Kardeşimin hakkı değil mi?

Nisan kız evinde yapılır millet takı takar damat tarafi yanı tatlısını getirir falan. Düğündede iki tarafin akrabaları takar hepside evlenen çifte kalır.. kardesinin işi zorr

Biz daha okuyoruz ogrenciyiz

Aslinda sacma. Ama Nisan masraflari yari yariya sartiyla bolusulebilir. Normalden daha az harcama yapmis olcaginiz icin aileniz yardim eder ceyizde kardesinize. Ayrica beyaz esyalari niye kardesiniz aliyor ki. Onu da oyle cikarmasin

Iyide erkek tarafi hicmi masraf yapmaz nisanligi erkek tarafi alir bohca yapar nisanin oldugu yere misafirlerin gitmesi icin araba tutar bizde boyle yani benim nisanimda esimin tarafi benden daha kalabalik oldu koyleri bizim koyumuz uc katiydi ki yaptiklari masraf az degil tabikide alicak takilan takılarını o insanlara yazikvdegilmi o takilan altin para neyse disinden tirnagindan arttiriyolar bu zamada birine altin takmak ekstra buyuk masraf sayilir bence ,,,

Vay arkadaş kız evi naz eviydi eskiden şimdiki erkek tarafları gelin oğlumu istemeye gelin kıvamına gelmişler. İşlerine gelen adetleri uygularlar işlerine gelmeyene ooo adet mi kaldı bu zamanda derler. Takılara bu kadar göz diktiklerine göre epey takılacak herhalde. Bence kabul etmeyin nişanda böyle diyen düğünde de ister kesin

bu ne ortaklık mı kuruluyor.
o zaman madem gebeliği de yarıya yarıya bölüşsünler doğumu da bebeği de.
bu yeni nesil erkeklerde var böyle dengesizler hiç hoşlanmam bu tiplerden.

Benim nişanımda bana takılanlar ben de damada takılanlar damat tarafında kaldı ne demek istediklerini anlamadım.
Nişanı da erkek tarafı yaptı.

Bir kaç önce arkadaşımın nişanı oldu ve takılar takılar ve paraları kız tarafı yani arkadaşım aldı.Ben evlenirken ailem de ailen gibi karşı taraf ne derse o biz mutluluğunuzdan başka bir şey istemiyoruz dediler arkamda kimse yoktu keşke dişli birisi olsaydı diye çok üzüldüm.İyi niyetime verilen karşılıkları görünce kendimi kötü hissediyorum kimse iyi niyetten anlamıyor suistimal edilmekten başka bir şey değil.Tabi ki maddiyat sevgiden önemli değil ama insanlar kolay elde ettikleri şeylerin değerini bilmiyorlar.Bence ne sizin aileniz ne de karşı tarafın ailesi paraya ortak olsunlar bırakın gençlerin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…