kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Allah yâr ve yardımcınız olsun. bol bol dua bu gecede inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilmiyorum ki acaba kızlar tarafından istenilmediği, beğenilmediği dolayısıyla onlarla olamayacağı düşüncesiyle mi gay ..

ben geri kafalı biri değilim. ancak tıp,sosyoloji diye birşey de vardır.. gaylik hastalık değildir tercih meselesi dersek o zaman bunları da red etmiş oluyoruz. benim düşüncem de bu.. hormonların,şartların da böyle bir tercih de yani zorunlu o yönde gitmesinden de etkisi vardır..
bütün testler, bütün tedaviler, uğraşılar tercih meselesi olduğunu gösterir o zaman eyvallah.. ama böyle 14 yaşındaki birinin bu pisliğin içersinde olması tercih deyip geçilemez..

hayat kadını olanların başından ya bir tecavüz ya büyük sorunlar sıkıntılar geçmiştir..zorunludur öyle ya da böyle.. herşey çok iyiyken çok lüksken hayat kadını oluyum diyen var mıdır..

yani bir takım eksiklikler tercihimizi etkiler..

ben istemez miyim iyi bir işim olsun..herkes gibi zamanı belli olsun.. yaptığım işin karşılığını alıyım..ama yok..

Son düzenleme:
İnsanın gözü önünde büyüyen kişinin bu yola saptığını görmesi ne kötü.

Kardeşiniz gay değil biseksüel anladığım kadarıyla. Aktif olması da kızlarla olabileceğini söylemesinden belli. Aslında erkek birisiyle de duygusal ilişkiye girmek istemiyor. Kısa ve tek gecelik ilişki yaşamasından belli oluyor. Hem kızlarla hem de erkeklerle duygusal olarak birşey paylaşmıyor.
Psikologa götürseniz bile altında yatan sebebi anlaşılır ama size kabullenmenizi söyleyecektir zaten. Sakın zorla bir şey yaptırmaya kalkmayın. Cahillikten şu anda yaptığının ne kadar yanlış olduğunu kavrayamıyor. Güvenliğini sağlaması şart.

Allah yardımcınız olsun, kardeşinizin de başına çok daha kötü bir şey gelmeden doğru yolu bulmasına yardım etsin inşallah.

Şimdi bana saldıranlar muhakkak olacaktır ama fikirlerimi söylemeden geçmek istemedim..
gaylık,lezbiyenlik,biseksüellik o bilmemelliklerin hiç biri milyonda bir iki istisnaları var(kromozom ve hormon anomalikleri ki onlarda cinsiyeti küçüklükten değiştiriyolar) onlar haricinde hiçbiri doğuştan gelen şeyler değil ben inanmıyorum...bu sadece tercih meselesi ki öyle olmasaydı lut kavmine hz. lut bu genç adamları rahat bırakın kızlarımı alın onlarla evlenin demezdi ...bunu adı hastalık değil kesinlikle sadece ve sadece sapıklık maalesef..konu sahibi kardeşim kardeşin bunun içinden geldiğini söyleyerek tek bir partner edinseydi önlemlerini daha kolay alabilirdin fakat kardeşin kötü yolu seçerek kusura bakma erkek o...u olmayı tercih etmiş aktif bir cinsel hayat ve internetten tanıştığı erkeklerle sapıkça ilişkiler..bunu yenilir yutulur bi tarafı yok kesinlikle...bilmiyorum bu durumda kardeşine napmalı nereye başvurmalı düzelir mi bence hayır çünkü bu psikolojik değil...ülkemizde cinsiyet değiştiren herkes aktif bir cinsel hayata ya da et satma olayına gitmiyor bunu da ifade etmek isterim ...böyle tanıdıklarımda var saygım katiyen görüntülerine ve tercihlerine değil sadece insanlıklarına..Allah büyük konuşturmasın hergün kendini satan bir kardeşle katiyen görüşmezdim ahretimi yakmak istemem zira ben ne kadar doğru yolda olduğumdan emin değilim..zararın neresinden kaçarsam kendime kar sayarım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aynen katılıyorum arkadaşa..Bu bi tercih karışmaya hakkımız yok nasıl derler..bu bir yaratılış değil tamamen kişinin dinden ahlaktan kopuk,aklını saçma sapan zevkle doldurmuş insanların kendi iradeleriyle yaptığı bir şey...Allah'ım vermiyo bunu başlarına, Kendilerinin yaptığı birşey

