Merhaba benim derdim kardeşim 2 yıl önce kardeşimin evli bir adamla hatta çok yakın komşusunun kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim. Aslında tesadüfü bir şekilde oldu öğrenmem bu arada kardeşim evli 1 tane çocuğu var. Kardeşim o sıralar bizi arayıp sormuyordu çok değişmişti her bakımdan. Kardeşimin şifresini biliyordum instagram da eşimin ailesinden bazı kişileri silmek için instagramına girdim biliyorum yapmamam gereken birşey yapmıştım. Daha sonra ard arda mesaj gördüm bir erkekle müstehcen konuşmaları vardı alelade değildi ama adam cinsel temalı konuşmalar yapıyordu çok açık olmasa da. Bunu öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü 5 yaşında bir oğlu var o sıralar sürekli eniştemden şikayetlerini duyuyordum ama elle tutulur bir sıkıntı yoktu çünkü eniştem hiçbir zaman kardeşimi bunaltmazdı kardeşim dışarı çıkar oğlunu kaynanasına bırakıp arkadaşlarıyla buluşur altına arabayla gezer eniştem cüzdanı doludur evde iş isteyen yok. Kardeşimin Şikayeti eniştemin çok uyuması dediğim gibi maddi yönde bir sıkıntısı yok manevi yönde de elle tutulur bir sıkıntısı yok. Neyse Benim öğrendiğimi anladı bir gün ve büyük yeminler etti. Bende açıkça söylemek gerekirse korktum büyük bir olay olur diye. Aradan zaman geçti bu görüştüğü kişi evlerine geliyor karısını da alıp görüşüyorlar eniştem ve adamın karısı hiçbirşeyden habersiz. Böyle soğuk kanlı anlattığıma bakmayın çok geceler uykusuz kaldım sabahlara kadar üzüldüm ağladım. Söylesem kardeşim ortada kalacak ne mesleği var ne işi bana gelmek zorunda kalacak ve ben evliyim bebeğim var söylemesem vicdanım el vermiyor enişteme yazık oluyor. biliyorum bir yerde bir şekilde eniştem anlayacak bugün yada yarın. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Ne yapsam bilemedim ortada çocuk var o ortada kalacak ona üzülüyorum. Kardeşime karşi öfkem bitmiyor. 27 yaşında küçük değil. Çok bunaldım.