- Konu Sahibi Pmukprensess
-
Dikkat etsinde o çok kınadığı şeyler kendi çocuklarının başına gelmesin. Yeğenleri düzgün olabilir ama çocuklarının ne olacağı bellimi. Maalesef bazı çocuklar ne cekiryosa ebeveyn leri yüzünden çekiyor böyle büyük konuşuyorlar. Tamam hoş bı mevzu değil madde ama büyükler dislamaz yol gösterir.Herkese merhaba. Çok üzgünüm çok. Eşim yani kocam nasıl böyle mantıkla konuşuyor anlam veremiyorum. Direk konuya giricem. Kardeşim 20 yaşında ve silivri ceza evinde kalıyor. Kimseye zararı olmadi çok şükür. Yüz kızartıcı suç değil. Sadece kendi kötü madde kullandı ve cezasını çekiyor sonuçtaKimseye kotulugu olmayan saf biriydi hala da öyle. Ama kader işte cahilliğin verdiği kötü yaşantı. Neyse.. dün eltimin oğlu askerden izine geldi ve kaynanamgil hep oraya gittiler. Kızımı yol tutuyor diye ben gitmedim. Ama hepsini aradım dualar ettik vs vs. Akşam oldu eşim geldi. Oturduk konuştuk vs. Yiğenine 200 tl verdiğini söyledi 2 ay önce de vermişti. Asla karışmam benim haddime değil. Bende eşime direk şunu söyledim. × aşkım lütfen kardeşime de 100 tl civari para yollasak olur mu annem yolluyor allah razı olsun ama bizim yollamanız da gönlünü hoş eder kardeşimin dedim. Bana dönüp söylediği şu ; banane senin kardeşinden bilmem neremi yesin (çok özür dilerim) benin için mi girdi cezasını çeksin ve daha neler neler... bir tane erkek kardeşim var ve canım kadar seviyorum. Öyle üzüldüm ki ok ağladım. Odaya girdim kapıyı kitledim kızım uyuyordu o sıra bende yanına girdim ağladım sabaha kadar. Ben kardeşime ailemle ziyarete 2 kere gittim. Ve habersiz gittim eşime defalarda yalvarmama rağmen şiddetle redetti ama kendı ailesi siz konusu olunca beni kapıya bile attı.... Ama çok zoruma gitti çok. Şuan konuşmuyoruz ve hala whatsapdan kardesime hakaret ediyor . Cok uzgunum. Nasıl bir tepki vermeliyim.
Ben de onu anlayamadim. Yanlis biliyor da olabilirim ama hapise girmek icin satmak gerekmiyor muydu bu illeti? Yani kullanici olmanin cezasi hapis mi?
Herkese merhaba. Çok üzgünüm çok. Eşim yani kocam nasıl böyle mantıkla konuşuyor anlam veremiyorum. Direk konuya giricem. Kardeşim 20 yaşında ve silivri ceza evinde kalıyor. Kimseye zararı olmadi çok şükür. Yüz kızartıcı suç değil. Sadece kendi kötü madde kullandı ve cezasını çekiyor sonuçtaKimseye kotulugu olmayan saf biriydi hala da öyle. Ama kader işte cahilliğin verdiği kötü yaşantı. Neyse.. dün eltimin oğlu askerden izine geldi ve kaynanamgil hep oraya gittiler. Kızımı yol tutuyor diye ben gitmedim. Ama hepsini aradım dualar ettik vs vs. Akşam oldu eşim geldi. Oturduk konuştuk vs. Yiğenine 200 tl verdiğini söyledi 2 ay önce de vermişti. Asla karışmam benim haddime değil. Bende eşime direk şunu söyledim. × aşkım lütfen kardeşime de 100 tl civari para yollasak olur mu annem yolluyor allah razı olsun ama bizim yollamanız da gönlünü hoş eder kardeşimin dedim. Bana dönüp söylediği şu ; banane senin kardeşinden bilmem neremi yesin (çok özür dilerim) benin için mi girdi cezasını çeksin ve daha neler neler... bir tane erkek kardeşim var ve canım kadar seviyorum. Öyle üzüldüm ki ok ağladım. Odaya girdim kapıyı kitledim kızım uyuyordu o sıra bende yanına girdim ağladım sabaha kadar. Ben kardeşime ailemle ziyarete 2 kere gittim. Ve habersiz gittim eşime defalarda yalvarmama rağmen şiddetle redetti ama kendı ailesi siz konusu olunca beni kapıya bile attı.... Ama çok zoruma gitti çok. Şuan konuşmuyoruz ve hala whatsapdan kardesime hakaret ediyor . Cok uzgunum. Nasıl bir tepki vermeliyim.
