merhaba arkadaşlar
dün kardeşimle konuştuğumdan beri kafam çok karışık kendisi yurtdışında öğrenci dün bana abla yurda hırsız girdi 1 milyar paramı ve fotoğraf makinamı çaldı dedi.ilk önce inandım ama daha sonra aklıma farklı şeyler gelmeye başladı okuduğu yer itibariyle yanlış bişeyler yapmış olabileceğini düşünmedim değil kendisi çok dürüst bir çocuktur ama nedense inanasım gelmedi hırsız girip tüm yurdu soymuş ve güvenlik kameralarını devere dışı bırakmış dedi.bu kadar güvenliksiz bir yurt olabilir mi biz de yurtlarda kaldık 10 liram bile çalınsa buldururum onu bu kadar rahat olması beni şüphelendirdi.araştırmayı düşünüyorum ama nasıll...bana fikir verin eğer ki kumar falan oynadıysa bu para o şekilde gitmiş bile olabilir o kadar masum bir çocuğun başına bişeyler gelmiş olmasından orkuyorum kızlar
KIBRIS CANIM ben de inanmıyorum o kadar çok yurtlarda kaldım ki 1 liram bile çalınmadıyurtta kalmış biri olarak böyle bişiyin olması mümkün değil kapılarda güvenlik var pencereler korkuluklu hadi hepsini atlattı içerı girdi diyeliim hangı saat olursa olsun birileri uyanık oluyo sonucta
düşündüğüm yer ise kesinlikle birilerine uyup hata yapmış olabilir...yurtla iletişime gecin
KIBRIS CANIM ben de inanmıyorum o kadar çok yurtlarda kaldım ki 1 liram bile çalınmadı
canım yurt olduğu için inanmadım tüm yurdu soydu diyor bir decanım ben yurtta değil aeve kalıyordum kız arkadaşımla. yurt içinde bir okulda okudum. ikinci öğretimdi ve biz okuldayken evimize hırsız girmişti hemde parmaklıkları keserek. ikimizinde kira parası çalınmıştı. akşama kirayı vereceğiz diye yanımıza da almamıştık ewde dursun çantamızdan alırlar falan diye. bide elektrik su fatuurası için ayırdığımız para falan hepsi gitti. ee tabi annemlerden tekrar isteyince sanırım hırsızlık olayına inanmadılar ama banada çaktırmadılar doğrusu. bizi merak edip geldiler hemen ama girmişti işte hırsız yani biz yememiştik o parayı..
ama biz akşam veririz diye çektik bankadan, tutmadık bankada.. kardeşin okadar parayı neden yurtta saklıyo olsunki..?? yinede olamaz diye bişey yok, insanın başına hersey gelebiliyo.. iyice araştırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?