Kardeşimin sevgilisi ne yapmaya çalışıyor?

Şaka mı ya ? Yüzüğü al yol paramı ver nasıl 30 yaşına kadar çalışmış bir insan bu. En komiği de buraya gelin isteme yapalım demişler. Ben mi yanlış anladım yoksa iş gidip oğlanı istemeye doğru evrilmek üzere mi? Hepsini geçtim aldım ettim yaptım diye yalan söylemiş bir de. Kardeşinizi uyarın arkasına bile bakmasın. Sonunda hepiniz üzülürsünüz.

Çalışmayan kardeşinize nasıl yüzüğü sen al diyorlar ya? Yani aslında sizin ailenizin almasını istiyorlar. Kendi takacakları tek tek taş yüzüğü kuz tarafına aldırmak Türkiye’de değil dünyada hiçbir kültürde yok. O kadar anormaller. Kardeşiniz bu aileyle akraba olmakta korkmuyor mu? Sevgilisinden soğumadı mı?

Öyle gerçekten. Yeni öğrendim kardeşimden daha önce de maddi değeri yüksek hediye istemiş. Israr etmiş hatta ama olmamış. Parasını almış ve 2 3 defa daha istemiş. Faturasını ödetmiş. Neler öğreniyorum ya. Kafası karışmış durumda ki bunları anlattı

Çok iyi araştırın. 30-35 yıl önce annemin bir akrabasını hiç araştırmadan küçük yaşta (kızın anne babası ölünce amcaları başlarından bir an önce atmak için) Antalya’dan biriyle evlendirmişler. Yazık, kadıncağız ne dayaklar yemiş, adam ahlaksızmış ve en son kadını satmaya çalışmış. Zavallı kadıncağız zor kurtarmış iki küçük çocuğuyla canını. Memleketine dönmüş birkaç yıl sonra. Sizi bu olayı anlatarak korkutmak istemedim ama her şey olabilir, dünyanın binbir türlü hâli var. Dikkatli olun nolur. Adam hiç tekin gelmedi bana, işin içinde bir bit yeniği olabilir.

Çok üzücü gerçekten. Allah kimsenin başına vermesin. Bende ip kopmuş durumda

Şaka mı ya ? Yüzüğü al yol paramı ver nasıl 30 yaşına kadar çalışmış bir insan bu. En komiği de buraya gelin isteme yapalım demişler. Ben mi yanlış anladım yoksa iş gidip oğlanı istemeye doğru evrilmek üzere mi? Hepsini geçtim aldım ettim yaptım diye yalan söylemiş bir de. Kardeşinizi uyarın arkasına bile bakmasın. Sonunda hepiniz üzülürsünüz.

Çok doğru anlamışsınız durum tam olarak bu. İsteme oğlanın evinde olacak ve yüzük takılacakmış.

Evet bir de öyle yalanlar var. Babam isteme ve düğün için para tutuyor demiş ama 1 ayda harcanmış 100bin lira nereye gittiyse artık. O baba neyse ama kendi elindeki yüzük de para da buhar olmuş durumda. Kendi yazıyor kendi oynuyor sevgilisi ya

Kardeşiniz sırılsıklam aşık ise kestirip atmayın en azından söz yapın ki adamın
Maskesi düşsün para yok iş yok meslek yok aile desteği yok sadece aşk var
Zamane erkeklerin durumu bu

Kardeşinizin kaderi kötü:KK200::KK200:
:anne:

Öyle gerçekten. Yeni öğrendim kardeşimden daha önce de maddi değeri yüksek hediye istemiş. Israr etmiş hatta ama olmamış. Parasını almış ve 2 3 defa daha istemiş. Faturasını ödetmiş. Neler öğreniyorum ya. Kafası karışmış durumda ki bunları anlattı
yook artık ya yüzsüzlüğün kitabını yazmış resmen. maddi değeri yüksek hediye al demek ne demek çalışmayan bir insandan para almak fatura ödetmek ne demek yaa. tez zamanda kurtulsun kardeşiniz bu adamdan ve Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına. sizde yol gösterin elinde iyi kötü bi mesleği olsun çalışsın kendi ayakları üzerinde durmayı başarsın bu ona çokta iyi gelecektir.

Çok fena ya. Evlenmesin bu adamla. Pahalı hediye alsın diye ısrar etmek ne demek? Hem de çalışmayan kıza. Kardeşiniz de biraz safmış. Bu adamla bu aşamaya kadar nasıl gelmiş? Bu anlattıklarınızdan sonra yüzük parasını arkadaşa verme hikayesi de inandırıcılığını yitirdi. Yüzüğü aldıramayınca başka şeylerin parasını almaya çalışmış.

