Kardeşim için canım çok acıyor ben bir ablayim ve eşimi alahaallaha havale ediyorum.

Dikkat etsinde o çok kınadığı şeyler kendi çocuklarının başına gelmesin. Yeğenleri düzgün olabilir ama çocuklarının ne olacağı bellimi. Maalesef bazı çocuklar ne cekiryosa ebeveyn leri yüzünden çekiyor böyle büyük konuşuyorlar. Tamam hoş bı mevzu değil madde ama büyükler dislamaz yol gösterir.
Kardesinizide her anlamda Allah kurtarsin.Allah kimseyi oralara düşürmesin .

Yanlış anlamayın ama uyuşturucu içen hiç kimse hapse girmez diye biliyorum. Muhtemelen bu işin ticareti yapılıyor denilerek girmiştir. Her durumda da o sizin kardeşiniz üzülmekte haklısınız. Ancak eşinizin para göndermiyor olmasına kızmamanız lazım. Ben olsam ben de göndermek istemezdim.

Sizin yapacağınız şey çalışıp kendi paranızla kardeşinize yardım etmeniz.

Birşey dikkatimi çekiyor. Birçok konuda bu var. Eşimden izin istedim vermedi cümlesi. Arkadaşım siz onun işçisi, çalışanı filan mısınız ki izin istiyorsunuz. Sizin aklınız mantığınız yok mu karar yetiniz yok mu da ondan izin istiyorsunuz. Köle misiniz. Ben kardeşimi görmeye gidiyorum deyip gideceksiniz. Bu kadar. Kızarsa kızsın. Niye kendinizi onun karşısında ezik duruma getiriyorsunuz. Onu sizin sahibiniz gibi hissetmesine sebep oluyorsunuz. Ona bu hakkı vermeyin Allah aşkına. kendi ailenizle ilgili durumlarda eşinize sormayın. Kendiniz karar verin. Ama aileniz için de eşinizden para istemeyin. Çalışın kazanın siz de ailenize yardım edin.

Belli bir gram üstünde yakalanan ve satıcısını ele vermeyen kişiler için hapis cezası vardır. Ayrıca uyuşturucunun türüne göre de değişiyor bu süreçler. Olabilir her insan hatalar cahillikler yapabilir keşke olmasaydı ama olmuş.

Bence sizin eşinizle ilgili çok ciddi problemler var. İyi bir yol arkadaşı gibi durmuyor.

Sevgili kk hanimlari yorum yapıyorsunuz eyvallah ama yazmayacak boşuna ellerinizi yoruyor, boşuna uzuluyorsunuz.

Misafir olarak okur burayı hep.

Girip yazamaz çünkü kendisini iyi bilen kisilere verecek cevabı yoktur.

Ailesi arkasında durdu vakti zamanında ama kendisi kocam da kocam ayyyy kocisim çok değişti, kaynanami evden yolladı, çamaşır makinasına çamaşır atıp yikayabiliyorum diye avutuyordu.

Bırakın çamaşır makinasına sarılıp teselli olsun.
O bizden daha iyi teselli eder :)

Ona verilen akıli dağa taşa verseydik yerinden oynardi.

Küçücük çocuğuna şiddet uygulayan bir adamı, kendisine defalarca küfür edip kapıya atan adamı ailesi arkasında durduğu halde affedip döndü.

Sizce de normal değil mi hala bunları yaşaması :)

O yüzden adı üstünde piremmmses işte, koyverin gitsin.

Son düzenleme:
Offf Allah ıslah etsin eşini . Şunu bilir söylerim birşeyi ayıpladığın da onu yaşamadan ölmezsin bu kesin net

Cidden mi

belli grama kadar kullanıcıya hapis cezası yok diye biliyorum.

Ben de oyle biliyorum da sadece icmedi o zaman satisini da yapti yani. Ki eger oyleyse ben de zerre acimam. Ic kendini zehirle de kim bilir kac cocugu kac anneyi yakti

Iste bu yuzden kadinlar calismali. Calisan kadin esine sorma geregi duymadan cok rahat bir sekilde ailesine para verebilir. Esiniz kendi ailesine yegenine para gonderiyor sizin kardesinize yollayacaginiz 100 liraya mi laf ediyor. Ayiptir

İşte bunlar hep kadının ekonomik özgürlüğünün olmaması. Neyinize güvenip bu adamlara bağımlı yaşıyorsunuz. Gün gelir kardeşinize bu lafı da söyler. El çünkü...

Bu arada eger kardesiniz sadece icici degil saticiysa da esiniz cok hakli. Ben olsam asla para gondermezdim. Sadece iciciyse cahil dersin arkadaslarina uymustur. Aklini celmislerdir. Satici olmak cok buyuk bir suc

benim de tam dikkatimi çekti de kimseye doğru düzgün hiçbişy yazmayıp sadece okuyor!!!
gıcık oluyorum şu forumda şöyle insanlara

P Pmukprensess sorulan sorulara lütfedip cevap verecek misiniz?

eeee kocaya bunca şeye sağman döndüyseniz tabii sizi kardeşinizi sallamaz

O hangisine cevap verebildi ki buna da versin :))
Misafir olarak okuyor.
Sallamamakta da haklı ben de olsam ben de sallamam.

Amaan salla, yarin sayamayacagi kadar cok gul alir bir sonraki konusu da kocam cok degisti olur..

Onun huyu o ya, sadece burayı günlük gibi kullanıyor. Gösterilen ilgi de hoşuna gidiyor. Ha çok tepki gelirse o zaman iki bela okuyor, Allah sizin de başınıza versin falan deyip gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…