Kardesimin dugunu bana dert oldu.

BENİM DÜĞÜNÜMDE KV KOLUMDAKİLERİ ÇIKARIP SALONDA TAKTI. GÖRÜMCEM ÇEYREK.BENİM DÜĞÜNÜMDE SALONDA HERKESTEN TOPLAM 9 ÇEYREK BİRİKTİRDİ. ŞAKA GİBİ. DAKİKALARCA AYAKTA ÖYLECE BEKLEDİM.

canını sıkmaya bile değmez sen elinden ne geliyosa onu yap. benim görümcelerde durumları iyi olduğu halde çeyrek taktılar. üstelik düğünde eşime kendileri için en pahalı abiyeleri aldırttılar . evimize bi iğne bile almadılar. annesi ise hiçbisey takmadı. benim kardeşim ve annem burma bilezik taktı peki sonuç ne eşim ne anasına toz kondurdu ne kardeşlerine gene en kıymetli onun annesi ve kardeşleri...

Ama sanki sizin gelin de böyle diyebilir işte size yandaş cevap gelin tarafından gelmiş ama Gorumcesini eleştiriyor tezat geldi bana biraz incecik te olsa bi bilezik alın adı bilezik olur gerçi bu işler karışık ben gelin hanima 1000 liralık bilezik taktım gene arkamdan konuştu ve evlendiğin den beri konuşmuyor kardesimide konusturmuyor oyüzden bosveer

yani aslında demek istediğim unutulup gidiyor ne taktığın. ailen kardeşin çeyrek takmanı o kadar kafaya takmaz sadece gelin biraz takabilir bu duruma ama gerçekten durumunu bilseler anlayışla karşılarlar heralde. Çünkü kaynım da aynı durumdaydı işinden ayrılmıştı ve o durumlarına rağmen getirdikleri takı için cidden rahatsız olmuştum kendilerini zora soktukları için.

Durumunuz yoksa ceyrek yeterli.salon nişanı yaptım tamam düğün degil ama 20 tl takip kenara cekildi kardesleri...dugun olsa 50 ye cikarlar sanirim:).seninki kat kat iyi..

ne yazikki bu toplumda fazlasi beklenir ne sacma.. ama oyle.. hediyelik bilezikler var aslnda daha uygun fiyata, bilezik diye duyurulmus olur, zaten aileniz sizi biliyo.. yada bilezik diye duyurulsun altin :)

bir klasik.. onlara toz konmaz tasalanmayin

Bence de abim nişanlanırken almıştı bana da. Kaç yıl geçti neredeyse hiç çıkqrmadım.
Her taktığımda yada aynada gördüğümde, gülümsüyorum.
Ama gelin para göz ise hani şu takı sırasında kim ne taktı diye gözünü 4 açan cinsten, o zaman boşver değeri düşerse düşsün. O paraya ayarı düşük bilezikler var. Ondan alın derim ben... Kalabalık bir düğün ise ve Takı töreni ise kimse bilezikler mi bilezikler arada kaynar. Ne

Hiç böyle bir şey düşünmemiştim valla ayıp mı oluyormuş 2 çeyrek paramızda yoksa ne yapalım canımmm ölelim mi gelinin keyfi için

valla gelin dedigin el kizi hersey beklenir :))
benim çocuklara taki takmadi kayinbbamlar once ( gormemislerdi ama isteseler gonderirlerdi bi sekilde )
neyse , kiz 3 oglan 1.5 yasindayken gittik gorduler birer çeyrek takdi dedeleri de bende sustum :)) yoksa omru billah esimin basina kakmaya devam ederdim ..
ama simdi Allah yukarda çeyrek de neymis, erkek torunu dedesinin adini koydum bide insan bi yarim takar demedim ama diyen der :)))

ah canım KARDEŞİN İNŞALLAH çoooooooooooooook mutlu olur benimde bi kardeşim var ölürüm onun için. şimdi tabiki keşke bilezik takabilsen tabiki ama neden sorun olsun eğer dedikodu yapacak birileri varsa kardeşine durumu anlat ben telafi edicem de... demene de gerek yok da varsa yani... ele güne karşı da ya birinden bilezik al yada bi tane sahte tak olsun bitsin canım kardeşler arasında laf olmaz canım tekra tebrik ederim hayırlı olsuuuuuuuuuuuuuun =))))))))))))

Aslinda bunlarin hesabinin yapilmasi hos degil ama maalesef durum bu. bence ayari biraz dusuk bi bilezik bulunabilir yarim altin fiyatindan biraz fazlaya.

Düğün kasımdaysa ince bilezik alma bizede eşimin büyükbabasi ve teyzesi taktı allahım takıda bilegime takılirken kırılacaki saçma birşey satsan satilmaz atsan atılmaz..yarım filan daha iyi

Yukarda bjr arkadas torundan bahsetmiş bir buçuk ay önce oğlum oldu her iki tarafında ill torunu kv 100 lira verdi , içerledim herkese çeyrek takarken kendi torunununa kendi annem Cumhuriyet altını taktı ben o kadar söylendim ki annem ben alacam yeter ki sus dedi dmeke ki söylenme oluyor

bence takı için sıkıntıya girmeye gerek yok maddi olarak..
neye gücünüz yettiyse onu alın tabiki...
ayrıca nişan için yeterli bence...

Eşinizde sizde çalışmıyormuşsunuz, anlıyorum en iyisini yapmak istiyorsunuz ama imkanınız yoksa zorlamanın anlamı yok. Yorumlara baktım sahte takın konuşup yada ödünç alın birinden takın geri alın tarzı şeyler yazılmış. Çok gereksiz böyle şeyler kimene ki. Sizin yerinizde olsam kardeşimle konuşurum durumum bu yapabileceğim bu , en iyisini yapmak isterim senin için ama şartlarımız buna elveriyor derim. Elimden gelen 2 çeyrekse o 2 ceyreği takarım.
Çünkü belliki ciddi anlamda sıkıntıya sokacak 2 çeyrek altın bile sizi. Kardeşler birbirini anlar.
Kolaylıklar dilerim, hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…