Kardeşim yakın evlilik istemiyor diye hoşlandığım kişiyle tanışmak istemeyecek miyim bu da yanlış değil miKıskançlık olarak asla değerlendirmiyorum.
Ben de istemezdim iki kardeş yakın akraba ile ilişki evlilik.
Sizin aranızdaki bir sorun daha çok büyüyebilir onları da huzursuz edebilir. Dolayısıyla herkes ilişkisi daha bireysel yaşayabileceği alanlarda olursa daha iyi olur. Ki daha evlilik yok ona rağmen enişteniz arayı bulmaya vs çalışıyor zor iş.
Yukarıda 3. bir seçenek var diyorlardı şaşırmıştım, bu mesajla doğrulanmış gibi.Madem bunlrı diyen bir ablan vardı niye konu açtın ???
Ve neden o adamlasın ??? Sanki aranızda Ferhat Şirin aşkı var ….
Sende kıskandırmak mı istiyorsun ? Allah evlatlarıma böyle huylar vermesin.
Olay nasıl anlatılır o kişiyi anlattım sonda mı övmem gerekiyordu acaba bilemiyorum bence siz bir tarafsız okuyup yorum yapın kardeşim onu kötülemiyor zaten sadece halaları kötülüyorKonunun başında adamı överek kardeşinizin sizi kıskandığını söylememizi istemissiniz.
Tarafsız olarak kardeşinizin uyarılarını dikkate alın ve sevgilinizi gözlemleyin. Aranızdaki sorunları enistenize anlatan sevgilinizin yaptığı hiç normal gelmesi bana. İlerdide evlenip sorun yaşarsanız gelin kızınızı alın diye kızın ailesini arayacak potansiyel var. Kardeşiniz uyarısını yapmış ve olaylara dahil olmamak için karışmıyor bence.
ben öyle kötü şeyler düşünemiyorum efendim onun huzursuz olması beni de huzursuz ediyor. Zaten kardeşim benle ilgili iyi olan her şeyi kötülüyor. 3. Seçenek neymiş?Yukarıda 3. bir seçenek var diyorlardı şaşırmıştım, bu mesajla doğrulanmış gibi.
Kardeşim yakın evlilik istemiyor diye hoşlandığım kişiyle tanışmak istemeyecek miyim bu da yanlış değil mi
Öyle olsa her fırsatta onu över mi efendim? Karakteri insanlığıyla ilgili hep iyi şeyler söylüyorBen kendi kardeş ilişkimden yola çıkarak konuşuyorum; adamda senin bilmediğin bir sorun var ve kardeşin bunu biliyor, o yüzden içine sinmiyor bu ilişki.
Sürekli görüşmeyi iletişim halinde olmayı bende istemem zaten ama yani akrabalar diye baştan kestiripte atamam kiBence sizde "ele karıştığınız" zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız? Körkütük aşık değilse insanlar hiç gerek yok dipdibe bir ilişkiye.
Zira ilişkiyi bu şekilde yönetmesi de çok zor.
Öyle mi yapıyor o kısmı kaçırmışım pardon.. O zaman neden sormuyorsunuz kendisine? Ben olsam açık açık sorardım ve ilişkimi desteklememene üzülüyorum diye belirtirdim.Öyle olsa her fırsatta onu över mi efendim? Karakteri insanlığıyla ilgili hep iyi şeyler söylüyor
Sürekli görüşmeyi iletişim halinde olmayı bende istemem zaten ama yani akrabalar diye baştan kestiripte atamam ki
Tamam sizi anlamamış olabilirim şuan ama sırf sizi şu platformda bi kez anlamadım diye kardeşimi anlamadığımı düşünmeniz sizinde pek bişey anlatamayacağınızı düşündürüyor bbanaNe demek istediğimi bence anlamadınız.
Kardeşinizi de o sebeple yanlış anlıyorsunuz.
Kardeşim benim sevgilim 2 yıl önce başkasıyla sevgili olduğunda kız çok şanslı adam hem kendisi çok iyi hemde maddi gücü çok iyi diyordu bana da en başında ben olsam bende onla konuşurdum denerdim diyordu
Siz bence beni anlamadınız şayet anlasaydınız öyle bir yorum yapmazdınızNe demek istediğimi bence anlamadınız.
Kardeşinizi de o sebeple yanlış anlıyorsunuz.
kesinlikle böyle2 secenek var
1. Birsey biliyor seni korumaya calisiyor
2. Kiskaniyor mutlu olmani istemiyor.
BEn olsam mesafe koyardim herseyimide enisteme kardesime anlatmazdim. Sevgilinde anlatmasin.
