- 3 Mayıs 2011
- 13.829
- 49.121
- 798
- Konu Sahibi ortmenhanimkiz
-
kardeşinizi silmenize gerek yok ki sadece böyle konuşmaması gerektiğini sert bir şekilde söylemeniz lazım hadi onu yapamıyorsanız yumuşak söyleyin ama hatasını anlasın bari, böyle hakaret ederken kardeşiniz ne sizi ne ilişkinizin zarar görebileceğini üzüleceğinizi düşünmüyor farkında mısınızÖyleyim
sanırım siz tüm kardeşlerinizle iletişimi kopardınız ne kadar kolay bir hatasında kardeş silmek sizin için
Sevgilinize çok üzüldüm. Kardeşinizin haksız olduğunu bilmenize rağmen onu tutuyorsunuz. Yazık.Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Iki tane kardesim var, dunyada en sevdigim insanlar kardeslerim diyebilirim ama birakin ciddi iliskime herhangi bir arkadasima bile bu sekilde konusamazlar, musade etmem. Onlar da zaten hadlerini bilirler. Sizin kardesiniz kesinlikle haddini bilmiyor. Ayrica dunyanin en iyi huylu, uysal insanlarindan biriyle evliyim kardeslerim su anda ya da oncesinde bu sekilde davranmis olsaydi kesseler ozur dilemezdi. Gun icinde cok fazla konusuyor olabilirsiniz, bu yuzden kardesinizle olan programiniz aksiyor olabilir yine de kardeşe laf soylemek dusmez hele bu sekilde. Size terbiyeli bir sekilde sikayetini iletse, hayatinizdaki insana yansitmadan hallederdiniz. Bence kardesiniz haddini bilsin biraz, 21 yasindan sonra o iletisimi kurmaniz zor olabilir ama ilerde daha buyuk sorunlar yasarsiniz.Merhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Gorumcem tam konu sahibinin kardesi gibi haddini bilmezin teki, bana yaptigi terbiyesizlikler yuzunden abisini kaybetti gibi bir sey oldu. Su an kendi eşine öte kay diyemez kimse, gelin ben degilim de gorumcenin eşi sanki oyle bir nazlama, oyle bir gozunun icine bakmaİki kız kardeşim var bu nasıl abla kardeş ilişkisi Allah aşkına . Aranızda saygı yok resmen . Sevgiliniz iyi bile tahammül etmiş . Siz boş verin sevgiliyi falan kardesiniz evlenir kocisiyle ilgili ağzını actirmaz o zaman pişmanlıktan yerlere atarsınız kendinizi
Böyle saygisizlar kendi eşlerine gelince sus pus olurlar zaten hiç şaşırmadım . Konu sahibi gibi insanlar da yanlız kalmaya mahkumGorumcem tam konu sahibinin kardesi gibi haddini bilmezin teki, bana yaptigi terbiyesizlikler yuzunden abisini kaybetti gibi bir sey oldu. Su an kendi eşine öte kay diyemez kimse, gelin ben degilim de gorumcenin eşi sanki oyle bir nazlama, oyle bir gozunun icine bakmaHalbuki bana yaptigi terbiyesizliklere esim, esimin ailesi aylarca goz yummustu, en sonunda patladi.
Yalnız değilim sevgilim her şeye rağmen yanımda merak etmeyin sizBöyle saygisizlar kendi eşlerine gelince sus pus olurlar zaten hiç şaşırmadım . Konu sahibi gibi insanlar da yanlız kalmaya mahkum
Çok konuşuyor olabiliriz haklısınız bundan sonra onun yanında az konuşacağım. Ve umarım bir daha cesaret etmez böyle bir şeye. Bundan sonrası için tavsiyeniz var mı?Iki tane kardesim var, dunyada en sevdigim insanlar kardeslerim diyebilirim ama birakin ciddi iliskime herhangi bir arkadasima bile bu sekilde konusamazlar, musade etmem. Onlar da zaten hadlerini bilirler. Sizin kardesiniz kesinlikle haddini bilmiyor. Ayrica dunyanin en iyi huylu, uysal insanlarindan biriyle evliyim kardeslerim su anda ya da oncesinde bu sekilde davranmis olsaydi kesseler ozur dilemezdi. Gun icinde cok fazla konusuyor olabilirsiniz, bu yuzden kardesinizle olan programiniz aksiyor olabilir yine de kardeşe laf soylemek dusmez hele bu sekilde. Size terbiyeli bir sekilde sikayetini iletse, hayatinizdaki insana yansitmadan hallederdiniz. Bence kardesiniz haddini bilsin biraz, 21 yasindan sonra o iletisimi kurmaniz zor olabilir ama ilerde daha buyuk sorunlar yasarsiniz.
Ay hani biralmistiniz sevgiliniz değildi . Sevgiliniz olsa bile kusura bakmayın adam kardeşinizin dediği gibi gerizekalı değilse eninde sonunda sizi terk eder .Yalnız değilim sevgilim her şeye rağmen yanımda merak etmeyin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?