Kardeşim için canım çok acıyor ben bir ablayim ve eşimi alahaallaha havale ediyorum.

Allah yardımcınız olsun eğer işiniz varsa çekmeyin bu adamı böyle kişiliksiz merhametsiz adamla ömrünüzü yemeyin

Tam konu sahibinin derdine ortak olmaya gelip, oneri sunacatim ki... Bu mesajı gorup konulara baktım ve dedim ki peehhhh

Sagol melekeda

Çok özür diliyorum ama eşinin ağzına ..... yeridir
O Allah’la arasında yaptığı ceza ki cezasını da çekiyor alemin doğrusu eşin mi
Ben kadar teryesizce bi laf
Tavrınız çok ama çok sert olmalı

Ne zamandır teşrif etmiyordu piremses hanım. Kendisine herhangi bir çözüm önerisi sunma niyetim yok, buradakilere de yazmalarını tavsiye etmiyorum. Sadece günlük gibi kullanıyor burayı, herhangi bir icraate geçecek ya da kendini 3. sınıf insan yerine koydurduğunu algılayacak kafa yapısına sahip değil. Kendi düşen ağlamaz, yaşadığı ilk değil son da olmayacak.

Gonlunuzu ferah tutun elbet allah bu buyuk laflarin bedelini odetir esinize.benim abimde bi kac yil once hic yapmadiig bi suctan 9 ay icerde kaldi.cevremizdeki iki aile biri dayim olur digeride yakin bi aile.ikiside siz yapmasaniz niye girsin gibi laflar ettiler.neyse abim cikti aradan bi yil gecmeden o iki ailenin ogullari da hapise girdi hemde cok kotu suclardan.yani demem o ki allah yadirgadigini yasamadan gondermezmis kimseyi.esiniz buyuk konussun bakalik ilerde ne olcak

Eşinizin vicdan merhamet duyguları yok ama düşmez kalkmaz bir Allah tepetaklak oluverir ne olduğunu da anlayamaz bu dünya hep çıkışlı değil inişi de var ama daha onun başına gelmemiş belliki ne denir Allah yardımcınız olsun.

Gerçekten durumunuza çok üzüldüm. Rabbim size , ailenize ve kardeşinize kolaylıklar veesin keşke eşiniz daha ılımlı olsaydı hayat bu kimin ne olacağı belli olmaz yanlış yapmış. Benm de erkek kardeşlerm var. Canmdan bi parçaşar çok ii anlıyorum sizi

Çalışma durumun yoksa bian önce çalış ve paranı kazan.
100lirayı paran olsa ,eşinin gözüne soka soka gönderirdin kardeşine.
Bu lafları ağzına tıkardın.

Sen yazinca baktim da hakkaten mustehakmis bu piremsese. Allah akil vermis herseyden once ama iste kullanmayi bilmek lazim. Diyecek bisey yok gercekten..

Üzülme. Eşin yazık etmiş kendine. Ne demişler,
Kimse kınadığını yaşamadan ölmezmiş..

Eşiniz kardeşinizin cezaevinde olmasını bahane ediyor ama bence olmasa da vermezdi tanımıyorum ama öyle hissettim.allah sabır versin anlayissiz bir insanla birliktesin

Ne yazık ki erkekler hep kendi tarafıyla iyi olmamızı istiyor çoğu erkeğin böyle olduğunu düşünüyorum küs dur konuşma bir zaman bence çok zor durum senin kardeşini asagilamasina ayrı ayar oldum

Düşmez kalkmaz 1 Allahtır , İnşAllah gün gelir de eşin olacak o şahsiyet de senin kardeşine muhtaç kalır . Çok zor bir durum ne diyim Allah yardımcınız olsun . P Pmukprensess

Öncelikle evlendiği insanin ailesine saygısı yoksa eşine hic olmaz.Gercekten Okurken çok cok üzüldüm.Yaptigi davranış söylediği sözler çok fazlaca ağir kırıcı.Ben olsam bir sure suratina bile bakmaz haddini bildirirdim.

Haddini bildirin esinizin.

Kardesinizi Allah kurtarsin ve inşallah bagimliligindan kurtulur.

Aileniz sonuçta katil olsa kardeslikten red mi edeceğiz.

Hayat bu yarın bizim ne olacagimiz bilinmez.

Kardesiniz sonucta size bu kadar katı davranmamali esiniz ve kardesiniz ile iliskinize dahil olmak hakkı değil bence.

Siz kenardaki paralardan verebilirdiniz ruhu duymazdi soylemissiniz ki hala anlamamis bi de üstüne görüşme yasağı.

Eşiniz fazla uçmuş.

Esiniz zor gün dostu değilmiş ve Allah size sabır versin esinizle işiniz zor.

Kardesinizle iliskinize karisamayacagini anlatın bi tane kardesiniz var anlasın.

Yerini bilmeli esiniz fani Dünya sonucta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…