- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi inceldigiyer
-
Arkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
sizce damadin ailesini dinleyip para iki tarafa bolunsun mu?
yoksa normalde olmasi gerektigi gibi para kiz kardesime mi kalsin?
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye
Dmat adayimi bu teklifle gelmis?
Yoksa ailesi tarafindanmi zorlanilmis bu teklife?
ben de daha yeni salonda nişan yaptım. keşke yapmasaydım. yok takısı yok bilmem nesi...aile arasında küçük bir kutlama yeter bence böyle günlerde. ayrıca damat tarafı çok ayıp ediyor. bizde de erkek tarafından takı takanlar oldu salonda. kimse de gelip istemedi altınları.
Valla bnim elimde tektas pirlantadan baska hc bsey yok dugun yaptik ama btun altinlari aldi ailesi snra sze ev alirken vericez dye zaten bilezik kolyede sahteydi cocuga takilan parayida istiyolardi bzim hakkimizi kmse dusunmuyoArkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Bizim damat adayinin ailesi olmaz oyle sonucta bizim insanlarimizda akrabalarimizda para takicak, nisanda ne duserse yari yariya olmali haksizlik olur yoksa diyorlarmis.. bizim damat salonun yari parasini verelim takilari yari yariya boluselim ailem soyle boyle diyor demis kardesime.. anne babamiz tamam madem para sorunu yapacak halimiz yok oyle olsun diyorlar ama kiz kardesim diyor ki abla ben o parayla beyaz esyami alirim diye dusunmustum diyor uzgun yanii.. henuz erkek ailesine birsey soylenmis degil ve ben kendimce o para kardesimin hakki diyorum sizlerlede danismak istedim..
Esim diyor ki sen fazla karisma sonra sen kotu olursun askim diyor ama sonucta bende kardesimin uzulmesini istemiyorum, su an birsey demis degilim cunku kendimde dogruyu yanlisi bilemiyorum size soruyorum, annem babam yasli basli insanlar onunden ekmegini alsan birsey demez, ama ben ailemide kardesimide ezdiremem kimseye
Kendi annem cocugun paralarini harcamayin biriktirin diyodu ama verilen paralar hp alindi ole ayri bsey yapmak yok herkes ortak olacak falan dediler ayri bsey yaparsaniz size para falan vermeyiz dediler cok hakkim yendi cok heleki sahte takilmasina cok uzuldum madem takmicaktilar dugun yapmasalardi dye dusunuyorum hepArkadaslar kiz kardesimin nisani olucak, biliyorsunuz nisani kiz tarafi yapar ve takilar kiz tarafina kalir.
Valla bnim elimde tektas pirlantadan baska hc bsey yok dugun yaptik ama btun altinlari aldi ailesi snra sze ev alirken vericez dye zaten bilezik kolyede sahteydi cocuga takilan parayida istiyolardi bzim hakkimizi kmse dusunmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?