Zor duruyordu zaten. En sonunda kocaya kacmis. Kocasi da hapiste.
Hey Allah im n diyecegimi bilemedim.
"Koca delisi" tabirini kullanmak istemem ve hayatimda da hic kullanmamistim ama eger boyle birsey varsa o halde kiz kardesiniz tam da bir koca delisi..
Izin oluyor canım eğer sevgilisi ,açık Cezaevleri diyorlar onlardan birinde yatıyorsa izin hakları oluyormuş nette okumuştum,iyi halden falan diye yazıyorlardı,diğer türlü izinler cenaze,hastalık yada mazeret izinleride oluyormuş.Hapiste izin nasıl oluyor. ..öyle birşey yoktur. O zaman herkes cikar ama bu yeni girmiş. .atiyordur ayaz ben inanmıyorum izinli çıktığına
dogrudur canim haklisin ailede vurdumduymaz bi aile demekki ne diym ya allah yardimcisi olsun bu kizinn
kardesımle tel.de konustum ve ögrendimki sevgilisi izmire nakil olmuş balıkesırdeydi.nakil günü24saat izin hakkını kullanmış ama ben inanmıyorum torpil olabilir aksam 7de teslim olmuş tekrar eşim de bende konustuk kendı tel.indeydı hatta belliki araba kullanıyordu trafıgın sesi geliyorduAttığınız özel mesaj üzerine konuyu okudum baştan sona tüm yorumları ile birlikte.
Öncelikle çocuğun hapisten izin aldığını kesin olarak biliyor musunuz? Belki de ayazın uydurmaları bunlar. Hapisten izin almak diye bir şey olur mu bu yahu? Bence bu işte de bir iş var. Şu an kardeşinizin nerede olduğuna emin misiniz? Sevgilisi hapisten kaçabilmiş olabilir mi? Beraber kaçmışlardır belki? Bilmiyorum aklıma başka bir ihtimal gelmiyor ama burada da bir entrika dönüyor.
Ayrıca anneme sesini yükseltmiş dahi olsa kardeşimi affetmem kaldı ki annemin saçını başını yolan kardeşi direkt reddederim ben. Söylediğim kadar kolay ve basit olmadığını biliyorum. Ama bu böyle. Hiçbir şekilde düşmeyin peşine. Ama uzaktan haberlerini alabileceğiniz şekilde takip edin. Sadece belli etmeyin, hiç müdahale etmeyin.
Nakil olduğu yer açık mı eğer açıksa oralarda bir takım izinler olabiliyor Muş.kardesımle tel.de konustum ve ögrendimki sevgilisi izmire nakil olmuş balıkesırdeydi.nakil günü24saat izin hakkını kullanmış ama ben inanmıyorum torpil olabilir aksam 7de teslim olmuş tekrar eşim de bende konustuk kendı tel.indeydı hatta belliki araba kullanıyordu trafıgın sesi geliyordu
Attığınız özel mesaj üzerine konuyu okudum baştan sona tüm yorumları ile birlikte.
Öncelikle çocuğun hapisten izin aldığını kesin olarak biliyor musunuz? Belki de ayazın uydurmaları bunlar. Hapisten izin almak diye bir şey olur mu bu yahu? Bence bu işte de bir iş var. Şu an kardeşinizin nerede olduğuna emin misiniz? Sevgilisi hapisten kaçabilmiş olabilir mi? Beraber kaçmışlardır belki? Bilmiyorum aklıma başka bir ihtimal gelmiyor ama burada da bir entrika dönüyor.
Ayrıca anneme sesini yükseltmiş dahi olsa kardeşimi affetmem kaldı ki annemin saçını başını yolan kardeşi direkt reddederim ben. Söylediğim kadar kolay ve basit olmadığını biliyorum. Ama bu böyle. Hiçbir şekilde düşmeyin peşine. Ama uzaktan haberlerini alabileceğiniz şekilde takip edin. Sadece belli etmeyin, hiç müdahale etmeyin.
ailesi zaten gecen yıl annemi arayıp tehdıt etmişti 18yasına gelsın söker alırız demişti ailede baba yok zaten anne ve 3erkek kardes var bırı hapiste zaten ıkı erkekle ve bır anne var otda su anda duşındukce cıldırıyrmdogrudur canim haklisin ailede vurdumduymaz bi aile demekki ne diym ya allah yardimcisi olsun bu kizinn
ewet 3ay kapalıda yatmış sonra acıga gecmişNakil olduğu yer açık mı eğer açıksa oralarda bir takım izinler olabiliyor Muş.
Belki bana birileri kızabilir ama bazen sizle ayaz aynı kişi de, bizi kekliyor gibi geliyorsunuz.
Eğleniyor birileri bizimle diye düşünüyorum. :44:
Netten de araştırabilirsiniz açıkta izin hakları varmış.Kardeşiniz şuan o ailenin yanında mı ?ewet 3ay kapalıda yatmış sonra acıga gecmiş
Yalnız değilsin bu düşüncende.Önceki konuda da bu hisse kapılmıştım.Şimdide aynı şeyi düşünüyorken senin yazını gördüm.
O his hep var bende
Canım o kadar üzüldüm ki allah yarımcın olsunn çok zor bir durumm ailen paramparça. Ama sen onları topla yani anneciğinle babacığını. Bırak kardeşin ne yapıyorsa yapsın mutlaka pişman olacak ancak bunu kendisinin görmesi lazım,madem reşit,ileride pişman olacağından sizide suçlayamaz içiniz rahat olsun daha ne yapacaksınız ki.Daha önceki konulardan hatırlarsınız.konu ayaz. Kızlar kardeşim anneme saldırıp evdekı esyaları kırıp dökup evden kaçtı. Polis cagırıldı ve polis evde zorla tutamazsınız deyip saldı. kardeşim karakoldan sonra sevgilisinin yanına kactı. Hapisteki sevgilisi bir günlüğüne izin almış. Şu sıralar da da teslim oluyorms. Ve biz hiçbirsey yapamıyoruz. Kardeşim onun ailesinin yanında kalacakmış. Biz ne yapcaz ellerim titriyor yazarken cümle kurmakta zorlanıyorum sinirden vücudum titriyor.
ewet o ailenin yanında malesefNetten de araştırabilirsiniz açıkta izin hakları varmış.Kardeşiniz şuan o ailenin yanında mı ?
oglu hapisteyken kizi 18yasina gelince alip ne yapacakmis acaba bu kadin allah korusun kizin basina kotu seyler getirmesinler hic ses cikmadimi bi saate kadar seni arayacakti kardesin aramadimi
oglu hapisteyken kizi 18yasina gelince alip ne yapacakmis acaba bu kadin allah korusun kizin basina kotu seyler getirmesinler hic ses cikmadimi bi saate kadar seni arayacakti kardesin aramadimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?