• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşimin Yaptıkları

Israrla bağımlı değilim gelince de test yaparım diyor. Gelmesine 2 ay var. Ama cidden çok yalancı olduğuna kanaat getirdigimden içim rahatlamış değil. Kız hususunda da tabiiki kendileri karar verir ama kardeşimin yaptığı şeyin karşılığında kendi gibi biriyle olmasi gerektiğini düşünüyorum. Kızın kardeşimi sevdiğini farkettim. Bi halt yedi ilerde sorumluluğunu ustlensin kardesim.Gerçekten bunlar çok fazla ya. Cezası olmalı ya insanın ailesini bu kadar üzmesinin. Hep kandırdı bizi hep. Ailesi olarak sagligi ve mutluluğu için elimizden geleni yapacağız.

Öncelikle suçu direkt ne kadına ne erkeğe atma taraftarıyım bunu belirteyim. Kardeşiniz ülkeye döndüğünde bir kan testi yaptırıp bağımlı olup olmadığını anlayın. Kız sizin desteğinizi istiyor olabilir, bazen genç kızlar yapabiliyor böyle ayrılmak istemediklerinde erkek tarafının ailesine falan ulaşabiliyorlar. Ama yine de kızın doğru söylediğini varsayarak kardeşinize bir baktırın, böyle bir durum varsa da önlemini alın. Yurtdışında kardeşiniz kaçamaklar yapmış olabilir, ona yapacak bir şey yok iş işten geçmiş üstüne gitmeyin. Yine de bu tarz cinsel ilişkilerde hastalık kapma riski çok fazla. O konuda da uyarın.

Canım kardeşinin Amateme yatması şart !
40 kez Amateme yattım diye bir röportaj var onu okumanı tavsiye ederim .
Çok ince noktalara değinmiş .

kardeşinize yaklaşımınızı hiç sevmedim kusura bakmayın
kızla beraber olup kardeşinizi çekiştirmişsiniz hala cezasını çeksin diyorsunuz
neden size güvenip doğruları anlatsın güven biraz da kazanılır kusura bakmayın
bende bir ablayım hiç kimse benim kardeşimden önemli olamaz
anladığım kadarıyla siz kardeşinizi kazanmak derdinde değilsiniz umarım çocuk daha fazla uyuşturucu batağına bulaşmaz

kardeşinize yaklaşımınızı hiç sevmedim kusura bakmayın
kızla beraber olup kardeşinizi çekiştirmişsiniz hala cezasını çeksin diyorsunuz
neden size güvenip doğruları anlatsın güven biraz da kazanılır kusura bakmayın
bende bir ablayım hiç kimse benim kardeşimden önemli olamaz
anladığım kadarıyla siz kardeşinizi kazanmak derdinde değilsiniz umarım çocuk daha fazla uyuşturucu batağına bulaşmaz

Üzülmüş olabilir ya kız baya bir dert yandıysa falan. Biz kadınlar hemcinsimizle empati kurmaya daha meyilliyizdir :) Ama bana kalsa önce kardeşiyle konuşup yurda döndüğünde test yaptırmaya ikna etmeli. Sert konuşursa da olay çıkabilir, kardeşi ters tepki gösterebilir. Daha yumuşak ve anlayışlı davranmakta yarar var. Gençlik bu, herkes hata yapabilir.

Gitmeden önce uyarmıştım açık açık. Özellikle yurt dışında kızların daha rahat olduğunu hastalık kapabilecegini, eğitim amaçlı gittiğini söyledim. Ama hiç ise yaramıyormuş söylediklerimiz ki bu kadar şey çıktı ortaya. Diyor ki bu kızın söyledikleri eski olaylar ben kendimi düzeltme aşamasındayım. Gel de inan.

Kardeşimi kızla beraber cekistirmedim. Kızın söylediklerine yüzde yüz inanmış da değilim. Ama kardeşim elimde büyüdü benim. Annem babam kardeşleri olarak ona iyi örnek olduk hep kötü örnek olmadık. Bizi hayal kırıklığına ugrattı hem de çok. Kıza da acıdım evet.

