiç bişi düşünmezse iç çamaşırlarını nasıl yıkayacağını düşünür :26:
tıpış tıpış gelecek eve illaki

Zor duruyordu zaten. En sonunda kocaya kacmis. Kocasi da hapiste.
Hey Allah im n diyecegimi bilemedim.
"Koca delisi" tabirini kullanmak istemem ve hayatimda da hic kullanmamistim ama eger boyle birsey varsa o halde kiz kardesiniz tam da bir koca delisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…