Bende böyle düsünüyorum.haksiz yere edilen beddua kabul olmaz herhalde haùile de olsa eden ...b
Allah biliyor zaten ama derler ya hamilelerin bedduaları tutar diye bide duyunca cok üzüldüm. Beklemiyordum bu kadariniTakma. Her beddua yerine gitseydi. Hele haksız beddua tutar mı sence
Bi bilsen anneme yasattıkları acıları. Annecimde diyor ki bana etsin bedduasını kızım ona ne yapmıs diyor. Cok üzülüyoruz ailecek yıprandıkDonus dolasip karnindakini bulmasin sonra. Insanlarda hiç mi Allah korkusu olmaz yaa,hayretle okudum
Allaha havale et canim. Hamile bile olsa kotu niyetle yok yere edilen beddua doner dolasir yine kendisini bulur.Kayinvalideyle olan durumu bilemeyiz ama sen olayin disindasinBi bilsen anneme yasattıkları acıları. Annecimde diyor ki bana etsin bedduasını kızım ona ne yapmıs diyor. Cok üzülüyoruz ailecek yıprandık
Bu konuda sürekli tecrübe ediniyorum. Ama tecrübelerimden ders almıyorum. Hazır cevap da degilimdir. Ezik miyim neyim. Tek sunu söyledim de bundan böyle oldu deseydim icime oturmazdıAman it ürür kervan yürür
Ben şu yaşıma kadar şunu öğrendim iyi olmayacaksın arayı bulan olmayacaksın laf söyleyene anında cevap vereceksin aynı derecesi bu dünyada iyiler yaranamıyo
Aslında annemle hic ilgisi yoktu. Detaya girmeyecegim ama detaya girsem hak vereceginize eminimKabul olmaz zatenama annenizde çektirdi heraldeki hamile haliyle 5 aylık evliyken boşanıyorlar az biraz evliliklerden uzak dursa herkes ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?