Kardeşimin benimle derdi ne?

Bahar034

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2018
315
113
53
Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum

Maalesef kıskanç ve mutsuz olduğu için sizi de huzursuz ediyor. Çok takılmayın dertlerinizi de anlatmayın bence. Anneminde kardeş gibi büyüdüğü kuzeni böyleydi sıkıntılı anlarımızla dalga geçer, eğlenirdi resmen ruhu kötü olan insanı kan bağı bağlamaz :)

Ablanızdan çok herşeyi başkalarının bilmesine takıldım açıkçası. Gerek var mı?Sorun olunca eniştem çözmeye çalışıyor,ablam oralı olmuyor demişsiniz.Sorunlarınızı sürekli başkaları çözerse,her şeyden herkesin(ki aile)haberi olursa çok sağlıklı bir ilişki olmaz diye düşünüyorum. Bunu düşünün derim.

Aranızda olanları kimseye anlatmayın. demek ki kardeşiniz sizi kıskanıyor belki o adamın durumu eşinden daha iyi belki bir hareketi daha hoşuna gitti eşinden görmedi o yüzden böyle davranıyordur.

Herkesin kardeslik anlayisi farkli iste.

Kardesim beni uyarsa ben iyiligimi istedigini dusunurum ya da en azindan kendi bakis acisiyla fikrini belirtiyordur ben bana uyup uymadigina bakarim ama art niyet aramam.

Siz es adayinizi da vurgulu vurgulu anlattiginiza gore beni mi kiskaniyor alt metniyle konusuyorsunuz sanki.

Evet halalar didinin didisi olabilirler ama ablam paylasmasindan hoslanmaz, ayrilmayi dusunur terk eder demesi niye sizi geriyor ki
Sahsen ben de enistem de olsa sevgilimin aramizda olanlari anlatmasini istemezdim
Bu huyumu kardeslerim de bilir en azindan eslerine ayrilir mi falan diye fikir belirtebilirler.

Eniste bunlari size niye tasiyor onu da anlamadim.
Gereksiz ic ice ve sig bir iliski agi olarak yorumladim.

Ne sorun yasıyorsunuzda sürekli bir dertleşme ihtiyacı duyuyorsunuz hem sevgiliniz hem siz?
Enişteniz niye sizin aranızdaki sorunları çözsün, çocuk musunuz?
Sevgiliyken böyleyken evlilikten ne bekliyorsunuz, bilemedim.
Siz iki yetişkin gibi davranırsanız kardeşiniz dahil kimseye her şeye yorum yapma hakkı vermemiş olursunuz.
Ayrıca kardeşinizin sizi kıskandığını ima ediyorsunuz ama herşey para değil, daha kendi sorunlarınızı çözemiyorsunuz, akıllı bir insanın kıskanacağı bir ilişkiniz yok gibi duruyor.

Olur oyle

Çünkü her zaman her konuda herkesin %99 onayladığını aynı söylediği bişeye kardeşim tersini söylerse bende kıskandığını düşünürüm tabiki bi şey alırım giyerim herkes beğenir o hiç olmadı der bi yemek yaparım ne güzel olmuş derler kardeşim aman bu da yemek mi çok basit der fiziğimin herkes güzel olduğunu söyler kardeşim ise fiziğin çok kötü der biri bana güzel bi şey söylediğinde yüzü bozulur yani bende aptal değilim anlayabiliyorum her kardeş kardeş olamıyor malesef

Tabiki her şey para değil ama kardeşim gezmeyle kıyafetle kafayı bozmuş bi insan malesef

Madem öyle düşünüyorsunuz oladabilir, niye kardeşinizi ve eşini ilişkinize dahil ediyorsunuz? Ve hatta kardeşinizin daha fazlasıyla müdahil olup sizi barıştırmasını istiyorsunuz. Ne mantıkla yapıyorsunız bunları?

Ben katılıyorum, konu sahibesi ablam araya girmedi eniştem araya girdi demiş. neden? Konu sahibesinin de adamın da beyni yok mu, neyse sorununuz oturun konuşun çözün

Ben zaten mantıklı davranmadım ilişkimizi bi onlar biliyordu bende kardeşimle paylaştım duramadım işte insanlık hali

Ben zaten mantıklı davranmadım ilişkimizi bi onlar biliyordu bende kardeşimle paylaştım duramadım işte insanlık hali
Sadece siz değil sevgiliniz de aynı anladığım kadarıyla. Aranızdaki sorunları kendiniz çözemiyorsaniz ki sevgiliyken ne sorunu yaşıyorsunız sürekli orası da ayrı, bunu iyice bir düşünün, konuşun. Bir şeyleri beceremiyorsunuz demek.

Tamam kiskandigini dusunuyorsaniz iliskinize esini de kardesinizi de dahil etmeyin.

Ustelik beklentiniz de cok sacma bir sorun yasadigimizda enistem ara bulucu oluyor kardesim karismiyor demissiniz
Karisinca da begenmiyorsunuz ama.
Sizin olmadiginiz gibi kardesiniz de aptal degildir
O da ne hissettiginizi anliyordur neticede

Ablam bunu duyarsa ayrilir demesinde sikinti gormem ama gorsem bile enistemin laf tasimasini keserim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…