- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi inceldigiyer
-
sahte bilezik takcagina hic takmsaydilar size ev alcaklar tabi tabi... kv nın evıne gelın gıttım ve bu numaraları yuttum demedValla bnim elimde tektas pirlantadan baska hc bsey yok dugun yaptik ama btun altinlari aldi ailesi snra sze ev alirken vericez dye zaten bilezik kolyede sahteydi cocuga takilan parayida istiyolardi bzim hakkimizi kmse dusunmuyo
benım nışanımda 450 kişi vardi bir kere bıle olsun takıyı bölüşelim demedıler. hepsı benım uzerıme eşım dahı bır kez olsun sormadı. kasada hepsı benım param eşimindir onun orası benımdır. nıye evlenılıyor ??Yalnız şöyle bişey var eğer nişan büyük olacaksa iki tarafında tanıdıkları gelecekse tabi ki kıza takılan kızda , erkeğe takılan erkekte kalmalı . Bütün takıları kız kardeşiniz istiyorsa o da damadın altınlarına göz dikmiş gibi oluyor .
Benim nişanım büyük olursa kime ne takıldıysa kendisinde kalır .
ben bu mantıgı anlamıyorum takılar cıfte kalır aılelerde degıl. ben 9 yıllık evlıyım hıc bırseyımızı bozdurmadık. yok şu senım bu benım öyle düşünenler evlenmesın ztn sacma gelıyor bana.Ben nişanımda kendim teklif ettim.Kız tarafının ki kızda erkek tarafının ki erkekte kald.Yemekli 100 kişilik nişandı.Zatem çok da bişi toplanmamıştı. Kardeşinizde böyle teklif edebilir.Bu arada nişanda takılan bilezikler ve set zaten kızda kalıyor.Onlar bozdurulmuyor.
böyle ypan erkek tarafı daha düğünde neler yapar...Benimde nişanım olacak büyük konuşmayalım ama madem nişanlım salona ortak olayım bölüşelim diyor bölüşürdüm nolcak ki sonuçta benim yaptığım masraf kadar oda yapıyor ayakkabı Çanta nişanlık bilezik vs bir takı için tutupta dalaşmam. Bizim bir akraba nişan da bunun tartışmasını yapmış nişan gayet iyi geçmişti nişan dan sonra bir öğrendim ki nişan bozulmuş ne gerek var iki kuruş para için sevdiğinin kalbini kırmaya
:))) neeee allahim ya ne insanlar vr umarim evlenmedilerKardesinizin isi var bu aileyle. Paragoz aile zor. Kuzenimin nisaninda damat tarafi daha fecisini yapti nisandan altin caldi.
düğünde yarı yarı yok bak gör sen bu dünğrler uyanık:))) ev bıle ac
:))) neeee allahim ya ne insanlar vr umarim evlenmediler
Öhh artik. Daha nelerr..Kardesinizin isi var bu aileyle. Paragoz aile zor. Kuzenimin nisaninda damat tarafi daha fecisini yapti nisandan altin caldi.
Öhh artik. Daha nelerr..
Valla oldu. Detay veremiyorum yakalaniriz filan kuzeneCunku herkesin basina gelmiyordur numunelik olay
Allah yardim etsin valla, cok zor.. kuzenin huzurunu bozmasin Rabbim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?