Kardeşimin benimle derdi ne?

yasi daha kucuk, kardesler her zaman dogru yapar diye bir sey tabi ki yok ama ellerin icine girince daha iyi anlar herkese kolay guvenmemesi gerektigini...

İlişki dediğin zaten yan yana olur. Siz bu insanla ne kadar vakit geçirdiniz ki kardeşiniz yerine bu adama itimat gösteriyorsunuz?
Kardeşim bana kardeş gibi davranmadı hiç bi zaman bi keresinde çok hastaydım doktora götürdü beni o gün senin yüzünden sevgilimle buluşamsdım diye ağladı yanımda siz düşünün

yasi daha kucuk, kardesler her zaman dogru yapar diye bir sey tabi ki yok ama ellerin icine girince daha iyi anlar herkese kolay guvenmemesi gerektigini...
Kim kime kolay güveniyor ki? Ben ilişkide bile değilim beni kardeşimin böyle davranması yaralıyor

Ben kendi kardeşlik ilişkileimiz baz alarak yorumlayacağım.ol

Kardeşimi ve niyetini çok iyi bileceğim için kardeşim bazı şeyler görmüş demek ki beni uzak tutmak istiyor der ve söylediklerine kulak veririm.Sonucunda kendisi o ailede evli olduğu için sizinle açıkça konuşamıyor her şeyi söyleyemiyor olabilir.

Aklıma bu ve bunun gibi binlerce sebep gelir ve ben olayları sıfırdan değerlendiririm.

Ama kardeşimin beni kıskanacağı bana fesatlık yapacağı aklıma gelmez.

Bu arada enişteniz mi sizi daha çok düşünür kardeşiniz mi ? Benin için nettir ama sizde durumlar biraz karışmış.İyi düşünün derim.

Evet o kişi temmuzda görüştük çok şükür 3 hafta kadar ama sonra ben yurt dışına geldim
Bu uzun iletişimsiz kalma halleri ne zamana ait peki?
Normal değil çünkü her türlü. Sevgilinizi değil tam olarak tanımıyorsunuz.

Kardeşiniz kısmına gelince size karşı olumsuz duygular içinde olduğuna emin gibi yazıyorsunuz, o zaman ona göre davranın.
Öyle kötü, böyle kıskanç deyip niye sevgilimle aramı düzeltmiyor demeyin.

Kardeşim benim sevgilim 2 yıl önce başkasıyla sevgili olduğunda kız çok şanslı adam hem kendisi çok iyi hemde maddi gücü çok iyi diyordu bana da en başında ben olsam bende onla konuşurdum denerdim diyordu

Ben eminim işte kardeşim yani bi ya dan kondurmuyorum da ağır geliyor benim için böyle düşünmesi

O zaman başka mesajlarda konduramıyorum falan demeyin.Gayette kondurup yakıştırıyorsunuz kardeşinize fesatlığı.Demek ki aranızda gerçek bi kardeş ilişkisi yok.Kardeşiniz sizi kıskanıyor.Adam mikkemmel.

Vaov kardeşimi benden iyi tanıyorsunuz sanırım sizin paşa gönlünüze her şey doğuyo sanırım ilginç
Tamam tamam kardesiniz sizi kiskaniyor muhteşem, harika, müthiş, muazzam, eşi benzeri olmayan ilişkinizi de cekemiyor. Siz aynen devam edin bosverin o kiskanci. Nasıl, rahatladiniz mi:)

Yok tabiki kardeş kardeşi kıskanır mı olsa konduramamak benim aptallığım.

Kardeş kardeşse kalleş değilse kıskanmaz.Kalleş kardeşlik nasıl olur ben bilemem. Ama siz kardeşinize bunu yakıştırıyorsunuz.Kısaca diyorsunuz ki eniştem bile aramızı yapıyor kardeşim istemiyor.Neden adam mikemmel kardeşin sana layık görmüyor ikinciye alırım diye falan düşünüyor heralde ?

Sizin kardeşlik ilişkinize kalleşlik karışmış ama sizden mi ondan mi tam bilemem.

Tamam tamam kardesiniz sizi kiskaniyor muhteşem, harika, müthiş, muazzam, eşi benzeri olmayan ilişkinizi de cekemiyor. Siz aynen devam edin bosverin o kiskanci. Nasıl, rahatladiniz mi:)
Kardeşim ortada bi ilişki yokken kötülemeye başlamıştı siz anlamıyorsunuz sanırım asıl öyle konuştuğunuz için siz güzel raharkamışsınızdır bi keyif kahvesi için bence

Hiç tuhaf değil. Siz ablanızın evine sık sık gidip gelseniz bile halalar size filtreli halini gösteriyor olabilir. Benim kayıvalidem de bana filtreli halini gösterir ama eşime filtreli davranmaz çünkü annesi:) Şu an gelinin akrabasısınız. Doğrudan ilişkileri yok sizinle.. ablanız haklarında daha çok şey biliyordur.
Ben ablanızın sizi kıskandığını sanmıyorum.Size evlenirsen bol bol gezersin uyuşursunuz, bak durumu da iyi rahat edersin anlamında cümleler demiş. Kiskanan biri böyle destekleyici cümleler asla kurmaz. Bence ileride olumsuz bir durum olursa arada kalmak istemiyor, eşinin ailesine laf vermek istemiyor gibi geldi. Belki başınız yanmasın da istiyordur. Açık açık söyleyemiyor ima ediyordur.

Olaylar çok derin efendim ailem zaten hep küçükken ezikledi beni onu üstün tuttu bi kez onunla kavga ettik o ağladı diye babam geldi onu nasıl ağlatırsın diye beni dövdü kardeşim ailemin tutumundan dolayı hep beni ezdi kardeşlerin tutumunu da aile belirliyor ne yazıkki. siz yaşamamış olabilirsiniz ama oluyo böyle şeyler önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz kardeşim bana kardeş gibi davranmıyor valla bende çok üzülüyorum bu duruma

Halalar köye yaşıyorlar ayda yılda bi görüyorr onları bayramda filan. Eğer ben onunla evlensem kardeşim ailesiyle bi sorun yaşasa bende arada kalırım öyle düşünürsek bunları düşünerek de yaşanmaz ki

O ne demek anlatamam.
Baya örnekleriniz var hep ablanızı suçlu gibi anlattığınız çünkü.
Her diyene bir kere de şöyle olmuştu diye gelmişsiniz.
Hımm iddia ettiğiniz gibi kıskançlıktan geberiyor da olabilir ama tek taraflı ve bitmeyen bol olay örnekli anlatımla karşılıklı birbirinizi çekemiyorsunuz diye düşünüyorum hala.

Evet o kadar çok örnek var ki anlat anlat bitiremem. Ama benim çekemediğim ne varmış ben onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…