- 10 Nisan 2020
- 1.446
- 5.677
- 78
Peki şöyle mi yapsaydı? Bebek için Yeni bir grup kurup sizi almasaydı, diğer herkesi koysaydı. Siz daha mı mutlu olacaktınız? İlla paylaşacak. Ben de evlenirken arkadaş grubuma tencere tava atardım. Sadece birisi o kadar sinir olmıs ki. Kendisi benden büyüktü ve evlenememişti. Gereksiz yere çok büyük bir kavga öıkardı ve benimle bir daha konuşmadı. Sonra duydum ki o grupta kim evlendiyse yA da nişanlısı varsa aynı şeyi yapmış. Böylesi daha iyi olmuyor emin olun. Asla birileri üzülsün diye yapmıyoruz ki. Mutluluğu paylaşmak güzeldir. Peki yarın sizin evladınız olunca o da bunlwrı aynen yapıp size karşılık verse ne yapacaksınız? Artık evladım var dünya yansa önemli değil mi diyeceksiniz? Kendinizi bu kadar doldurmayın, bu kadar üzmeyin
Bizde de benzer bir durum oldu, bende ilk başta çok bocaladim nasıl davranmam gerektiği konusunda.
Ablam 40 i geçkin, ama onun bir çocuğu var, ikincisi nasip olmadı, yaklaşık bir senedir istiyor, inşallah olur
Bense şimdi paylasamasam benden gizleniyor, sakiniyor diyecek, üzülecek diye korktum.
Sonra paylassam gözüme sokuyor diyecek diye...
Ama baktım kendisi benimle takip ediyor, kontrollere gelmek istiyor, benden fazla duygulaniyor, bende arada bebekle ilgili şeyler paylaşıyorum.
Onun haberlerini de hep soruyorum.
Zor işler..
Ama kırılmayin, o sizin kardesiniz, artniyetli yaptığını sanmıyorum.
O da bocaliyordur.
Hem siz de düşünüp mutlu olmuyor musunuz yeğeniniz sonuçta aslında bunlar normal her hamile kadının söyleyeceği şeyler ama size çok dokunmuşBen paylaşmasın demiyorum..
Her gün ya bebeğin kıyafetini ya oyuncağını sürekli biseyler le geliyor.. yazdıkları da ayyy küçücük elleri olacak minicik ayaklarını yerim..
Çok tatlı kıyafetler... neler neler.. ben çok bir şey istemiyorum ki azıcık empati birazcık lütfen.. bakın benim ameliyat geçmişim tüp bebek geçmişim var sadece yaşayan anlar yaşayan bilir.. o bebeği oraya koyuyorlarda ben kucağıma bile alamıyorum..
Ben paylaşmasın demiyorum..
Her gün ya bebeğin kıyafetini ya oyuncağını sürekli biseyler le geliyor.. yazdıkları da ayyy küçücük elleri olacak minicik ayaklarını yerim..
Çok tatlı kıyafetler... neler neler.. ben çok bir şey istemiyorum ki azıcık empati birazcık lütfen.. bakın benim ameliyat geçmişim tüp bebek geçmişim var sadece yaşayan anlar yaşayan bilir.. o bebeği oraya koyuyorlarda ben kucağıma bile alamıyorum..
8 aylık bebegim var 3.5 sene sonra kavustumMerhaba arkadaşlar..
Herkese hayırlı ramazanlar iyi günler diliyorum..
Biliyorum yine bi kaçı yine mi sen ISSIZZ yine mi bebek derdin diyeceksiniz ama lütfen bana yardım edin fikirlere cok ihtiyacım var..
Ben 8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Kardeşimi duyduğum da icime müthiş bir ferahlik geldi dedim allahın nasibi olunca bebek de geliyormuş..
Teyze olacaktım anne yarısı..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan daydı korona dan dolayı iptal oldu...
Içim buruk bi yandan da vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır diyorum...
Benim bebek sınavım yetmiyormuş gibi kardeşim her gün aile whup indan foto gönderiyor... ultrason görüntüsü.. emzik.. kiyafet... vs vs
Benim durumumu bildigi halde böyle yapması normal mı yoksa ben mi çok alınganım farklı dünyada yasıyorum.. Bugün de iki isim bulmuş bebeğimizin ismi sizce hangisi olsun diyor grupta hepsi yorum yaptı ben hic bir şey yazmadım.. her gün her gün yeter artık dedim..
Ablam özelden msj attı kız soru soruyor neden cvp vermedin diye.. sonra gitmiş babama anlatmış babam beni aradı...
Aynen söyle diyor..
ISSIZZ allah ona nasip etmiş evlat oda bizim evladımız.. sen alıngansın çocuk mutluluğunu paylaşmasın mı.. belkide allah zamanı gelince sanada nasip edecek o ne yazmışsa o olur..
Ailem de kardeşim de mi bi problem var yoksa bende mi Bi problem var nolur açıklayın..
Dışardan birinin fikrine ihtiyacım var.. mutluluğu böyle çocuğu olmayan birinin gözüne soka soka yaşamak normal bişey mi gerçekten???
Bu arada benim için dua eder misin lütfen bu mübarek günler de çok ihtiyacım var...
Anlıyorum canım, nispet için mi yapıyor peki sence, böyle düşünüyorsan zaten hiç görüşme ablanla daha iyi.Ben paylaşmasın demiyorum..
Arkadaşlar herkese teşekkür ederim yorumlar için.. burda tek anlatmak istediğim tabiki mutlu olabilir paylaşabilir.. sadece biraz empati bekliyorum Zor mu yani gerçekten..
Hergün hergün paylaşılmaz lütfen...
Tabiki arada paylaşabilirsin ona diyecek lafim yok.. her gün başka bir foto ile geliyor gruba ve hepsi alkış tutar gibi yorum yapıyor..
Kimse düşünmüyor bu kadın neler yaşadı yıllarca.. ben olsam bu kadar acımasız olmazdım...
Daha çok şey var anlatamadığım tanıdık biri çıkar diye çok fazla özele girmek istemiyorum.. benim yaşadığımı bir ben bilirim bir de ALLAH... ALLAH sonumuzu hayır etsin inşallah ne diyeyim...
Insanın ailesi bile anlamıyorken başkalarına sözüm yok gerçekten...
Bazen en çok aileler incitiyor insanı.sizin alıngan olmanız normal ama ailenizin sizin hislerinize yaklaşımı anormalMerhaba arkadaşlar..
Herkese hayırlı ramazanlar iyi günler diliyorum..
Biliyorum yine bi kaçı yine mi sen ISSIZZ yine mi bebek derdin diyeceksiniz ama lütfen bana yardım edin fikirlere cok ihtiyacım var..
Ben 8 yıllık evliyim ve çocuğum olmuyor..
2 negatif tüp bebek deneyimim var...
Asıl konuya gelelim...
Kardeşim hamile..
Kardeşimi duyduğum da icime müthiş bir ferahlik geldi dedim allahın nasibi olunca bebek de geliyormuş..
Teyze olacaktım anne yarısı..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan daydı korona dan dolayı iptal oldu...
Içim buruk bi yandan da vardır bir hayır muhakkak vardır rabbimin bir bildiği mutlak vardır diyorum...
Benim bebek sınavım yetmiyormuş gibi kardeşim her gün aile whup indan foto gönderiyor... ultrason görüntüsü.. emzik.. kiyafet... vs vs
Benim durumumu bildigi halde böyle yapması normal mı yoksa ben mi çok alınganım farklı dünyada yasıyorum.. Bugün de iki isim bulmuş bebeğimizin ismi sizce hangisi olsun diyor grupta hepsi yorum yaptı ben hic bir şey yazmadım.. her gün her gün yeter artık dedim..
Ablam özelden msj attı kız soru soruyor neden cvp vermedin diye.. sonra gitmiş babama anlatmış babam beni aradı...
Aynen söyle diyor..
ISSIZZ allah ona nasip etmiş evlat oda bizim evladımız.. sen alıngansın çocuk mutluluğunu paylaşmasın mı.. belkide allah zamanı gelince sanada nasip edecek o ne yazmışsa o olur..
Ailem de kardeşim de mi bi problem var yoksa bende mi Bi problem var nolur açıklayın..
Dışardan birinin fikrine ihtiyacım var.. mutluluğu böyle çocuğu olmayan birinin gözüne soka soka yaşamak normal bişey mi gerçekten???
Bu arada benim için dua eder misin lütfen bu mübarek günler de çok ihtiyacım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?