Katılıyorum psikolog hic bir işe yaramaz lezbiyen bi kız var (pek arkadaşım değil açıkçası ama tanıyorum ) ailesi psikolog bu tarz şeylere yararları olsa önce kendi çocuğunu düzeltir ki ayrıca düzeltilecek bir şey yok bu bi hastalık yada başka bir şey değil siz üstüne gittikçe daha kötü ortamlara gidicek bu durum .çogu zengin erkek eşleri olduğu halde erkeklerle yatıyor o eşe çocuklara yazık değil mi toplumun illa kadın baskısı yüzünden bu duruma dusuyorlar gizli ilişki yaşıyorlar .ne kadar iğrenç bir şey de olsa dinen haram da olsa tercihi bu serbest bırakın bu kadarini sizi kiskandirmak icin yapiyor olabilir eğer sizin inadınıza yapıyorsa biraz daha düzelir

öyle seyredemez ya kardeşinin halini.

Gay olduğundan çok tanımadığı adamlarla buluşması beni korkuttu bunlar kardeşine ot,eroine alıştırır yani kötü şeyler olur diye daha çok ürktüm
bence o adamlardan uzak dursun kendi yaşıtlarıyla takılsın

Kardeşinizi korunması konusunda uyarın. O çok hassas bir konu. Yoksa hastalık kapar ve hayatı biter. Psikolog kısmını geçin bence kardeşiniz gay olduğunu kabul etmiş ve gaylerin en nefret ettiği şey bu tarz şeyler. Askere gidecekse onun için epey zor geçecek eğer kendini gizlerse ki kardeşinizin gizleyeceğini de sanmıyorum. O yüzden korunması hususundaki önemi muhakkak anlamasını sağşlayın.

Bu arada lut kavmi gay ilişki yüzünden değil çocuk yaşta erkek çocukları ile yattıkları için lanetlendi diye biliyorum. Yani sübyancılık ve eşcinsellik bir arada ki. Çocuklarla ilişkiye girmek zaten kanunlarla da suç sayılıyor.

Son düzenleme:
Kimse eş cinsel olarak yaratılmaz.Tamamen yanlış inanışlarıyla düşünceleriyle böyle bir yol seçerler.

Yaratılıyorlar ve yaratılanı yaratandan dolayı yargılamak bize düşmez. Hayvanlar arasında bile var eşcinsellik. Onlar da mı yanlış inanışlarla yanlış yol seçmişler. Doğuştan gelen birşey. Beş yaşında erkek çocukları var ben aslında kızım diyen ya da tam tersi. Ayrıca bilim adamları da eşcinselliğin hastalık olmadığı konusunda hem fikirler. Bu da onların sınavı. Eşcinsellik bir tarafa çift cinsiyetli doğanlar bile var.

Cnm Allah yardımcınız olsun , umarım kısa sürede anlatırsınız .. Ama dinde yeri olmayan birşey bu hatta bir kavim bunun için yok edilmiş. Size kardeşinizin durumunu kabullenmeyin bağırın çağırın demiyorum.

Kesinlikle o gelmiyorsa bile siz bir psikiyatr a gidin durumu anlatın ne yapmanız gerektiğini doğru kişilerden öğrenin burdan değil.. Çok iş düşüyor size ama bana kalırsa o siteyi kardeşinizin ismini vermeden polise bildirin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım işi de bıraktığını söylemiştin.. şuan çalışıyor mu..
kendi ihtiyaçlarım demiş ama sadece cinsel ihtiyaçlar için mi para karşılığı yapıyor da olmasın..

