Ben zaten karışmasını istemiyorum orda bi örnek verdim sadece. Yani sürekli olumsuz bi şeyler söyleyip yapıcı konuşmadığını belirtmek istedimTamam kiskandigini dusunuyorsaniz iliskinize esini de kardesinizi de dahil etmeyin.
Ustelik beklentiniz de cok sacma bir sorun yasadigimizda enistem ara bulucu oluyor kardesim karismiyor demissiniz
Karisinca da begenmiyorsunuz ama.
Sizin olmadiginiz gibi kardesiniz de aptal degildir
O da ne hissettiginizi anliyordur neticede
Ablam bunu duyarsa ayrilir demesinde sikinti gormem ama gorsem bile enistemin laf tasimasini keserim
Uzun zamandır yurt dışındayım 6 ay kadar haberleşeöediğimiz günler dahi oldu bundan sebep oldu birazdaSadece siz değil sevgiliniz de aynı anladığım kadarıyla. Aranızdaki sorunları kendiniz çözemiyorsaniz ki sevgiliyken ne sorunu yaşıyorsunız sürekli orası da ayrı, bunu iyice bir düşünün, konuşun. Bir şeyleri beceremiyorsunuz demek.
Sade bi kez çok iyi biri dedi onu övüp bitiremedi ama zaten kötülediğinde de onu değil ailesini kötülüyor halalardan bahşediyor ben ama sık sık evine gidiyorum şimdiye kadar halaların h sini bile görmedim tuhafBen olsam enisteye degil ablama guvenirdim. Erkekler, diger erkeklerin falsolarini kapatmakta ustalar. Belki ablaniz acik acik konusamiyor esinin akrabasi diye ama falsolarini goruyordur.
Valla çoğu kişi kıskanıyor demiş ama bana da böyle geldi.Bildiği negatif bir şeyler olmasın
E neyi ima ediyorsunuz? Sizi kiskaniyor o zaman? Boyle dusunuyorsunuz ve bunu teyit ettirmek icin soru sormussunuz. Benim kardeslik iliskimde boyle bir sey olamaz, o yuzden ben kardesime guvenirim. Sizi bilemem.Sade bi kez çok iyi biri dedi onu övüp bitiremedi ama zaten kötülediğinde de onu değil ailesini kötülüyor halalardan bahşediyor ben ama sık sık evine gidiyorum şimdiye kadar halaların h sini bile görmedim tuhaf
E sen de kardeşine kulak ver biraz. Niye yalan söylesin yaSade bi kez çok iyi biri dedi onu övüp bitiremedi ama zaten kötülediğinde de onu değil ailesini kötülüyor halalardan bahşediyor ben ama sık sık evine gidiyorum şimdiye kadar halaların h sini bile görmedim tuhaf
6 ay haberleşememek ne demek tam olarak? Nasıl bir ülkede yaşıyorsunuz da aylarca haberleşemiyorsunuz?Uzun zamandır yurt dışındayım 6 ay kadar haberleşeöediğimiz günler dahi oldu bundan sebep oldu birazda
E neyi ima ediyorsunuz? Sizi kiskaniyor o zaman? Boyle dusunuyorsunuz ve bunu teyit ettirmek icin soru sormussunuz. Benim kardeslik iliskimde boyle bir sey olamaz, o yuzde
evet teyite ihtiyacım var Bunları kardeşimle yaşayınca kabullenmek zor oluyor kalesefE neyi ima ediyorsunuz? Sizi kiskaniyor o zaman? Boyle dusunuyorsunuz ve bunu teyit ettirmek icin soru sormussunuz. Benim kardeslik iliskimde boyle bir sey olamaz, o yuzden ben kardesime guvenirim. Sizi bilemem.
Evet o kişi temmuzda görüştük çok şükür 3 hafta kadar ama sonra ben yurt dışına geldim6 ay haberleşememek ne demek tam olarak? Nasıl bir ülkede yaşıyorsunuz da aylarca haberleşemiyorsunuz?
Bir ilişkiniz olduğuna emin miyiz?Bu kişi temmuz ayında görüşmeye çekiniyorum diye konu açtiğınız, aslında hiç buluşmadığınız kişi mi?
Kadın gayet net bir şey söylemiş, istemiyorum demiş. Hani sevgili olursun, aşık olursun - yedi duvel onla olma desin, ayrılmazsin . Bunu anlarim.ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu
6 ay haberleşememek ne demek tam olarak? Nasıl bir ülkede yaşıyorsunuz da aylarca haberleşemiyorsunuz?
Bir ilişkiniz olduğuna emin miyiz?Bu kişi temmuz ayında görüşmeye çekiniyorum diye konu açtiğınız, aslında hiç buluşmadığınız kişi mi?
Ben kardeşim istemiyor diye belki de çok mutlu olacağım bi adamla tanışmayacak mıyım? Bu fazla bencillikAblamın daha en başında böyle dediği adamla tanismazdim.
Kadın gayet net bir şey söylemiş, istemiyorum demiş. Hani sevgili olursun, aşık olursun - yedi duvel onla olma desin, ayrılmazsin . Bunu anlarim.
ama daha çocukla bir munasebetin yokken,kardeşin de böyle demisken neden çocukla tanıştın?
