- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Babam öyle yada böyle evlendirir ben istiyorum ki onunda gönlü olsun tabiki ama ilerde başka birisine verir diye korkuyorumKardeşin daha ergen sakın ha böyle bir hata yapmayın.
Ne diyceğimi bende bilmiyorum ilerde babam başka birisiyle evlendirirse bu seferde kötu olursa diye çok korkuyorum yakışıklık mutlu olmak için yeterli mi kişıliği huyu suyumu önemli sinirden agliyorum dunden beriDaha çok küçük kardeşinize destek olun, evlenmesin bu yaşta.
Yahu arkadaşım zorla evlilik mi olur. Ben kardeşinizin yerinde olsam polisi arar yardım isterdim.Ne diyceğimi bende bilmiyorum ilerde babam başka birisiyle evlendirirse bu seferde kötu olursa diye çok korkuyorum yakışıklık mutlu olmak için yeterli mi kişıliği huyu suyumu önemli sinirden agliyorum dunden beri
Kardeşim telefon falan kullanmıyorYahu arkadaşım zorla evlilik mi olur. Ben kardeşinizin yerinde olsam polisi arar yardım isterdim.
Ben istemiyorum istediğimi nerden çıkardınız babam dün dediki olsemde yabancıyla evlendirmem ilerde başka biriyle evlendirmesindende korkuyorum boşanma da yok bizde babamla anneminki farkli şekilde olduüniversitesine vs. teşvik etmek yerine neden evlendirmek istiyorsunuz? Daha 16 yaşında çocuk. O 20 yaşında ki adam bile gözümde sapık gibi canlandı. Böyle şeylere karşıyım.
Çölde mi yaşıyorsunuz. İlla bir yerden bulur. Olmadı sokağa çıkar birinden ister. Telefon kullanmıyor ne demek. Yazık acıdım kızkardeşinize.Kardeşim telefon falan kullanmıyor
Hayir tabiki destek falan olmuyorum bana ikna et diyor babamın yaninda kardesıme destek olursam beni onla görüştürmez bile farklı bir adam yani bilmeden yorumlama lutfenSiz de babanıza destek oluyorsunuz öyle mi ? Babanız ile oturup, onun okuma çağında olduğunu söyleyemiyor musunuz ?Daha 16 yaşında bir COCUK'tan bahsediyorsunuz. Aklınız eriyor mu ?
Hayir tabiki destek falan olmuyorum bana ikna et diyor babamın yaninda kardesıme destek olursam beni onla görüştürmez bile farklı bir adam yani bilmeden yorumlama lutfenSiz de babanıza destek oluyorsunuz öyle mi ? Babanız ile oturup, onun okuma çağında olduğunu söyleyemiyor musunuz ?Daha 16 yaşında bir COCUK'tan bahsediyorsunuz. Aklınız eriyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?