Kardesimin dugunu bana dert oldu.

Canim calisiyordu, zaten babamin kendi isi, erkek kardesim de babamin yaninda calisiyordu o ara.

Siz moralinizi bozmayın boş yere, ayıp olur diyenlerin kardeşinizin size çeyrek taktığını farketmediğine eminim. Değer kaybedecekse bilezikten tabi ki yarım takın, eşiniz zaten tepkiliyse o takmamış olur işte siz yarım takarsınız.

eşin takmasın sen yarım altın tak....kızmaya hakkı yok kardeşinin neticede o da sana çeyrek takmış...kasma kendini bu işler böyle...insan ne takarsa ancak onu bekler...ben olsam bana ne takmışsa bende onu takarım...

canım kim ne der,ne konuşur boşver.durumun belli kendini zorlamanın anlamı yok.alyarım altınını tak.nasılsa adın görümce her türlü lafın edilecek.hiç üzülme

Normalde bileziktir uygun olan ama durumunuz yoksa elinizden bir şey gelmiyorsa yapacak bir şey de yok. Uygun dille açıklarsınız ilerleyen zamanlarda da yardımcı olabilirsiniz.

İki ceyrek takacaginiza güzel bir bilezik alın derim

Çeyrek 150 lira, iki çeyrek 300 eder, 300 liraya çok güzel bir bilezik alabilirsiniz

Bence de 2 ayrı çeyrek+ev hediyesi yerine 1 bilezik takın.
İllaki satacaklar diye düşünmeyin.Yeni gelinin elinde kolunda ziynet olur,hepsini satmaz.
Her zaman kullanabileceği 14 ayar ama şık modelli bir bilezik olabilir.

Eklentiler

• BLZ6968-00-6402.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 98
Canim calisiyordu, zaten babamin kendi isi, erkek kardesim de babamin yaninda calisiyordu o ara.
Anlattıklarından sonra bi çeyrek alır giderim o kadar. : )
Ben daha farklı bir kardeş ilişkisi hayal etmiştim. Daha değerli bir şey almanı sadece kardeş ilişkisinden dolayı önermiştim ama ilişki öyle değilmiş. Sen de kardeşinden ne gördüysen onu gösterirsin. Sonuçta sana gösterilen değerin karşılığıdır.

Kelepçe bileziklerden bakın uygun, hoş bir şey.
Bulamazsanız bütçenize göre iki çeyrek olsun ne olacak.
Yoksa yoktur yani kardeşiniz de çeyrek takmış size zamanında.

Şartları zorlamalık bir durum yok ortada bence.

iki çeyreği birleştirip bilezik takın dicektim ama konuyu iyice okuyunca vazgeçtim. bence bu şartlar altında bi çeyrek bile yeter. annen ve kardeşlerinde sana çeyrek takmışlar. herşey karşılıklı. zorlama kendini.

Normal şartlarda kardeşler bilezik takar kardeşin laf etmese bile emin ol kız gün gelir laf eder sana etmese kocasına (kardeşine) eder insanoğlu hi belli olmaz yerinde olsam iki çeyrek alacağıma 1 yarım alırım daha iyi olur en kötü yarım altın fiyatının üstüne 50-100 tl ekleyebiliyorsan ekleyin uygun fiyata bilezikler var onlardan al canım. Bu arada hayırlı olsun

Durumunuz yoksa zorlamaya gerek yok bence ne varsa onu takın her abla bilezik takıcak diye bi kaide yok imkan olsa zaten yağdırırsınız sizin içinizi siz bildikten sora başkası bilmesede olur. İnşallah herşey gönlünüzce olur

Sizin gibi bunu dert eden bir gorumcem olsaydi keske. Iyilerin kiymeti olmaz zaten. Ne takarsaniz olmaz. Keske biriktirseydiniz, bilmiyor muydunuz evleneceklerini diyecektim ama 2 ay once nisanlanmislar okudum. Bana kalirsa yarim altin takin. Durumunuz duzeldiginde de ev hediyesi yerine bir bilezik takabilirsiniz. Zamaninin onemi yok. Agzina laf vermemis olursunuz. Benim gorumcem durumu oldugu halde hicbir sey takmadi. Simdi deger bekliyor. Cok bekler. Siz ise bunu dert etmissiniz ya, keske benim gorumcem olsaydiniz. Iyi niyetlisiniz. Hic sikmayin kendinizi. Ne kadar yapabilecekseniz o kadar yapin, ileride telafi edin ki o zamana kadar arkanizdan konustularsa utansinlar. Zaten bana gore de abla olarak maddi degeri yuksek olan bir sey takmak gerekiyor ama illa nikah gunu olmak zorunda degil. Kisa surede imkanlariniz genisler umarim.

yahu bu yorumlara bakınca şok geçirdim . Yok gelinin ağzına laf verme yok ayıp olur. Yoksa napsın insanlar yaaa ... Borçla mı alacak evinin ihtiyaçlarından mı kısacak ???? Bi de zaten karşılıklıdır böyle şeyler o da size büyük bir şey yapmamış ki kendinize dert ediniosunuz. Valla biz görümcemin düğünde bişey takamadık eşimle e onlar da bize takmadılar. Hiç de lafı falan olmadı yani. Görümcem olgunlukla karşıladı e onlar da bizde takmadı kimse gerilmedi. KArdeşinizin size yaptığından fazlasını yapıyorsunuz buna rağmen laf ederse gelin hanım hadi ordN DER geçersin çünkü çiğlik yapmış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…