Kardeşim için canım çok acıyor ben bir ablayim ve eşimi alahaallaha havale ediyorum.

Sadece madde kullanımıyla , kendine zarar verdiğini düşünerek mi ceza evinde kalıyor? Pek inandırıcı gelmedi. Neyse hakaret etmekte haksız ama böyle birine para göndermek istememekte haklı Eşin.

Sadece madde kullanımıyla , kendine zarar verdiğini düşünerek mi ceza evinde kalıyor? Pek inandırıcı gelmedi. Neyse hakaret etmekte haksız ama böyle birine para göndermek istememekte haklı Eşin.
Evet kalabiliyorlar yani hapis oluyor illa satmaları gerekmiyor...

Terbiyesiz adam.böyle erkekler kendini dünyada ne saniyorlarsa üzülmeyin lütfen aslında onun anladığı dilden konuşmanız lazım.

Çok üzüldüm... çok büyük terbiyesizlik etmiş eşiniz... siz çalışmıyor musunuz? ... size değer verse kardeşinize böyle iğrenç şeyler söylemezdi... bence bu adamla olan evliliğinizi bir daha gözden geçirin...

Eski konundan hatırlıyorum seni burda herkes sana esin değişmez de demişti. Ki gördüğüm kadarıyla degisen hiç bişey yok ortada. KonuNa gelecek olursak kardeşin için önce Allah kurtarsın. Esin içinde yapacak hiç bişeyin yok çünkü bu adam böyle ve sen bu adamı böyle kabul ettin

Herkes demiş ya eşin saygıyı öğrenmeli diye bence eşiniz saygıdan önce çok çok şey öğrenmeli kusura bakmayın lütfen.insanın başına herşey gelebilir.hata insanlar için ki bu çocuk 20 yaşında böyle durumlarda desteğe ihtiyacı olması gerekirken birde ettiği laflara bak.sizin de kızınız varmış insan ondan pay biçer ben de bir kız çocuğu büyütüyorum der. Allah şeytana uydurmasın kötü yola düşürmesin hiçbirimizin çocuğunu.Allah gençlerimize zeval vermesin.Rabbim sizin de yardımcınız olsun böyle bir eşiniz olduğu için

Ya ben de diyorum bu kullanici adi nerden tanidik geliyor bana. Yorumunuzu okumasam saf gibi cozum yolu sunacaktim konu sahibine :/

Ay ben de bakiiim. iyi ki düşmedim

Teşekkür ederim avukat hanım. Sanırım hapiste tedavi görüyorlar
Ben bildiğimi ve şahit olduğumu söyledim benim eşim narkotikte şekerim rabbim kimseyi düşürmesin ne durumda olanlar var....
Sonuçta kardeşi bir hata yapmış ve kullanmış Allah kurtarsın ama tabiki hapiste yatacak belki de aracı olmuşta olabilir....

Benim kuzenim de 22 yaşında bu yüzden hapise girmişti. Çıkınca okulunu bitirdi çalıştı , otel müdürü oldu. Sonra Güney’de kendi butik otelini açtı , Güney’e gitmeden önce evlenmişti ve 3 çocuğu oldu.kardeşiniz bir hata yapmış ama bu hatayı bir daha tekrarlamayan ve işini gücünü kurup evlenip barklananlar var diye örnek vermek istedim. Kuzenim hapisteyken babam para göndermişti diğer amcalarım hiç yollamamışlardı kendi akılsızlığının cezasını çeksin demişlerdi . Ama otel müdürü olduğunda çalıştığı otelde kalmak için önce önle koştura koştura gitti. Yani kimin kime ne zaman muhtaç olacağı belli olmaz eşiniz de bu kibirle ilerde ona muhtaç olucaktır bence. Bu konuyu daha fazla onla konuşmayın kendi paranızdan artırabiliyorsanız gönderin .

Biraz dişini göster alttan alma. O kimde ailene küfür hakaret ediyor. Birgün eşim kendi yeğenleri yüzünden benim yegenimin üstüne yürüdü direk önüne geçip benim yegenime dokunacak adami bilmem naparim dedim. Gikini çıkarmadan döndü gitti. Tabiki sen küfür etme ben biraz ağzı bozuk konusanim. Sende yumruğunu vur masaya canim. Koca bulunurda kardeş anne baba asla bulunmaz ama degecek kardeşse yap

Ailene neden yollamıyor
Bu saygısız terbiyesiz herifi zor mu buldun bacım
Oh olsun demediği kalmış
Düşman sanırım

Adam sizi kapıya koyduysa neden devam ettiniz?

Karseşinizle ilgili konuda eşiniz para vermemekte çok haklı. Uyuşturucu maddeden bahsediyoruz. Askerlik, eğitim, hastalık ayrı bir insanın kendi hatası ile içeri girmesi ayrı gözümde. Neden yeğenine vatani görevde iken para vermesi ile kıyaslıyorsunuz? Siz çalışıp verseydiniz denmiş ama ben bu şartta bile kabul etmezdim. Bütçe ortaktır. Ailemin rızkını uyuştucu bağımlısı bir aile bireyine yedirmek içime sinmezdi. Anne, babanız ilgilensin. Olmadı kendisi içeride iş istesin.

Eşiniz düzgünce konuşmamış bence tek hatası bu şu durumda. Ayıp etmiş doğru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…