- 10 Temmuz 2014
- 103
- 24
- 33
- Konu Sahibi BayanHicKimse
-
Selam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?
Selam hanimlar.
Kismetse kasimda erkek kardesim evleniyor.
Taki merasiminde ben ve esim birer ceyrek takmayi dusunuyoruz. Cunku daha fazlasi icin maddi imkanimiz yok bu aralar. Gonul ister ki bilezik takalim ama ben calismiyorum, esim de is degistirecek, su an bosta. Sizce ayip olur mu? Hani abla ve eniste olarak daha fazlasi beklenir mi bizden?
Oyle de zaten gelin simdiden basladi bizi begenmemeye. Sanimiz hic bi sekilde yurumez anlayacaginAy bu taki muhabbetlerinden hic hoslanmiyorum ama el mahkum. Buradan enisteye sesleniyorum, baba ayri kardes ayri. Azicik daha koyuversin ustune, incecikte olsa bir bilezik aliverin. Zaten adiniz gorumce, ceyrek alip giderseniz allah allah. Ne gelini istememezliginiz kalir, ne gudubetliginiz.
Şaniniz yürüsün. Bak damada, bak gorumceye almis bilezigi gelmis helal olsun desinler.
Gorumcem evlenirken kendi aileme burma aldirdim valla. Bu gibi durumlarda imaj hersey
Gücünüz neye yetiyorsa onu takın yavrucugum.Yorum yapanlara cok tesekkur ederim. Dugune bir ay kaldi, hala bunun sikintisindayim. Esimden kaynakli ama bu. İstesek kredi kartiyla 300 tlye bi bilezik aliriz ama adam cok inat. Bizim dugunumuzdeki seyleri, gecmisi bi turlu unutamiyor. Ben napicami sasirdim. Simdi sikintim esim yani kisacasio da hakli, babam bile bin liraya aldigi bilezigi hem nisanda hem dugunde takti boyle ayip bisey olur mu ya
Yani kizlar son ana kadar ne takacagim belli degil off offf...
Ahh Carriem benim, gucumuzu ailem bilmiyor isteGücünüz neye yetiyorsa onu takın yavrucugum.
Orasi kesin zatenBence sorun yok ama mutlaka fazlasını bekleyeceklerdir.
Ahh Carriem benim, gucumuzu ailem bilmiyor isteesimin isten ciktigini bilmiyolar. Bi de bizi zengin saniyorlar, bisey belli etmemeye calisiyoruz esimle, basardik belli etmemeyi de, ben bu adami nasil ikna etcem ceyrek bile almiyor adam
Orasi kesin zatenfazlasini bekleyenin, hele bunu dile getirenin degeri de o kadar olur valla gozumde.
Bos gidersek topa tutuluruz zatenAlır alır , iki çeyrek yerine bi yarım alın. Fazlada zorlamayın. Ama boşta gitmeyin bebek
Ama ben hic sorun etmemistim, kendi babam, kardesim, annem, nisanimda ne taktilarsa gelip onu taktilar dugunde.Ayip degil mi? Simdi ben unutamadigimi belirttikce ben sorunlu oluyorum annemin gozunde.Orası öyle ama kardeşlerin daha değerli şeyler takmasına alışılmış.
Evet bu aklimda, esimi ikna ettigim an gidip bakicam zaten. Sikinti basti beni iyicehediyelik bilezikler var daha uygun, 2-5gram arasi degisiyor..
Ikna edersin sen ousu diye tahmin ediyorum. Oda boş gitmek istemezBos gidersek topa tutuluruz zatenbisey almak lazim da artik ne olur orasini bilemiyorum. Benim gonlumden bilezik geciyor, hediyelik olanlardan.
Ama ben hic sorun etmemistim, kendi babam, kardesim, annem, nisanimda ne taktilarsa gelip onu taktilar dugunde.Ayip degil mi? Simdi ben unutamadigimi belirttikce ben sorunlu oluyorum annemin gozunde.
Degerli seyler deger bilene takilir bence, elimde olsa sirf utandirmak icin takardim bi tane burma bilezik de olmayinca olmuyor canim
Bugun evlilik yildonumumuz, keyfi yerinde. Aksam biraz ikna etmeye calisayimIkna edersin sen ousu diye tahmin ediyorum. Oda boş gitmek istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?