Arkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
sizce damadin ailesini dinleyip para iki tarafa bolunsun mu?
yoksa normalde olmasi gerektigi gibi para kiz kardesime mi kalsin?
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye