Tanisarak evlendi nisanliyken cok iyi biriydi bence annesi onu bu duruma soktuGorucu usulu falan mi evlendi sevmedenmi evlendi kocasini
Gelinin bir ablasi var bekar kardesim evi kendisinin kv desi maddi durumlari iyi degil bu yuzden kardesimin de kalmak istiyorlarKardeşin erkek ve gelinin annesi mi beraber yaşamak istiyor? Sebep? Öncelikle ev onun mu yani o mu aldı? Erkek kardeşiniz ben de annemi getireyim o zaman diyebilir. Ben mi yanlışım acaba? Biz böyle gördük kız evden çıktı mı yeni annesi kayınvalidesidir ve artık kendi ailesinden hep bir adım önde eşinin ailesi olacaktır. Yani anne olarak kızın evine temelli gelmek istemesini aklım almıyor. Gelininin evine gitmek istediğini söylese hadi anlarım ama kız annesi, sana ne oluyor?
Zaruri bir durum mu var? Annenin hasta ya da düşkün olması ve başka çocuğu olmaması gibi yoksa bu istek keyfi mi?
Valla maddi sikinti yok hemen hamile kalmis,severek almis klasik evlilige uyum skintisi vardir Anne babaniz anne babasini cagirip otursun konussun cozemezseniz koy verin gitsin ana kiz otursunlar siz asla mudahil olmayin derim bu surecte normal arkadas gibi halini hatrini sormaya arayin konuyu sorunlarina getirmeyin derim sonra kotu olursunuzTanisarak evlendi nisanliyken cok iyi biriydi bence annesi onu bu duruma soktu
Gel
Gelinin bir ablasi var bekar kardesim evi kendisinin kv desi maddi durumlari iyi degil bu yuzden kardesimin de kalmak istiyorlar
hiç inandırıcı değil bu hikayede bir şeyler eksikGel
Gelinin bir ablasi var bekar kardesim evi kendisinin kv desi maddi durumlari iyi degil bu yuzden kardesimin de kalmak istiyorlar
Cok guzel yazmış siniz kardesime baştan annesinle yaşamak istedigini suyleseydi kardesim asla kabul etmezdi ve evlenmezdiKardeşinin maddi durumu iyiyse, kendi yağında kavrulmaları için maddi yardımda bulunabileceğini ancak evine kalıcı kabul edemeyeceğini belirtmesi lazım. Evime ben kendi annemi bile istemedim kabul edersem bu benim anneme saygısızlık diyebilir.
Kızının yakasından düşmeyen anneleri ve onlara yol veren kızlarını anlayamıyorum. Benim annem bana öyle öğretti. Evlendin mi burası artık senin yuvan değil, sen buranın misafirisin, senin yanın kocanın ve ailesinin yanıdır, bana 1 geliyorsan onlara 3 gideceksin... Dünya tersine döndü herhalde şimdi erkekler evlenince gidiyor kızlar yanında kalıyor herhalde.
Ancak bu durumda son sözü söyleyecek kişi kardeşinizdir. İyi olsa kendinden kötü olsa sizden bilirler, dünya böyledir. Kardeşiniz ''Sen bana evlenmeden söyleyecektin ben bu şartla evlenirim diye. Annen seni bana güvenerek mi verdi? Ben seni kaynana evine gelin götürmeyip ev açtıysam sen de sağlıklı anneni keyfi olarak evine getiremezsin. Yok ben uymuyorum eve de dönmüyorum diyorsan boşarım seni.'' deyip ağırlığını koysaydı bu kız nazının geçmeyeceğini anlardı ya da tıpış tıpış boşanırdı.
Sonuçta evlenmeden önce erkekler söyler evleneceksen annemle kalacağız kabul ediyorsan evlenelim diye. Bu kızın da ben evlenince annem benimle kalacak kabul ediyorsan evlenelim demesi gerekirdi aman nasıl olsa allem eder kullem eder kabul ettiririm gözüyle baktı.
Aynen boyle anne evine gidip donmeyen 5,5 aylik evlilikte insanin aklina gelenler hos olmuyor ustelik kizin aileside bosanirsa bosanir mantiginda anladigimhiç inandırıcı değil bu hikayede bir şeyler eksik
Aynen ya ne diye kiziniz kocaya verdiniz madem birbirinizden ayrilmiyacaktiniz bide ana kiz her yere beraber gidiyorlar yani cok derin baglar kiz zaten bekar ken annesinin kucaginda yatiyormusAna kiz kopamayacaklarmis madem. Ne diye dugun dernek islerine girismisler.
5 ay önce evlenen çift, 15.gün kavga ediyorlar.
Gelin 15 günlük evliyken annesine gidiyor.
Yani 4.5 aydır ayrılar.
Ama gelin 4 aylık hamile?
Aklıma başka senaryolar geliyor ama benim fesatlığımdır kesin.
yapmayın ya bizimle kafa buluyorsunuz yada olayları abartmayı seviyorsunuzAynen ya ne diye kiziniz kocaya verdiniz madem birbirinizden ayrilmiyacaktiniz bide ana kiz her yere beraber gidiyorlar yani cok derin baglar kiz zaten bekar ken annesinin kucaginda yatiyormus
Ne dusundunuz yazin ama yazdiklarim kesinlikle doğru çözüm ariyoruz
Aynılarını bende düşündüm valla canım.. Fesatlık bizde diz boyu olmalı.. :)))
Aynen ya ne diye kiziniz kocaya verdiniz madem birbirinizden ayrilmiyacaktiniz bide ana kiz her yere beraber gidiyorlar yani cok derin baglar kiz zaten bekar ken annesinin kucaginda yatiyormus
yapmayın ya bizimle kafa buluyorsunuz yada olayları abartmayı seviyorsunuz
yapmayın ya bizimle kafa buluyorsunuz yada olayları abartmayı seviyorsunuz
Walla yazdiklarim dogru yoksa ne diye buraya yazayim zor durumdayiz ailece çıkış yolu arıyoruzyapmayın ya bizimle kafa buluyorsunuz yada olayları abartmayı seviyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?