- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Canim calisiyordu, zaten babamin kendi isi, erkek kardesim de babamin yaninda calisiyordu o ara.Yorumlarını okudukça düşüncem değişmeye başladı.
Kardeşin sana hangi şartlar altında çeyrek taktı? Çalışıyor muydu?
Canim calisiyordu, zaten babamin kendi isi, erkek kardesim de babamin yaninda calisiyordu o ara.
Babam hayatta kabul etmez, etse de ben babamdan bişey isteyemem. Bu konuda eşim de ben de yeminliyiz bazı olaylar yüzünden.
canım kim ne der,ne konuşur boşver.durumun belli kendini zorlamanın anlamı yok.alyarım altınını tak.nasılsa adın görümce her türlü lafın edilecek.hiç üzülmeKızlar bilezik al diyenler çoğunlukta. Neden fiyatı yarı yarıya düşen bişey alayım ki kardeşime. Kız zaten bilezik takmıyor. Onun yerine yarım altın alsam benim değerim mi düşecek kardeşimin gözünde. Bu yüzden de düşerse düşsün. Ben hem iyi niyetimi kullanarak, hem de onları düşündüğüm için yarım altın takmak istiyorum. Belki elimize para geçerse, eşime yarım olanı veririm, ben çeyrek takarım.
Anlattıklarından sonra bi çeyrek alır giderim o kadar. : )Canim calisiyordu, zaten babamin kendi isi, erkek kardesim de babamin yaninda calisiyordu o ara.
yani diyorum ki 2 tane ayrı ayrı çeyrek takacaklarmış ya onun yerine aynı para ile zaten 1 yarım alınır. o yarımın üstüne de 50-100 lira eklenirse alınabilecek bilezikler var.anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?