Sevgili kk hanimlari yorum yapıyorsunuz eyvallah ama yazmayacak boşuna ellerinizi yoruyor, boşuna uzuluyorsunuz.
Misafir olarak okur burayı hep.
Girip yazamaz çünkü kendisini iyi bilen kisilere verecek cevabı yoktur.
Ailesi arkasında durdu vakti zamanında ama kendisi kocam da kocam ayyyy kocisim çok değişti, kaynanami evden yolladı, çamaşır makinasına çamaşır atıp yikayabiliyorum diye avutuyordu.
Bırakın çamaşır makinasına sarılıp teselli olsun.
O bizden daha iyi teselli eder :)
Ona verilen akıli dağa taşa verseydik yerinden oynardi.
Küçücük çocuğuna şiddet uygulayan bir adamı, kendisine defalarca küfür edip kapıya atan adamı ailesi arkasında durduğu halde affedip döndü.
Size de normal değil mi hala bunları yaşaması :)
O yüzden adı üstünde piremmmses işte, koyverin gitsin.
Eski konularına bakın.Cidden mi
Hemen bakıyorumEski konularına bakın.
Yazdıklarımın fazlası yok, eksiği var.
belli grama kadar kullanıcıya hapis cezası yok diye biliyorum.
benim de tam dikkatimi çekti de kimseye doğru düzgün hiçbişy yazmayıp sadece okuyor!!!Sevgili kk hanimlari yorum yapıyorsunuz eyvallah ama yazmayacak boşuna ellerinizi yoruyor, boşuna uzuluyorsunuz.
Misafir olarak okur burayı hep.
Girip yazamaz çünkü kendisini iyi bilen kisilere verecek cevabı yoktur.
Ailesi arkasında durdu vakti zamanında ama kendisi kocam da kocam ayyyy kocisim çok değişti, kaynanami evden yolladı, çamaşır makinasına çamaşır atıp yikayabiliyorum diye avutuyordu.
Bırakın çamaşır makinasına sarılıp teselli olsun.
O bizden daha iyi teselli eder :)
Ona verilen akıli dağa taşa verseydik yerinden oynardi.
Küçücük çocuğuna şiddet uygulayan bir adamı, kendisine defalarca küfür edip kapıya atan adamı ailesi arkasında durduğu halde affedip döndü.
Sizce de normal değil mi hala bunları yaşaması :)
O yüzden adı üstünde piremmmses işte, koyverin gitsin.
O hangisine cevap verebildi ki buna da versin :))benim de tam dikkatimi çekti de kimseye doğru düzgün hiçbişy yazmayıp sadece okuyor!!!
gıcık oluyorum şu forumda şöyle insanlara
P Pmukprensess sorulan sorulara lütfedip cevap verecek misiniz?
eeee kocaya bunca şeye sağman döndüyseniz tabii sizi kardeşinizi sallamaz
Ooo bizim çamaşır makinasına çamaşır atmayı özgürlük sayan pambik prensesimiz teşrif etmişler
Şaşırdık mi ?
Hayır.
Kocan ne yaparsa haklı.
Destekliyorum.
En son çok değişmiş, pişman olmuştu He mi ? :)
Eee daha daha nasılsın ?
benim de tam dikkatimi çekti de kimseye doğru düzgün hiçbişy yazmayıp sadece okuyor!!!
gıcık oluyorum şu forumda şöyle insanlara
P Pmukprensess sorulan sorulara lütfedip cevap verecek misiniz?
eeee kocaya bunca şeye sağman döndüyseniz tabii sizi kardeşinizi sallamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?