Kardeşim için canım çok acıyor ben bir ablayim ve eşimi alahaallaha havale ediyorum.

Sana burda 37373737 sayfa eşinden hayır gelmeyeceği yazıldı. Yok bana gül aldı, yok eskisi gibi değil dedin. Bir de burdakilere laf söyledin. Üye değildim ama takip edip sinir oluyordum. Önceden dinledin mi ki burdakileri şimdi bizi dinleyeceksin? Buradaki kimseye tenezzül edip cevap dahi yazmıyorsun. Dilerim herkes benim gibi nickini hatırlayıp konularına yorum yapma zahmetinde bulunmaz.

Çok büyük konusuyor zaman ona ne getirecek bakalım

Kusura bakmayın ama bir insan sadece madde kullanıyor diye cezaevine girmez kullanmak değil satmak suçtur yoksa kullaman herkes cezaevinde olurdu demek ki satışta yaptı yok kardeşim saf falan diye aklamayın böyle bir maddenin satışını yapan insana bende destek olmam çok istiyorsanız para da biriktirmiyor musunuz 100 200 hiç mi yok kenarınızda eşinize söylemeden yollasaydınız

Yani sana kocani kötülemek gibi olmasin. Lakin onun sana hayırı bile yok, aileni hic düşünmez. Kardeşin bir hatalara düşmüş. Allah kurtarsin. Tekrat ayni hataya düşmez insallah. Senin tek yapabileceğin sey kendi isini kendin görmen. Yani kendi parandan kardesine yardim etmen. Benim tanidigimin oglu su uyusturucu illetede bulaştı, aileler icin cok zor bir durum.. Rabbim. Kimseyi evladi ile sinamasin

Ya kırıcı birşey söylemek istemiyorum ama bence kardeşine yollamak icin eşinden para istemen hata. Çalışıyor olsan kendi parandan gonderebilirdin tabi ama annen baban dururken esinin kardesine para göndermesine gerek yok. Maddi durumunuz da çok iyi değil bildigim kadarıyla. Esin bu nedenle sinirlenmis olabilir.

Konu sahibinin eski konularını okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Gencecik yaşında evlenip kayınvalide sorunu, dayak, hakaret ve bir sürü aşağılama gördükten sonra "kocişim değişti" moduna geçip adamın bu tepkisini anormal görmesi gerçekten çok çok ilginç. Burda bir sürü kişi aynı şeyi yazmış;bu adamdan sana koca olmaz, bu adam değişmez ama bile bile lades. Allah bazı kadınlarımıza akıl fikir versin, küçük yaşta evlenip tamamen erkeğe ve onun ailesine muhtaç olmayın,kendinizi ezdirmeyin.

Konu sahibi konu acar sonra da konuya pek ugramaz
Eski huyudur
Ayrica eski konulari hep kocasinin siddeti, hayirsizligi uzerine ama konu sahibi hep affeder.
Sonuc degismez yani
O yuzden bu konuya yorum yazmicam
Nasil olsa kocasi..bir gül aliverir..ve barisirlar hikayenin sonunda

Olayı kaçırmışım ben :) Nedir bu çamaşır makinesi/özgürlük durumu?

Bir gül değil ayol, aşk olsun. Sayamayacağı kadar (!) gül, rica ederim olayı bir gül diyerek küçümsemeyiniz hahsjsjs.

Kardeşiniz kullanmaktan mı hüküm giydi?

Lutfen ama lutfen moralini bozma canım benim bu dünya kimin ne olacağını unutan bir milletiz kardesine maddi destek sagliyamiyorsan bile ne olur manevi desteğini eksik etme senden ricam eşinden eşinden para yatırması konusunda hic birdey söyleme hem yapmamış hemde kardeşini kardeşini onun yaninda maddi sekilde ezilmesine izin verme Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda kurtulur .allah sabrinizi artirsin insallah

Hepiniz çalış kendin para gönder demiş ama böyle adamlar kadının maaşını da cebine atar. Adam gibi adam olsa çalıştığı kazandığı paranın sadece kendine ait olmadığını karısının da söz hakkı olduğunu düşünür zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…