Kardeşimin hataları.

Sahil7766

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2018
41
16
38
36
Merhaba benim derdim kardeşim 2 yıl önce kardeşimin evli bir adamla hatta çok yakın komşusunun kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim. Aslında tesadüfü bir şekilde oldu öğrenmem bu arada kardeşim evli 1 tane çocuğu var. Kardeşim o sıralar bizi arayıp sormuyordu çok değişmişti her bakımdan. Kardeşimin şifresini biliyordum instagram da eşimin ailesinden bazı kişileri silmek için instagramına girdim biliyorum yapmamam gereken birşey yapmıştım. Daha sonra ard arda mesaj gördüm bir erkekle müstehcen konuşmaları vardı alelade değildi ama adam cinsel temalı konuşmalar yapıyordu çok açık olmasa da. Bunu öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü 5 yaşında bir oğlu var o sıralar sürekli eniştemden şikayetlerini duyuyordum ama elle tutulur bir sıkıntı yoktu çünkü eniştem hiçbir zaman kardeşimi bunaltmazdı kardeşim dışarı çıkar oğlunu kaynanasına bırakıp arkadaşlarıyla buluşur altına arabayla gezer eniştem cüzdanı doludur evde iş isteyen yok. Kardeşimin Şikayeti eniştemin çok uyuması dediğim gibi maddi yönde bir sıkıntısı yok manevi yönde de elle tutulur bir sıkıntısı yok. Neyse Benim öğrendiğimi anladı bir gün ve büyük yeminler etti. Bende açıkça söylemek gerekirse korktum büyük bir olay olur diye. Aradan zaman geçti bu görüştüğü kişi evlerine geliyor karısını da alıp görüşüyorlar eniştem ve adamın karısı hiçbirşeyden habersiz. Böyle soğuk kanlı anlattığıma bakmayın çok geceler uykusuz kaldım sabahlara kadar üzüldüm ağladım. Söylesem kardeşim ortada kalacak ne mesleği var ne işi bana gelmek zorunda kalacak ve ben evliyim bebeğim var söylemesem vicdanım el vermiyor enişteme yazık oluyor. biliyorum bir yerde bir şekilde eniştem anlayacak bugün yada yarın. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Ne yapsam bilemedim ortada çocuk var o ortada kalacak ona üzülüyorum. Kardeşime karşi öfkem bitmiyor. 27 yaşında küçük değil. Çok bunaldım.

Bugün değilse de bir gün enişteniz gerçekleri öğrenecek. Kardeşinizle çok ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş, muhtemelen sizi kandırmaya yönelecektir. Genelde huylu huyundan vazgeçmez. Adamla da konuşup karısına bile söyleyebilirsiniz. Böyle işlere kalkışan sonucuna katlanmalı. Göze almışlar ki ailece görüşmeye bile kalkışmışlar. Nasıl bir mide var bilmiyorum ama ben bu midesizliğin karşısında Kardeşim de olsa sessiz kalamazdım ya da bütün ilişkimi koparırdım

Merhaba benim derdim kardeşim 2 yıl önce kardeşimin evli bir adamla hatta çok yakın komşusunun kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrendim. Aslında tesadüfü bir şekilde oldu öğrenmem bu arada kardeşim evli 1 tane çocuğu var. Kardeşim o sıralar bizi arayıp sormuyordu çok değişmişti her bakımdan. Kardeşimin şifresini biliyordum instagram da eşimin ailesinden bazı kişileri silmek için instagramına girdim biliyorum yapmamam gereken birşey yapmıştım. Daha sonra ard arda mesaj gördüm bir erkekle müstehcen konuşmaları vardı alelade değildi ama adam cinsel temalı konuşmalar yapıyordu çok açık olmasa da. Bunu öğrendim başımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü 5 yaşında bir oğlu var o sıralar sürekli eniştemden şikayetlerini duyuyordum ama elle tutulur bir sıkıntı yoktu çünkü eniştem hiçbir zaman kardeşimi bunaltmazdı kardeşim dışarı çıkar oğlunu kaynanasına bırakıp arkadaşlarıyla buluşur altına arabayla gezer eniştem cüzdanı doludur evde iş isteyen yok. Kardeşimin Şikayeti eniştemin çok uyuması dediğim gibi maddi yönde bir sıkıntısı yok manevi yönde de elle tutulur bir sıkıntısı yok. Neyse Benim öğrendiğimi anladı bir gün ve büyük yeminler etti. Bende açıkça söylemek gerekirse korktum büyük bir olay olur diye. Aradan zaman geçti bu görüştüğü kişi evlerine geliyor karısını da alıp görüşüyorlar eniştem ve adamın karısı hiçbirşeyden habersiz. Böyle soğuk kanlı anlattığıma bakmayın çok geceler uykusuz kaldım sabahlara kadar üzüldüm ağladım. Söylesem kardeşim ortada kalacak ne mesleği var ne işi bana gelmek zorunda kalacak ve ben evliyim bebeğim var söylemesem vicdanım el vermiyor enişteme yazık oluyor. biliyorum bir yerde bir şekilde eniştem anlayacak bugün yada yarın. Uzun oldu hakkınızı helal edin. Ne yapsam bilemedim ortada çocuk var o ortada kalacak ona üzülüyorum. Kardeşime karşi öfkem bitmiyor. 27 yaşında küçük değil. Çok bunaldım.
boşanma olursa, siz evliyseniz, kardeşinizi yanınıza almayın...