Kardeşiniz sırılsıklam aşık ise kestirip atmayın en azından söz yapın ki adamın
Maskesi düşsün para yok iş yok meslek yok aile desteği yok sadece aşk var
Zamane erkeklerin durumu bu

Kardeşinizin kaderi kötü:KK200::KK200:
:anne:

Kör kütük aşık değil de yönetiliyor sanki. Bizimki biraz saf, adam da cin. Bakalim kendi aklı karışmış durumda vazgeçirmeye çalışacağım

Tarih verdik şimdi iptal mi edelim diyorsunuz?

İptal edilsin bence. Kardeşiniz nişanlanınca ayrılması daha zor olur. İptal edemiyorsanız bahaneler öne sürerek olabildiğince erteleyin. Bu arada kardeşiniz de tanısın, gerçek yüzünü iyice görsün, işyerinde normal insanlar, arkadaşlar tanıyıp kıyaslayabilsin.

Asla maddiyatçı biri değilimdir ama yüzüğü kız tarafına aldırmayı teklif ettikleri an biterdi benim için .
Böyle bir teklif dünyanın hiç bir tarafında olamaz .
Gümüş alsin ama yinede kendisi alsin yüzüğü .
Yoksuldur anlarım hiç bir laf etmem ama bunların niyeti başka çok belli oluyor.

yook artık ya yüzsüzlüğün kitabını yazmış resmen. maddi değeri yüksek hediye al demek ne demek çalışmayan bir insandan para almak fatura ödetmek ne demek yaa. tez zamanda kurtulsun kardeşiniz bu adamdan ve Allah iyi insanlar çıkarsın karşısına. sizde yol gösterin elinde iyi kötü bi mesleği olsun çalışsın kendi ayakları üzerinde durmayı başarsın bu ona çokta iyi gelecektir.

İstediği şeyi başkası alınca susmuş bir de düşünün. Amin.. İşe girecek inşallah hayatı düzene girer biraz. Kardeşimi vermek gibi bir niyetim asla yok. Sağ olun ❤

Tarih verdik şimdi iptal mi edelim diyorsunuz?

Tanışmaya gelsinler,oturun konuşun derim. Bakın borcu harcı da varmiş yani saglam pabuç gibi durmuyor Allah korusun nelerini duyuyoruz.
Kiz kardeşiniz de gözünü açsın, bilmeden etmeden ateşe atlamasın bence.

Düzenleme: Vazgeçtim, tanışmaya da gelmesinler. Pahalı hediye istemeler,fatura ödetmeler falan noluyor yahu yavaş! Adam niteliksiz(!) dolandırıcı resmen bence sizin durumunuzun iyi olduğunu düşünüp nasil yolarim'in pesinde bu adam. Ailenizin durumunu da bu nedenle sormustum ilk mesajimda,bir seyler umuyor sizden ki kardeşinizi de böyle zor durumda birakacak isteklerde bulunuyor boyu devrilesi ac gözlü

Çok fena ya. Evlenmesin bu adamla. Pahalı hediye alsın diye ısrar etmek ne demek? Hem de çalışmayan kıza. Kardeşiniz de biraz safmış. Bu adamla bu aşamaya kadar nasıl gelmiş? Bu anlattıklarınızdan sonra yüzük parasını arkadaşa verme hikayesi de inandırıcılığını yitirdi. Yüzüğü aldıramayınca başka şeylerin parasını almaya çalışmış.

Bizimki saf adam da uyanıkların başı imiş.

Çalışmayan kardeşinize nasıl yüzüğü sen al diyorlar ya? Yani aslında sizin ailenizin almasını istiyorlar. Kendi takacakları tek tek taş yüzüğü kuz tarafına aldırmak Türkiye’de değil dünyada hiçbir kültürde yok. O kadar anormaller. Kardeşiniz bu aileyle akraba olmakta korkmuyor mu? Sevgilisinden soğumadı mı?

aynen katılıyorum.

Yahu kardeş saf derken ne kadar saf? ne demek tanışmaya anne gelmicek. söz olursa erkek tarafında olucak? pardon, nerde görülmüş bu? başlatmasınlar....
sinir oldum. Allah aşkına alın kardeşinizi konuşun. cidden merak ettim o ne diyo bu isteklerine

Asla maddiyatçı biri değilimdir ama yüzüğü kız tarafına aldırmayı teklif ettikleri an biterdi benim için .
Böyle bir teklif dünyanın hiç bir tarafında olamaz .
Gümüş alsin ama yinede kendisi alsin yüzüğü .
Yoksuldur anlarım hiç bir laf etmem ama bunların niyeti başka çok belli oluyor.

Size katılıyorum. Gümüş al, sahte al ama kendin al. Herkes zengin değil.

Back
X