Dünyada baska erkek mi kalmadı yani?
Bence sebebi ne olursa olsun tanışmamaliydin.
Burada hatalı seni buldum.
Ayrıca sizin kavganiza tabii ki 'karisma' diyecek kocasına. Tanismissiniz,bitmiş gitmiş. eniştene ne yani? Ne münasebet o niye yorum yapsın,ya da size önayak olsun ki?
Bence abla sizi kiskanmiyor. Sadece aileye girmenizi istemiyor. Ben de istemezdim. Sonucta sülale gözünde sen=o gibi bir şey oluyor. Bugün sevgilisiniz, yarın kavga ettiniz. Adam bir şeyi yanlış anladı,'beni aldatti' diye yaydı mesela. Bu kardeşine patlamayacak mi bir yerde? Ya da başka bir şekilde seni kötülese. Ki klasik bir TC erkeği ayrılıktan sonra her zaman kadına suç bulur. Klasik bir aile de her zaman kendi çocuğunun dediğini doğru kabul eder..boşu boşuna canı sıkılacak..ya da ayrılacaksıniz cenaze,mevlüt vs biraraya gelmeniz hep sıkıntı olacak. ileride sende o da başkasıyla çoluk çocuğa karisacaksiniz ,kardeşinin çocuğunun sünnet düğününe bile 'ay o da orada olacak' diye cekineceksin belki. Ya da kocan bu konuda takıntı yapacak, kardeşinle aran soğuyacak.
Ya da evlenme niyetine gireceksiniz,kaynanayla görümceyle sürtüşeceksin, yine bir şekilde canı sıkılan kardeşin olacak. Aileler işin içine girerse iki aile düşman olursa (ki böyle seyler olabilir) yine kabak kardeşine patlayacak...
Bence tanismakla hata etmişsin. Ayrıca kardeşinin seni kıskandığıni düşünüyorsan her Allah'ın günü kardeşine gitme, sevgilinle her yaşadığını da onlarla paylaşma. Araya mesafe koy, bayramdan bayrama görüş. Zarar görmezsin
Haberleşmemekte kastım canlı Yanyana olamamaktı efendim yoksa tabi ki konuşuyoruz6 ay aramayan sormayan adam hakkında kardeş net haklı. Belki adam eve farklı farklı kadınlar getirdi, belki başka haltlar yedi... erkekler genelde birbirini kolluyor, enişte bilerek susuyor olabilir. Ortada hic de kiskanilacak bir durum yok bana kalirsa. 6 ay kopukluk olan garip bir durum var ortada.
Kardesiniz paşa gonlu öyle çektiği için istemiyorum mu demiş sizce :) valla sizinki bile bile lades. Evet kardesiniz kıskanıyor dersek rahatlayacaksiniz.Ben kardeşim istemiyor diye belki de çok mutlu olacağım bi adamla tanışmayacak mıyım? Bu fazla bencillik
Kardeşiniz kıskanıyor mu bilemem anlayamadım tam ama siz kesinlikle önyargılı yaklaşıyorsunuz.Ben kardeşim istemiyor diye belki de çok mutlu olacağım bi adamla tanışmayacak mıyım? Bu fazla bencillik
kardesiniz sizi kiskaniyor olabilir... ama bir yandan da dediklerini yabana atmayin, o sulalenin icini daha iyi biliyordur.Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum
Vaov kardeşimi benden iyi tanıyorsunuz sanırım sizin paşa gönlünüze her şey doğuyo sanırım ilginçKardesiniz paşa gonlu öyle çektiği için istemiyorum mu demiş sizce :) valla sizinki bile bile lades. Evet kardesiniz kıskanıyor dersek rahatlayacaksiniz.
İlişki dediğin zaten yan yana olur. Siz bu insanla ne kadar vakit geçirdiniz ki kardeşiniz yerine bu adama itimat gösteriyorsunuz?Haberleşmemekte kastım canlı Yanyana olamamaktı efendim yoksa tabi ki konuşuyoruz
Kardeşim bana kardeşi gibi davranmadı hiç bi zaman ilişkimde de böyle yaptığı için bende kıskançlığa yoruyorum haliyle aramızda geçenleri anlatsam sayfalar yetmez en basiti saçım çok dökülğyor açıklık var diye geçen yıl prp yaptırmaktan bahsettim başka derdin mi yok sen dertsizlikten herşeye takılıyorsun ünlülerin yaptırdığı şeyleri mi yaptıracaksın saçın çok kötü olacak pişman olucaksın dedi 2 ay sonra kendisinin prp ye başladığını rastgele öğrendim bu ne demek bana bunu anlatır mısınızKardeşiniz kıskanıyor mu bilemem anlayamadım tam ama siz kesinlikle önyargılı yaklaşıyorsunuz.
Karşılıklı bir durum var gibi geldi.
Tanışın bence de kardeşiniz tanıma diyorsa sizin iyiliğiniz içindir,öyle düşünüyorsunuz belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?