(kardeşim) ayaz evden kaçtı çok kötüyüm kızlar

Aslında bu konuda biz ne yapabiliriz onuda anlamıyorum kardeşin kaçmış 18 yaşınıda geçmiş kimse hiç birşey yapamaz

ayaz dan bi saçmalık bekliyordum ama bu kadarını beklemiyordum..Zaten psikolojisinin bozulduğu yazdıklarından belli oluyordu..O şuan rüyada, yaptıklarının yanlış olduğunu bilmez, bilmek istmez.Yaşayarak görecek..

Ondan da alacak hevesini ama.

Ya sonra ?

Hapiste izin nasıl oluyor. ..öyle birşey yoktur. O zaman herkes cikar ama bu yeni girmiş. .atiyordur ayaz ben inanmıyorum izinli çıktığına
Izin oluyor canım eğer sevgilisi ,açık Cezaevleri diyorlar onlardan birinde yatıyorsa izin hakları oluyormuş nette okumuştum,iyi halden falan diye yazıyorlardı,diğer türlü izinler cenaze,hastalık yada mazeret izinleride oluyormuş.

eski konularından biliyorum ayazı iyiliğine ne söylenirse tersine cevap veriyordu hep..
ona değil ama annesine üzülüyorum doğur besle büyüt bütün kahrını çek o elin serserisi için saçını başını yolup defolup gitsin. Anne haketmedi bunları babada ablada ama derler ya bir musibet bir nasihattan iyidir diye yaşayıp görecek artık başka yolu yok verebileceğim tek tavsiye de uzaktan takip edin ama müdahale etmeyin elbet geri dönecektir...

kardesımle tel.de konustum ve ögrendimki sevgilisi izmire nakil olmuş balıkesırdeydi.nakil günü24saat izin hakkını kullanmış ama ben inanmıyorum torpil olabilir aksam 7de teslim olmuş tekrar eşim de bende konustuk kendı tel.indeydı hatta belliki araba kullanıyordu trafıgın sesi geliyordu

Nakil olduğu yer açık mı eğer açıksa oralarda bir takım izinler olabiliyor Muş.

dogrudur canim haklisin ailede vurdumduymaz bi aile demekki ne diym ya allah yardimcisi olsun bu kizinn
ailesi zaten gecen yıl annemi arayıp tehdıt etmişti 18yasına gelsın söker alırız demişti ailede baba yok zaten anne ve 3erkek kardes var bırı hapiste zaten ıkı erkekle ve bır anne var otda su anda duşındukce cıldırıyrm

Belki bana birileri kızabilir ama bazen sizle ayaz aynı kişi de, bizi kekliyor gibi geliyorsunuz.

Eğleniyor birileri bizimle diye düşünüyorum. :44:

Yalnız değilsin bu düşüncende.Önceki konuda da bu hisse kapılmıştım.Şimdide aynı şeyi düşünüyorken senin yazını gördüm.

O his hep var bende

Yalnız değilsin bu düşüncende.Önceki konuda da bu hisse kapılmıştım.Şimdide aynı şeyi düşünüyorken senin yazını gördüm.

O his hep var bende

Güvendiğim bir arkadaşım benim bu yazımı görünce gerçek olduğuna dair mesaj attı . O öyle diyorsa öyledir canım. Ama yalan yok ilk okuduğumda acaba olmuştum . Ama yanılmışız demek ki

konuyu okudum, allah yardım etsin sizlere, kardeşinizde akıllanır inşallah, sevgilisi eğer açık cezaevindeyse izinleri olur, kapalıdaysa olmaz, açık cezaevi zaten çiftlik gibi, isteseler çok rahat kaçabilirler, ama kaçmıyorlar çünkü infazlarının yanmasını istemiyorlar, hem kapalı cezaevine gönderilmek de var, nakilde izin olayı olup olmadığını bilmiyorum ama

Sizin icin evet zor bi durum, kolay degil, ama herseyi denediniz, yapacak bisey yok, yasayipta görecek...
Simdi kacmasa bikac ay sonra sevgilisi cikinca kacacakti...
Bazen yasayipta görmesi gerekiyor insanin maalesefki...
Allah yardimciniz olsun ve bol sabir versin size...

Canım o kadar üzüldüm ki allah yarımcın olsunn çok zor bir durumm ailen paramparça. Ama sen onları topla yani anneciğinle babacığını. Bırak kardeşin ne yapıyorsa yapsın mutlaka pişman olacak ancak bunu kendisinin görmesi lazım,madem reşit,ileride pişman olacağından sizide suçlayamaz içiniz rahat olsun daha ne yapacaksınız ki.
Sen annenle babanı toplamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…