- 19 Temmuz 2007
- 4.347
- 5.677
- 773
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Ama sanki sizin gelin de böyle diyebilir işte size yandaş cevap gelin tarafından gelmiş ama Gorumcesini eleştiriyor tezat geldi bana biraz incecik te olsa bi bilezik alın adı bilezik olur gerçi bu işler karışık ben gelin hanima 1000 liralık bilezik taktım gene arkamdan konuştu ve evlendiğin den beri konuşmuyor kardesimide konusturmuyor oyüzden bosveercanını sıkmaya bile değmez sen elinden ne geliyosa onu yap. benim görümcelerde durumları iyi olduğu halde çeyrek taktılar. üstelik düğünde eşime kendileri için en pahalı abiyeleri aldırttılar . evimize bi iğne bile almadılar. annesi ise hiçbisey takmadı. benim kardeşim ve annem burma bilezik taktı peki sonuç ne eşim ne anasına toz kondurdu ne kardeşlerine gene en kıymetli onun annesi ve kardeşleri...
yani aslında demek istediğim unutulup gidiyor ne taktığın. ailen kardeşin çeyrek takmanı o kadar kafaya takmaz sadece gelin biraz takabilir bu duruma ama gerçekten durumunu bilseler anlayışla karşılarlar heralde. Çünkü kaynım da aynı durumdaydı işinden ayrılmıştı ve o durumlarına rağmen getirdikleri takı için cidden rahatsız olmuştum kendilerini zora soktukları için.Ama sanki sizin gelin de böyle diyebilir işte size yandaş cevap gelin tarafından gelmiş ama Gorumcesini eleştiriyor tezat geldi bana biraz incecik te olsa bi bilezik alın adı bilezik olur gerçi bu işler karışık ben gelin hanima 1000 liralık bilezik taktım gene arkamdan konuştu ve evlendiğin den beri konuşmuyor kardesimide konusturmuyor oyüzden bosveer
ne yazikki bu toplumda fazlasi beklenirSelam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?
bir klasik.. onlara toz konmaz tasalanmayincanını sıkmaya bile değmez sen elinden ne geliyosa onu yap. benim görümcelerde durumları iyi olduğu halde çeyrek taktılar. üstelik düğünde eşime kendileri için en pahalı abiyeleri aldırttılar . evimize bi iğne bile almadılar. annesi ise hiçbisey takmadı. benim kardeşim ve annem burma bilezik taktı peki sonuç ne eşim ne anasına toz kondurdu ne kardeşlerine gene en kıymetli onun annesi ve kardeşleri...
Iki ceyrek zaten 300 tl degil mi. Uzerine 50-100 tl daha koyup geline kolye falan alsaniz olmaz mi ki. Biz erkek arkadasimin ablasi evlenirken oyle yaptik 400 tl altin kolye almistik. Cok begenmisti. Tabi maddi degeri olmuyor sanirim sonradan ama hatira, hediye iste ben cok deger veririm :)
Dugun olmustur heralde yorum yazicakim tarihe bakinca ohhooo dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?