- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Çünkü oda kendi oğluna istemeyi düşünuorduAnlamıyorsunuz diyorum zaten evlendirir çok zengin parayla herşeyi yapar onlarda onaylar kesin hepsi ayni b... çunku gerçi bir halam istemiyor yapmayin falan dedi ama hiç inandırıcı gelmedi bana
Evlenmesini falan istemiyorum diyorum neden anlama kıtlıgı yaşiyorsunuz acaba diyorumki ilerde ya daha kötü birisiyle evlendirirse diye korkuyorum manyakmiyim ben bende 16 yaşnda evlendim aynı sıkıntıları neden onun yasamasıni istiyeyimkiBence de konu sahibi kardesinin evlenmesini istiyor, cok iyi cocuk demesinden belli. Yazdiklarindan normal gordugu de acik,simdi kiivirmaya calisir kesin ama
Hayır yapamam babam direk benim yaptığını anlar
Ilk mesajiniza bakin benceEvlenmesini falan istemiyorum diyorum neden anlama kıtlıgı yaşiyorsunuz acaba diyorumki ilerde ya daha kötü birisiyle evlendirirse diye korkuyorum manyakmiyim ben bende 16 yaşnda evlendim aynı sıkıntıları neden onun yasamasıni istiyeyimki
Aa olur mu, siz de benim gibi anlama kitligi yasiyorsunuzKardesim 16 yasinda babamin zoruyla evlendiriliyor ne yapmaliyim demiyorsunuz,ailesi soyle, kardesim begenmedi, okumuyor diyorsunuz farkindamisiniz?
Cok bariz,hic kıvırmasın yani!Aa olur mu, siz de benim gibi anlama kitligi yasiyorsunuz
16 yaşında ne evliliği yahu.Konu kardeşim 16 yaşında okumuyor açıktan okuyor babamla annem boşandılar kardeşimi akraba birisine istiyorlar ailesi çocuk çok iyi kardeşim şimdi biyere gitmiyor tek dışarı çikmiyor akşam kadar evde anliycağiniz.. istedikleri çocuk 20 yaşinda gerçekten iyi biri evlense kardeşim cok rahat olur babam baski yapiyor evlenmesi için kabul ederse 2 3 sene duğün olmuycak diyor ama kardeşim çocuğu fotografdan gördü beğenmedi bana sordu bende kafasını karistirmak istemiyorum çok üzgünüm bizim ailede yabancıya kız vermiyorlar illaki aileden birisi olucak b.. var sanki... bana fikir verin nolur
Ben kiviracaginizi zaten biliyordum, konunuz amacsizdi bayagi zaten. 16 yasindaki cocugun evlenmesinin suc oldugunu herhalde biliyorsunuzdur, sikayet edeceginiz de yok gelip konu acmissiniz akliniz nasil calisiyor belli degil. Ailenizin anormal oldugu acik, 16 yasindaki cocugun aciktan okuyup butun gun evde durmasindan. Uremeyin rica ediyorumMune konu kapansin lütfen bazı beyinsizler yüzünden...
Eee siz su an ne istiyorsunuz bizden ? Herşey babanızın isteği doğrultusunda gidecekse biz ne yapabiliriz ?Anlamıyorsunuz diyorum zaten evlendirir çok zengin parayla herşeyi yapar onlarda onaylar kesin hepsi ayni b... çunku gerçi bir halam istemiyor yapmayin falan dedi ama hiç inandırıcı gelmedi bana
Ailemin normal olmadiğini farkindayim kimse maalesef ailesini seçemiyor sen fikirlerini kendi sakla güzelim yorumda yapmaBen kiviracaginizi zaten biliyordum, konunuz amacsizdi bayagi zaten. 16 yasindaki cocugun evlenmesinin suc oldugunu herhalde biliyorsunuzdur, sikayet edeceginiz de yok gelip konu acmissiniz akliniz nasil calisiyor belli degil. Ailenizin anormal oldugu acik, 16 yasindaki cocugun aciktan okuyup butun gun evde durmasindan. Uremeyin rica ediyorum
Size sormuyorum ki. Istedigim yere yazarim.Ailemin normal olmadiğini farkindayim kimse maalesef ailesini seçemiyor sen fikirlerini kendi sakla güzelim yorumda yapma
Konu benim konum yazma kardeşim istemiyorumSize sormuyorum ki. Istedigim yere yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?