bu yorumdan sonra anladım ki kesin kıskançlıkKardeşim benim sevgilim 2 yıl önce başkasıyla sevgili olduğunda kız çok şanslı adam hem kendisi çok iyi hemde maddi gücü çok iyi diyordu bana da en başında ben olsam bende onla konuşurdum denerdim diyordu
Eşinin durumu sevgilinin durumundan daha düşük bütçeliyse kıskanıyor olabilir.Çünkü her zaman her konuda herkesin %99 onayladığını aynı söylediği bişeye kardeşim tersini söylerse bende kıskandığını düşünürüm tabiki bi şey alırım giyerim herkes beğenir o hiç olmadı der bi yemek yaparım ne güzel olmuş derler kardeşim aman bu da yemek mi çok basit der fiziğimin herkes güzel olduğunu söyler kardeşim ise fiziğin çok kötü der biri bana güzel bi şey söylediğinde yüzü bozulur yani bende aptal değilim anlayabiliyorum her kardeş kardeş olamıyor malesef
Tamam sizi anlamamış olabilirim şuan ama sırf sizi şu platformda bi kez anlamadım diye kardeşimi anlamadığımı düşünmeniz sizinde pek bişey anlatamayacağınızı düşündürüyor bbana
Siz bence beni anlamadınız şayet anlasaydınız öyle bir yorum yapmazdınız
Şimdi benim kız kardeşimle de böyle sorunlarım oldu kıskançlık anlamın da ben sarışın renkli gözlüyüm anne baba tarafı da hep sarışın ve renkli gözlü kızkardeşim kahverengi gözlü ve kahverengi saçlı doğdu çocukken bu size hiç benzemiyorlar yok hastahane demi karıştı tarzı konuşan dangalak akrabalar eş dost sayesin de çocuk aklıyla bana düşman oldu büyüyünce sorun daha kötü oldu çünkü ben çok dikkat çeken bir kız olurken o tam tersine kendi halinde bir kıza dönüştü aslında huy olarak o çok temiz kalpliydi ben her zaman kötü bencil biriydim ama başkalarına karşı tabi kardeşlerimi hep çok sevdim çok kavgalar ettik saç baş tekme tokat ama bu tarz bir kıskanma olayı asla olmadı aramız da tabi şuan ki ilişkimiz çok güzel şuan ablan çok güzelmiş denildiğin de evet öyledir benim ablam ne de olsa filan der gururlanarak :) ben ergenlik döneminden evlendiğim güne kadar kardeşimle resmi görüşürdüm çok uzaklaşmıştım ondan ama evlendiğin de çocuğu olduğun da ev alıp taşındığın da yanındaydım biz sadece kardeştik ama şimdi arkadaşız aynı zaman da çünkü aramız da 1 yaş var bu zaman kadar niye böyle uzak kalmışız şu an bize de tuhaf geliyor evet anlıyorum size kötü şeyler yaşatmış kıskanıyor da olabilir ama hiç bir adam ne olursa olsun kardeşin yerine geçmez siz de kardeşinizi kıskandırmak istiyormuşsunuz gibi algıladım ben yapmayın ilşkiniz konusun da bişey diyemem ama kardeşinizle ve eniştenizle ilişkiniz ciddiyete dökülene kadar bu konuyu konuşmayın evlendikten sonra devam ederse araya sınır koyun anlatmamak bu kadar zor olmamalı değil mi ?Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum
Kıskanıyor gayet açık. Zengin dediniz onu kıskanıyordur.Arkadaşlar ben bekarım kardeşim evli gayet mutlu bi evliliği var eşinin akrabasıyla bi ilişkimiz var şuan gayet iyiyiz bu kişi maddi gücü gayet yerinde tanınan çevresi tarafından sevilen biri ilk olarak kardeşimin eşine benimle tanışmak istediğini söylemiş bi kaç kez kardeşim bana bunları sorarsam anca söylüyordu hep bana ben senin onunla olmanı istemiyorum diyordu ki hala diyor neden diye sorduğumda işte bekar halaları var onların çok sorunlu olduğunu herşeye karıştıklarını söylüyor ee sen neden evlendin eşinle o zaman diyorum ben bilmiyordum diyor bilseydin evlenmeyecek miydin dedim öyle suratıma bakakaldı sadece bi kez de onunla evlensen mutlu olursun çok iyi biri o da senin gibi gezmeyi de seviyor maddi gücü de var her yeri gezersiniz diyor ama çoğunlukla sevgilimle aramızda bi sorun olduğunda eniştem arayı bulmaya çalışıyor kardeşim hiç oralı bile olmuyor eşine sen karışma diyor..sevgilim sarışın eşine Ablam sarışınlardan hoşlanmıyor dedi hiç öyle bi şey olmadığı halde sevgilim bazen tartıştığımızda enişteme bahşediyor moralim bozuk tartıştık filan diyor kardeşim eşine Ablam bunu duysa onu terkeder diyormuş ki benim için hiç sorun değil ben nasıl kardeşimle paylaşıyorsam o da akrabasına anlatabilir ben bunu sorun etmiyorum. Kardeşim bugün bana sevgilin aranızda geçen herşeyi anlatıyor dedi bende enişteme sordum yok öyle bi şey deyip kardeşime döndü o bana herşeyi anlatıyor mu sen neden bahsediyorsun dsdi kardeşim öyle kalakaldı eveleyip geveledi istemediğini çok net biliyorum ama gerçekten neden yapıyor Anlam veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?