Kardeşimin eşinin hakkımda söyledikleri

Ben de çok ettim içimden ah etmek derler ya.
Çok canımı yaktılar canları yansın istiyorum net.
Aklı dengesi yerinde biri de zannetmiyorum ki suçsuz yere beddua etsin.
Kime sorsan haklı, sütten çıkma ak kaşık.
5 aylık evlilik, kadın hamileyken bitiyor. Anneniz veya siz yapıcı oldunuz mu? Bitmrmesi için bişeyler yaptınız mı?
Yoksa sadece uzaktan mi üzülüyorsunuz...

hamilenin bedduası kabul olur diye mi bunu taktınız

hamilelerin bedduası kabul olsa bile kendisine ya da çocuğuna kötülük edene karşı olan bedduasıdır o her önüne gelene beddua etse birisi onunki kabul olur mu hiç

Ben istesemde tarafsız olamam annem cok gözyası döktü ve evet bana sorsan annem melek gibidir. Herkesin annesi kendine melek. Ama annemin hatasi varsa ve bedduayıda Allah kabil ederse boynum kıldan ince.
Biraz tarafsiz bakin olaylara ama belkide annenizi melek gormenizden dolayi bir yuva yikiliyordur.Benim gorumceme gorede annesi melek ama benim doktugum gozyaslarinin ettigim ahlarin hepsini suan yasiyorlar.

5 aylık evlilik ve kadın hamile tamam sen iyisin de annen ne yaptı. Hep kötü insanlar mi bizi bulur demişsin ama annen yüzünden evliliği biten hamile bi kadın varsa kötü senin annen olabilir gibi geldi.

Sen yine de ayetel kursi oku bol bol. Geçmiş olsun.

Bedduaya filan inanan biri değilimdir. Eğer gerçekten birine eziyet etmişliğim yoksa öyle laf olsun diye edile bedduayı ciddiye almam. Yani yaşamadım ama böyle düşünüyorum. Kısacası her öfkelendiğinde sağa sola haksız beddua edeni ciddiye almam demek istiyorum. Eğer vicdanınız rahatsa, bir kötülüğünüz dokunmadıysa ciddiye almayın. Ayrıca insanlar hamile olunca içlerine nur inmiyor. Hamile duası/bedduası kabul olur diye bir şey olmaz yani.

Hamileyken ayrılık asamasına gırmısler. Sorunları neydı? Beraber mi oturuyorsunuz?

Hiç kimse hele 5 aylık hamile bir kadın durduk yerde yuvasını yıkmaz. Annenizin mutlaka bir etkisi vardır bu evliliğin bitişi ile ilgili. Kadın meraklı mı babasız çocuk büyütmeye. Gençleri biraz başbaşa bırakıp, evliliklerine müdahale etmemek lazım. Aksi takdirde sonuç böyle oluyor.

Kimse tamamen sucsuz degildir ama binlerce kez düsündüm annemde kardesimde tamamen sucsuz. Zaten mesele bu da degil. Olaya hic mudahil olmayan bana niye beddua ediyor
Gerçekten çok merak ettim, niye boşanıyorlar? Herkes çok iyi, melek gibi. Hamile haliyle niye huzursuzluk çıkardı gelin hanım

Ar damari catlamamissa birde hamile bir kadin üstelik dur ben mutlu yuvami bi bozim atraksiyon olsun demez.

Acisiyla demis etmis Allah zaten goruyo kim suclu kim güclü

Sorun her ne olursa olsun hamile bir es var ortada ve bir yuva daha yikiliyor.

Haklı beddua yerini haksız beddua geri sahibini bulurmuş.hic kafana taktigina deymez

her dua da beddua da kabul olsaydı köpeğin başına kemik yağardı derler canım

Canim her dua her beddua tutsaydi ....teeeyyy boşver ,hamileymisde ,bişiy denmez şimdi ona ..söylesin dursun

5 aylik hamile kadın ne olduda bosaniyor? Eskilerin bir deyimi sarimsagin kokusu bile 40 gun evden cikmaz diye. Bes ayda aileniz bu evliligin bitmemesi icin ne yapti. En azindan bir çocuk dogsa idi. Nedir bu acele anlamadim. Zehir olsa yutulur cocuk doguncaya kadar. Bedduada tutuyor yillar once bir anne kizina yapilanlar icin kerhaneden topla kizini demisti. Simdi kizindan yana beter oldular. Gercekten kimsenin ahini almayacaksin. Yasattigini yasamadan olmez insanlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…