Açıkçası sunu söyleyeyim; kız bunlari sizden tekrar dönsün diye yardim almak icin söylememis. Eski sevgilimi tabiri caizse elde etmek icin en mahremimi ablasına anlatmazdim. Eger gercekten tekrar onunla olmak istiyorsam bir ömür neden cinsel birlikteligime dair bakislari hissedeyim ki üzerimde..
Diğer uyusturucu, kizlar vs.. olabilir.
Özellikle bastırılmis aile çocukları özgürlügü bulduğu anda çok uc noktalari tecrübe etmek istiyorlar.
Bastırılmış çocuk derken ailenin aman edepli terbiyeli aman söyle aman böyle olsun dedigimiz durumlarda özellikle fırtip kacabiliyor ipin ucu.

Kardeşimi kızla beraber cekistirmedim. Kızın söylediklerine yüzde yüz inanmış da değilim. Ama kardeşim elimde büyüdü benim. Annem babam kardeşleri olarak ona iyi örnek olduk hep kötü örnek olmadık. Bizi hayal kırıklığına ugrattı hem de çok. Kıza da acıdım evet.

işte sorun hayal kırıklığı

sizin onun üzerinden hayalleriniz olmamalı

ne olmuş birileri ile cinsel birliktelik yaşamış ise

bu günahsa size göre, onun günahı ileride cezasını çeker vs vs

eşe anlatılır mı demişsiniz ya bu siz ve eşinizin ilişkisine bağlı, ben buraya yazmadan hatta anneme söylemeden eşime anlatırdım

benim en yakınım o

o kızı kardeşinizle evlendirmeye kalkıp da kızın başını yakmayın düzgün bir kıza benziyor. :63:

kardeşinize de bir şey yapamazsınız ne yazık ki. on sene sonra şizofreni ya da başka hastalıkları başlayınca pişman olur. her koyun kendi bacağından asılır.

Bizi hayal kırıklığına ugrattı hem de çok.

Bence sizin hatanız bu cümlede yatıyor.Aile olarak bir çocuğa ne tür eğitim verilirse verilsin o çocuk bir birey ve ileride onun kendi tercihleri olacak.Mesela çok dindar bir ailenin çocuğu ateist olabilir ya da tam tersi de mümkündür.Ama bunu hayal kırıklığı olarak değerlendirmemek lazım.

Kim ister kardeşinin kokain kullanmakla suclanmasini, otel odalarinda ne oldugu belirsiz yabanci kadinlarla birlikte olmasini. Bunun resimlerini yazismalarini gormeyi.Tabiiki hayal kırıklığı olacak.

Cnm panikleme hemen sakin ol !
Gelince test yaptırır bakarsınız

İnş kullanmiyordur. muhtemelen yalan söylüyor gelince amateme yatrip tedaviye ikna edersiniz
Kadınlarla birliktelik konusuna da takılma boşver gençken bekarken yapsın bence

Evlenince gözü dışarda olmaz boylece ;)

(Günahı da onun boynuna sen üzülme)

anlatılanlar kardesiniz itiraf edene kdar ya ispatlanana kadr dogru kabul eymeyin ama ustune gidin derim dogru degil mi anlayin ina gore tedbir alin. bekaretini vermis de zorla mi alinmis? birseyler mi vaadetmis yani sozler mi verilmis evlenicez diye, bi kandirma mi var?

Erasmus ortamları, gidilen ülkeye de bağlı olarak, rahat ortamlardır ve bazı arkadaş grupları arasında en azından hafif uyuşturucu kullanımları olur. Kardeşinizin de bağımlı olarak değil de bu tip ortamlarda denemiş olma ihtimali var. Yine de bu konunun üstünde durmakta fayda var tabii ki. Ayrıca o ortamlarda olup denememiş de olabilir.

Kızla ilişkiye girmesi ise kardeşiniz kızı zorlamadığı sürece sizin bir şey yapabileceğiniz bir durum değil. İki yetişkin insan kendi istekleriyle cinsel ilişkiye girdilerse bu ikisini bağlar. Siz bireysel olarak tasvip etmeyebilirsiniz tabii ki, ancak bununla ilgili bir yaptırımınız olamaz.

Şu "Bekaretimi verdim"cümlesi beni o kadar rahatsız ediyor ki yazmadan edemedim. Aman ne büyük bir fedakarlık yapmış.,ne çok değer vermiş..

Kardeşiniz belkide henüz bağımlılık aşamasında değildir sadece denemek için kullanmış olabilir.
Kız nereden biliyor her gün kullaniyormu yoksa bir kaç kere mi olmuş?

Back
X