Tehdit et. Hatta annen kaldırabilecekse annene anlat.boşandımı size niye gelsin anne baba yokmu

Bugün değilse de bir gün enişteniz gerçekleri öğrenecek. Kardeşinizle çok ciddi bir konuşma yapmanın zamanı gelmiş, muhtemelen sizi kandırmaya yönelecektir. Genelde huylu huyundan vazgeçmez. Adamla da konuşup karısına bile söyleyebilirsiniz. Böyle işlere kalkışan sonucuna katlanmalı. Göze almışlar ki ailece görüşmeye bile kalkışmışlar. Nasıl bir mide var bilmiyorum ama ben bu midesizliğin karşısında Kardeşim de olsa sessiz kalamazdım ya da bütün ilişkimi koparırdım
Bende bunu düşünüyorum tehdit ettim ama gizli gizli yapıyor biz ayrı şehirlereeyiz takip edemiyorum malesef eniştem geçen o kişilerle mangal yakacağız dediğinde anladım hala görüştüğünü

İlişki devam ediyor o zaman hala?
Evlerine gelip gittiklerine göre? Sizde çanak tutuyosunuz!
Bildiğin kardeşin sizden yüz buluyor. Yarın bir gün ablam biliyordu olur dikkat edin. Ve bu saçmalığa son verdirin.
Benden yüz bulmuyor aksine korkuyor ama uzak şehirlerde oturuyoruz sürekli takip edemiyorum ki geçen 3niştem mangal yakacağız dediğinde anladım tekrar görüştüğünü öncesinde binlerce yemin etti. Söylesem bir türlü söylemesem başka türlü korkuyorum 😭

Tehdit et. Hatta annen kaldırabilecekse annene anlat.boşandımı size niye gelsin anne baba yokmu
Anne baba ayrı onlar zaten kendi dertlerinde bana bulaşacak ben söylesem bu olayı ayrılırsa gelmek için bin türlü şey yapar. Benimde huzurun bozulur ama diğer yandan eniştem için çok üzülüyorum 😭

Anlatsan dert, anlatmasan dert!

Eğer anlatırsan kardeşinle aran tamamen bozulacak. Olaylar çığ gibi büyüyecek. Kardeşini korkutmayla vazgeçiremezsin. Korksaydı zaten bunu yapmazdı.

Anlatmazsan için içini yiyecek.

Ben eniştene ve diğer eşe çok üzüldüm. Ayrıca bir de adamı ve karısını eve davet etmesi çok pişkince.

Keşke enişten kendi kendine anlasa.

Anne baba ayrı onlar zaten kendi dertlerinde bana bulaşacak ben söylesem bu olayı ayrılırsa gelmek için bin türlü şey yapar. Benimde huzurun bozulur ama diğer yandan eniştem için çok üzülüyorum 😭
Kabul etmeyin.başının çaresine baksın. O herzeleri yemeden önce düşünseydi

Bence soylemelisiniz.
Kocasina yazik degil mi ya?
Diger tarafta aldatilan bir kadin da var. Yedikleri pisligin bedelini her ikisi de odemeli

Kız kardeşiniz sizi dinlemiyorsa birlikte olduğu adamı uyarmayı deneyin bence, belki bir şekilde korkup geri adım atar.

Ahlaksızlıkta nirvanaya ulaşmışlar,hem eşlerini aldatıyorlar hemde birlikte vakit geçiriyorlar ailece. Çocuklarından da mı utanmıyorlar?

Umarım kardeşinizin yada adamın eşi durumdan haberdar olur da ikisi de fazlasıyla layığını bulup rezil olurlar herkese.

Kardesinizle açık açık konusun, eşine söylemekle tehdit edin yada adama ulaşıp ona aynı şekilde ilişkilerini eşlere bir sekilde söyleyeceğiniz tehdidinde bulunun.

Dünyanin civisi cikti iyice ..

Kimliğinizi belli etmeyecek şekilde eniştenize durumu ileten bir yazı gönderin. Bilgisayarda yazın ve işyerine postalayın derim. Çok detay içermeden, dışarıdan biri gibi... 😕 Kendisi araştırıp öğrensin detayları

Büyük konuşmaktan nefret ediyorum ama tutamadım kendimi. Böyle bir kadın merak etmeyin başının çaresine bakaar. Baksanıza aldattığı adamı evine getirip eşiyle görüştürüyor. Ayrıca size niye gelicek ki? Bu haltları ederken size mi sormuş. 5 Yaşında ki çocuğa gelince eminim ayrılıp daha düzgün bir ortamda büyümesi annesi -babasıyla birlikte büyümesinden milyonlarca kez iyidir.

Ben olsam adamın eşine söylerdim. Olayı o patlatsın.. Ama patlatsın yani bu sessiz kalıncak bir durum değil.

Şahsen ben anlatmazdım. Zira vebalini alamayacağınız şekilde sonuçlanabilir. Cinayet vs gibi.
Ailenize bildirin onlar çözüm arasın. En azından üstünüzden bu yük kalkmış olur. Belki kardeşinizin de vicdanı sızlar az da olsa utanır.

Back
X