Son düzenleme:
Netten denedik ama kabul etmiyor cevap vermiyor.kadınlardan hoslaniyor biliyorum yada gözümüzu boyamak için öyle gösteriyor kendini bilemedim ki.mesela Gülben Ergen i çok seviyo aşırı

Bir doktora danışın, o gitmiyorsa bile siz gidin uzman birinden yardım alın
Onu körü körüne kızlara yöneltmeyin, bundan canı yanmış nice kadın var, elin evladını da yakmayın sakın
Çok zor bir durum ancak akıllı hareket ederseniz netleşecek gibi
Kardeşiniz bir boşlukta, sürekli aynı kişi ile olmamasının sebebi bu bence
Ne aradığını bilmiyor, bir uzmandan yardım alarak daha doğru girişimlerde bulunabilirsiniz, Allah yardımcınız olsun

insanlarla hayvanları ayıran da ilişkinin boyutu zaten..FİİLİ LİVATA araştırın lütfen eğerki islamiyeti kabul etmiş biri iseniz....

Kim.bir.kardeşini, bir günah sebebi ile ayıplarsa, o günahı işlemedikçe o kimse ölmez.demiş peygamberimiz bize düşen burda kendi fikirlerimizi anlatmak değil ayrıca farkindaysaniz kız zaten çok üzülmus bi durumda sizin suan yaptığınız çocuğa laf söylemek değil kızı asagilamak . O yüzden lütfen biraz düzgün konuşun burda o çocuk okumuyor soylediklerinizi ablası da yardım istiyor . Ayrıca çoğu genç şimdi namus derdinde değil bi kız evlenene kadar kaç erkekle yatıp kalkıyor (hepsi değil tabiki ama cogu) o zaman bunun ne farkı var hayvanliktan ?

böyle bir şeyi yaşamaz merak etmeyin Rabbimiz sapıklıkla imtihan etmez ..bu arada arkadaş konu sahibini aşağılamamış nerden çıkarttınız merak ettim acaba ben mi okumayı bilmiyorum diye kendimden şüphe ettim..bence bir daha bakın..zira bu tarz sapkınlıklıkları burda bir çok bayanın meşrulaştırmasını ağzım açık okuyorum...

çoğu doguştan böyleyim diyerek devam ettiriyo tamam yaratılışta hormonal dengesizlik mümkündür ama insanlar dogruyu yapma , yanlışı bırakma konusunda ısrarcı olmalıdır. çalışmayan herhangi bir organımızı işlevsel hale getirmek için elimizden gelen her türlü tedaviyi yapıyoruz . sağırlar duymak için , dilsizlerin konuşmak için çaba harcıyor , onlar da bu sapıklıktan çıkmak için tedavi olmayı değil öyle kalmayı seçiyorlar , zaten bütün dinler de günahlı yasaklı eylem hiçbir din normal demez ama bizim insanlarımıza göre normal saygı duyulması gereken sey !! hayır kesinlikle tedavi olması gerekir. kimseye zararı yok diye düşünmeyin toplumunda ki her kesime zararları var açıkladım onu zaten ...

öyle seyredemez ya kardeşinin halini.

Iyi ama çocuk ergenlik çağlarında ne deseler dinlemeyecek daha kötü olabilir durumlar malesef . Cogu kişi de yazmış düzenli bi ilişkisi olsa belki iyi olur . Ki zamanla kizlardan hoşlanmaya da başlayabilir ama her zaman yasaklanan şey cazip gelir o yüzden söylüyorum

insanlarla hayvanları ayıran da ilişkinin boyutu zaten..FİİLİ LİVATA araştırın lütfen eğerki islamiyeti kabul etmiş biri iseniz....

Bakın ben kendi halinde bir Müslümanım. Kuranı Kerim'i üç defa hatmettim. Kendimi açık etmemek adına ismini veremem ama dedem adı bilinen ulemalardandır. Çocukluğumdan beri dini bilgimde sıkıntı yoktur. Fiili livatanın ne olduğunu da bilirim, ne kadar günah olduğunu da bilirim. Lut kavmini de bilirim, kitabımızda geçen ayetleri de bilirim. 120'ye yakın ayet vardır eşcinsellikle ilgili Kuran'da. Bu başka birşey. Bu da onların sınavı derken bunu kastettim. Bu şekilde yaratılmışlar ve iki seçenekleri var ya bunu yaşayacaklar ve bedelini ödeyecekler ki bu Allah'la kul arasındadır. Ya da bunu içlerinde yaşayıp, fiiliyata dökmeyip, hayat boyu psikolojik ve bedensel ızdırap çekip ödülünü alacaklar ki bu da Allah'la kul arasındadır. Ama bu böyle yaratıldıkları gerçeğini değiştirmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…