Kardesimin dugunu bana dert oldu.

iki çeyrek yerine , ince ucuzda olsa bir bilezik falan baksanızne bileyim daha iyi gibi sanki..

Merhaba
Çevre ne der diye diye bu hallere geliyoruz malesef ama bıçağı kendimize vurduğumuz zaman eşimizin abisi yada kardeşi 2 çeyrek taksa binbir türlü laf ederiz. Yakışanı bir bileziktir ama durumunuz yoksa yapacak birşey yok. Evlerine ufak bir şeyler alarak destek de olabilirsiniz. Eşimin tarafında ev eşyalarına maddi olarak ortak oluyor en yakın akrabalar düğünde de birer çeyrek takıyorlar.Bu sene benim kardeşimde evlendi eşimin kardeşi de ikisine de mecburen zorlayıp durumu birer bilezik taktık. Allah yardımcınız olsun

Yorum yapanlara cok tesekkur ederim. Dugune bir ay kaldi, hala bunun sikintisindayim. Esimden kaynakli ama bu. İstesek kredi kartiyla 300 tlye bi bilezik aliriz ama adam cok inat. Bizim dugunumuzdeki seyleri, gecmisi bi turlu unutamiyor. Ben napicami sasirdim. Simdi sikintim esim yani kisacasi o da hakli, babam bile bin liraya aldigi bilezigi hem nisanda hem dugunde takti boyle ayip bisey olur mu ya
Yani kizlar son ana kadar ne takacagim belli degil off offf...

Ay bu taki muhabbetlerinden hic hoslanmiyorum ama el mahkum. Buradan enisteye sesleniyorum, baba ayri kardes ayri. Azicik daha koyuversin ustune, incecikte olsa bir bilezik aliverin. Zaten adiniz gorumce, ceyrek alip giderseniz allah allah. Ne gelini istememezliginiz kalir, ne gudubetliginiz.
Şaniniz yürüsün. Bak damada, bak gorumceye almis bilezigi gelmis helal olsun desinler.
Gorumcem evlenirken kendi aileme burma aldirdim valla. Bu gibi durumlarda imaj hersey

Oyle de zaten gelin simdiden basladi bizi begenmemeye. Sanimiz hic bi sekilde yurumez anlayacagin bakalim esim git annene soyle sana da bi ceyrek alsinlar onu tak dedi. Ben de ya kabul etmezse laf ederse dedim. Sen bunu soyle ben sana bi guzellik yapicam dedi benle oynuyor yani beyfendi. İstiyor ki herkes pisman oldugunu esime soylesin, kiymetini anlasinlar. Benim ailemde de o goz yok iste.

Gücünüz neye yetiyorsa onu takın yavrucugum.

Gücünüz neye yetiyorsa onu takın yavrucugum.
Ahh Carriem benim, gucumuzu ailem bilmiyor iste esimin isten ciktigini bilmiyolar. Bi de bizi zengin saniyorlar, bisey belli etmemeye calisiyoruz esimle, basardik belli etmemeyi de, ben bu adami nasil ikna etcem ceyrek bile almiyor adam

Ahh Carriem benim, gucumuzu ailem bilmiyor iste esimin isten ciktigini bilmiyolar. Bi de bizi zengin saniyorlar, bisey belli etmemeye calisiyoruz esimle, basardik belli etmemeyi de, ben bu adami nasil ikna etcem ceyrek bile almiyor adam

Alır alır , iki çeyrek yerine bi yarım alın. Fazlada zorlamayın. Ama boşta gitmeyin bebek

Orası öyle ama kardeşlerin daha değerli şeyler takmasına alışılmış.
Ama ben hic sorun etmemistim, kendi babam, kardesim, annem, nisanimda ne taktilarsa gelip onu taktilar dugunde.Ayip degil mi? Simdi ben unutamadigimi belirttikce ben sorunlu oluyorum annemin gozunde.
Degerli seyler deger bilene takilir bence, elimde olsa sirf utandirmak icin takardim bi tane burma bilezik de olmayinca olmuyor canim

benim düğünümde eşimin kredi çekerek aldığı bilezikleri kayınvalidem kayınbabam kaynım ve görümcem takmıştı, şimdi de o krediyi ben ve eşim ödüyoruz

Canım zaten olmuyorsa yapacak bir şey yok.
Ben sadece onların mutlaka bekleyeceğini dile getirdim.
Sonuçta yoksa yaratamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…