Kendi yerime onu koydum. Elbette cok üzücü ama ben ona hic bi kötülük yapmadımBeddua etmesi hoş değil, kabul olmaz orası ayrı. Ama hiçbir kadın mutlu, kurulu yuvasını beş ay içinde üstelik hamileyken bırakmaz ve kimsenin de içi onun kadar yanmiyordur bence.
Ben ne olursa olsun çok absürt durumlar hariç 5 aylık evliliğini helede bir kadın hamileyken bitirmek istemezAslında annemle hic ilgisi yoktu. Detaya girmeyecegim ama detaya girsem hak vereceginize eminim
Tedirgin degilim üzüldüm. Minnacık öte git demisligim olsaydı tedirgin olurdum.Madem haksız neden tedirgin oluyosun ama haklı yere ediyosada bilemiyorum
Kimse tamamen sucsuz degildir ama binlerce kez düsündüm annemde kardesimde tamamen sucsuz. Zaten mesele bu da degil. Olaya hic mudahil olmayan bana niye beddua ediyorYanlis anlamayin ama 5 aylik evli hamile bir kadin bosaniyorsa cok ciddi meseleler vardir annenizin yada kardesinizin sucsuz olduguna eminmisiniz.
Eger anneniz hatasizsa onada sizede edilen beddua tutmaz korkmayin.Ama eger en ufak bir hatasi varsa annenize edilen kizindan gorsun duasi tutar.Edilen ahlar elbet cikiyor.Kimse tamamen sucsuz degildir ama binlerce kez düsündüm annemde kardesimde tamamen sucsuz. Zaten mesele bu da degil. Olaya hic mudahil olmayan bana niye beddua ediyor
Absürt durum hic yoktu. Onlarin meselelerini burda anlatmayacagım zaten. Kisilik olarak ne kırarım ne de kırılmak isterim. Ben onu hic kırmadım.Ben ne olursa olsun çok absürt durumlar hariç 5 aylık evliliğini helede bir kadın hamileyken bitirmek istemez
Wala ben görümcelerimi hiç sevmedigim için ve gelininiz hamile oldugu için k.bkmayın aranzda ne yaşandı bilmememe ragmen gelinin tarafını tutuyorum minnacıkta olsa yapıyolar yapacaklarınıTedirgin degilim üzüldüm. Minnacık öte git demisligim olsaydı tedirgin olurdum.
Ben istesemde tarafsız olamam annem cok gözyası döktü ve evet bana sorsan annem melek gibidir. Herkesin annesi kendine melek. Ama annemin hatasi varsa ve bedduayıda Allah kabil ederse boynum kıldan ince.Eger anneniz hatasizsa onada sizede edilen beddua tutmaz korkmayin.Ama eger en ufak bir hatasi varsa annenize edilen kizindan gorsun duasi tutar.Edilen ahlar elbet cikiyor.
Gelininizin kimbilir nasıl canı yanmıs ki hamile haliyle boşanıyor. Siz objektif olamayacağınız için tabiki annenizde suç bulmazsınız. Ama gelinin canınını yakan kayınvalideye bir çok gelin kızından bulsun diye beddua eder.Olayın sizinle doğrudan alakası yok belki ama anneniz ona yaşattığı acıyı ancak sizde yaşarsanız anlar çünkü kendi kızı kıymetlidir. Madem anneniz melek korkmayın bedduası tutmaz. Ama değilse gelinizin annesinin içi yandığı gibi sizin annenizinkide yanar. Hamilelerin duasının kabul olduğuna bende inanıyorum çünkü.
bence siz kardeşinizin ve annenizin yaptıklarını göremiyorsunuz
benim kv neler yaptı eşime göre melekti
benim arkadaşımın 6 teyzesi bir dayısı varBiliyor musunuz , yine anlamıyorlar.
O an kızına odaklaniyorlar. Asla akıllarından geçmiyor yaptıkları.
Aslında bir çok insan böyledir. Yaptıklarıyla başlarına geleni iliskilendirmiyorlar.
Çünkü haksızlık yaptığının farkında değiller.
Kesinlikle haklısınız anlamıyorlar. Kızları kendilerine cevap verse güler geçer, gelin verince saygısız olur bunun gibi ufacık şeyleri büyütür, ortalığı bozar yuvayı yıkarlar. Ama sorsanız hiç birşey yapmamıştırlar.Biliyor musunuz , yine anlamıyorlar.
O an kızına odaklaniyorlar. Asla akıllarından geçmiyor yaptıkları.
Aslında bir çok insan böyledir. Yaptıklarıyla başlarına geleni iliskilendirmiyorlar.
Çünkü haksızlık yaptığının farkında değiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?