Kardeşimle Para Muhabbeti

Her ailede parası yenen, haksızlık yapılan biri oluyor. Sizin ailede de kim olduğu belli. Kardeşin senden önce evlenirse krediyle satın aldığın evin üzerine de bir bardak soğuk su içersin. Kardeşin ailenin evinde oturacak, ailen senin evinde. Sen de ya müstakbel kocanın evinde ya da kirada. Bu duruma bizim orada kendi malının dilencisi olmak derler.

Ben bekarım şu anda. Evi annenler için almadım yatırım için aldım. Annemler eski evi sattılar yeni bir yer aldılar orasında daha yapılıyordu. Bizde kiraya taşınmıştık. Kirada oturduğumuz ev satılığa çıkınca bana sana yatırım olsun al güzel burası dediler bende aldım. İyi de yaptım yatırım oldu evet ama sonunda ne olacak bilmiyorum. Gezme tozma sıkıntı yok. Sosyal biriyim

Ayy Allah o duruma getirmesin. Asla yaşamak istemem.

Iyide evden kira geliriniz yOk ki kardeşiniz de ailenizin evine taşınırsa hiç kira geliriniz de olmamaya devam edicek :) yatırım amaclı değil dolaylı yoldan kardeşinizi ev sahibi yapmis gibi olmuşsunuz

Verdigi paranın arkasına düşüp konuşanlardan hic haz etmem madem okadar kıymetliydi basta vermeseydin ayrıca kardeşin sana vermiş düzenli tutamayan sensin hic eden ben burda seni haksiz buldum

valla ne derece yakın olursam olayım kardeşle eşle dostla para ilişkisine girmiceksin
anayla babayla bile
para giren ilişkiden hayır gelmez

Ailen neden senin evde oturuyor. Madem sen aldığın evi kiraya verip kredisini ödeseydin. Diğer evin boş durması da çok saçma.
Peki sen evlensen ne olacak,ailen senin evde oturmaya devam mı edecek.

Kardesinizden eminsiniz.
Madem çok acil durumlariniz vardi vermemeyi tercih etseydiniz.Size ödemesini yapiyor bu sekilde anlasip halletmişseniz neden tantana oluyor ayip değilmi.
Anneniz le değil konunuz kardesinizle.
Emin olmadiginiz seyler yapmadan once dusunun iyice sora kimsenin başi ağrimasin.
Kardeşler arasi para alinip verilir neden veerilmesin? Herkes yükumlulügunü bildikten sora.Parayla ilişkisi bozulan kendi zihniyetinden süphe etsin
Yada başi ağriyacaģi işe girmesin
Cok buyuk miktarlar olmadiktan sora kardesler arasi paslaşmalar olmasi guzel birsey.

Ben acı bir tecrübeyle öğrenmiştim akrabayla kardeşle para alışverişi yapılmayacağını. Neyse ki sizin para hiç olmamış satsın ödesin parayı kimse kolay kazanmıyor

ne yazık ki bazen anne ve babalar çok bencil olabiliyor. Kardeşinizin suçu yok suç annenizde ve sizde. 30 yaşındayız artık demeyi biliyorsunuz ama 30 yaşında biri olarak neden paranızı verdiniz bu hatayı bende yaptım . Size Gülseren Budayıcıoğlunun kitaplarını tavsiye ederim. Bir okuyun kendinize gelirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…