- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Pmukprensess
-
İlk ve tek suçsa denetimli serbestlik oluyor.denetimli serbestlik devam ederken tekrar içmiş olabilir, satıcı olabilir. Sizin kardeşiniz canınız ama satma gibi bir suçu varsa bende vermezdim herhalde. Ama oturup suratına karşı lanetlerde yağdırmazdım. Eşimin kardeşi dünyanın en kötü insanı olsada onun yüzünden kalbini kırmazdım. Olayı görmezden, duymazdan gelirdim en kötü. Eşiniz kırmış sizi, içeri geçip ağlamışsınız, abarttım diye düşünüp gönlünüzü alması gerekirken birde tüy dikmiş. Kardeşinize yardım etmek istememesini ayrı tutuyorum ama tam bir hödük olduğu gün gibi ortada.Evet kalabiliyorlar yani hapis oluyor illa satmaları gerekmiyor...
maddi durumu ve meslegi iyi olan biri talip olmustu.isten çıkacaksın diye şart koşmuştu.asgari ücretle çalışıyorum.adami bıraktım: ))Terbiyesiz adam. Kimin be olacağı belli değil. Büyük konuşmasın. Gün gelir o kardeşinize yedirmeye çalıştığı şeyi kendi yer.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. İşte diyorum çalışın diye. Şu kocalarınıza kendinizi muhtaç etmeyin.
Maddi bağımsızlığınız olsaydı zor konuşurdu o Herif.
sizi kapıya atan adamla evlilik devam ettirmek hata.
ayrıca işte bu yüzden okuyun çalışın diyoruz. kendi maaşınız olsa minnet etmez gönderirdiniz.
şu drumda ben olsam ğara vs istemezdim. siz aman canım kardeşim, etmiş bi hata vs diyorsunuz da uyuşturucu bu yani esrar alıp satıyorsa ben de para göndermek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?