- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 572
- 178
- 37
- Konu Sahibi kiraz_mevsimi
-
Ne biliyorsunuz peki o kardeşin müslüman olduğunu?
ateist olabilir, başka bir dine inanıyor olabilir. Neye göre dini yorum yani.
Yahut şöyle söyleyeyim, sizce o çocuk bunun günah olduğunu bilmiyor mudur? Bunca zina yapan insan da bilmeden yapıyor herhalde.
Bunları geçtim "DİNİ VE SİYASİ " yorumlar yasak. O yüzden bu tahammülsüzlük.
Ergenlik bunalımında her şey olabilir. Bşakasıyla birlikte olabilir, kötü yollara düşebilir, dinini değiştirebilir, uyuşturucu kullanabilir. Bu tür şeylere en açık olunan zamandır. Bu sene çalıştığım okulda yeterince ergen ve yeterince bataklık gördüğüm için söylüyorum. Çok güvendiği evlatların aslında ne olduğunu öğrenip sinir krizi geçiren ailelere de şahit oldum. Benim için çok anormal durumlar değil o yüzden.
İfadem yanlış falan değil. Kesinlikle gay değil demedim, bence dedim. Ve sorun öncelikle bugün bulduğu insanla yarın görüşmesi. Zaten bütün bu sorunların hepsini bir anda çözmek mümkün değil. Öncelikle sağlığını ve kendi güvenliğini tehdit edenden başlamak gerek diye düşünüyorm.
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
şimdi gaylerinde duyguları var. gaylerde aşık olur. ama sizin kardeşiniz ipin ucunu kaçırmış.
nasıl heteroroseksuel insanlarında sapıttığı oluyor. onla bunla grup yapıyor yada sırf seks için görüşüyor sizin kardeşinizde aynı böyle.
kısacası o gaylerinde yüz karası olmuş. gay demek önüne kalkanla yatıp terbiyesizleşmek değil.
aynen. nymphomania diye düşündüm bende. bu şekilde heteroseksuellerde var.Ben de bunlari aynen dusunuyorum ama cocuk daha 19 yasinda, gencecik bir cocuk neden boyle yoldan ciksin bunu cozemedim. Yasitlari universitede guzel flortler yasarken onun yaptigi seyler bana cok ters geldi. Nymphomania falan mi acaba diye dusundum, nedir bu.
Her cevabi önemsiyorum hatta ailecek ne yapsak kimden fikir alsak nasıl aşariz modundayiz biz tamamen sarsildik bunu idrak etmemiz biraz zaman alacak ailemiz dışında kimseye de söyleyemiyoruz fikre görüşe ihtiyacim var .vede duaya
bir çok kişiyle hemde hiç tanımadığı kişilerle birlikte oluyorsa acaba karşılığında paramı alıyor diye düşündürdü beni.harclamaları nasıl, dikkatiniz çeken bir şey oldu mu
Kardeşinizin gay olmasına asla bir şey demem, homofobik biri değilim çok şükür. Siz de lütfen bu bir rahatsızlıkmış gibi konuşmayın. Yok psikoloğa gidelim, yok bu bi rahatsızlık derseniz kardeşinizi kendinizden soğutursunuz.
Benim tek endişe ettiğim bölüm bu işin sapıklık boyutuna ulaşması. Toplum baskısından korktuğu için böyle davranıyor da olabilir.
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok, saygı duymaktan başka. Sadece bu durumu daha düzgün yaşaması konusunda destek olmalısınız.
Bence bizim şu an ki durum bi rahatsızlık hiç gayler hakkında bilgim yok ama bu kadar iğrenç degildir heralde kardeşimi geçtim konuştuğu o gay sitesinde ki adamlarda sapık tek dertleri bulusmak ilişkiye girmek .kendini gay sanıyor ve mahvediyor hayatini gibi me geliyor o yüzden saygı falan duymuyorum bunh ona asla yansıtmiyorum ama bence tedaviye ihtiyacı var vazgecsin diye değil hiç olmazsa gayligin bu olmadigini anlasin bizim söyledigimizi yanlış anlıyor
Bence kardeşiniz gay fln değil. Bi boşluğa düşmüş, dediği gibi kızlardan güzel şeyler duymamış, işler istediği gibi gitmemiş, kendine yeni heyecanlar arıyo. Ayrıca kızlara olan ilgisini de kaybetmemiş hala. Gay olsa öncelerden de ilgisi eğilimi olurdu bilmiyorum önceden nasıldı? Gaylik sadece böyle hayvani cinsellik mi, seks ihtiyacını gidermek miymiş.. Kardeşiniz sapıtmışallah ıslah etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizin işiniz gerçekten zor eğer kendi nasıl bir durumun içinde olduğunu görmüyorsa5 senedir böyle hissediyorum diyo o zamanlar böyle bişey olduğunu sanmiyorum çünkü yanindaydik ve yine netten takip ediyoduk 16 yasinda fln bu tarz sitelere girdiğini farkettik ama konuştu öyle bisey yok merakimdam baktim fln dedi kiz arkadasi fln oldu ikna olduk bu seneye kadarda öyle bisey hissetmedik cok kapalı bi kutu yapısı öyle bişeyi ona anlattirmak cooj zor.liseyede asla gitmek istemedi dışardan okuycam dedi çalışıcam dedi 2 kere yazdırdık bizden nefret etmeye başladı psikologa götürdük oda zorla ama devam etmedi.şimdi istediğim için onlarlayim bana karışamazsini ben size karışmıyorum diyor
Tam olarak öyle değil canım ben anımsadığım kadarıyla biz o zaman ortaokula gidiyorduk babamında aynı fabrikada samimi arkadaşı paydoslarda köşeye çekilip hep ağlıyormuş tabi babamda annemde aynı fabrikada çalışıyorlardı işten geldikten sonra bu arkadaşı konuşuyorlardı üzülerek yeni doğmuş bebek çift cinsiyetli dünyaya gelmiş birde bu durumlar var sonra ne oldu bilmiyorum biz oradan taşındık babamda başka işe girmişti yani demek istediğim imtihann dünyası işte oda çoğu çocuğunla oluyor
Yaratılıyorlar ve yaratılanı yaratandan dolayı yargılamak bize düşmez. Hayvanlar arasında bile var eşcinsellik. Onlar da mı yanlış inanışlarla yanlış yol seçmişler. Doğuştan gelen birşey. Beş yaşında erkek çocukları var ben aslında kızım diyen ya da tam tersi. Ayrıca bilim adamları da eşcinselliğin hastalık olmadığı konusunda hem fikirler. Bu da onların sınavı. Eşcinsellik bir tarafa çift cinsiyetli doğanlar bile var.
Öyle yaratilmiyorlar kücüklükten beri olanlar psikolojik bir durum.. erkek cocugu isteyip erkek gibi kiz cocuklarini yetistiren annelerde var ve bu yüzden cocugun bilinc altina yerlesenler yasadigi durum psikolojik olarak etkiliyor .. hayvanlarda böyle birsey var diye insanlikta insanlikta olmasi normalmi?? Hormon degisikligi bile bu tür seylere sürüklüyor..
Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmişve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?