- 25 Nisan 2018
- 4.987
- 9.629
- 158
- Konu Sahibi ortmenhanimkiz
-
Herkesi iyi yapmak yerine kendi hayatınızı düşünün. Siz evlenip iyi yaşamak istemiyor musunuz.zaten kardeşiniz o kelimeyi unutup başka şeylere takiliyordur. Siz büyütmeyin bu kadar, adam bu kadar iyiyken eğer onu ilerde kardeşinizin yanında ezmeyecekseniz ve bir kavga olunca kardesinizi tercih etmeyecekseniz, adamla barışın. Yok yapamam derseniz ayrı kalın yazık adamadaYani ev küçük farklı odada kalmam mümkün değil o aradığında da açıyorum çünkü öğlen çalışıyoruz sadece akşam konuşabiliyoruz. Salonda babam uyuduğu için gidemiyorum. Kendisi hala barışmak istiyor benden başkasını istemediğini söylüyor sizce ne yapmalıyım ben herkes iyi olsun derdindeyim. Fikirleriniz kıymetli benim için.
Az bile söylemişönce kardeşiniz kes sesini demiş ama? tamam keseyim mi demeliydi, adamın tepesi atmış bir hata yapmış, ama iş oraya gelene kadar siz neden müdahale etmiyorsunuz, annesiyle karısını idare edemeyen erkek gibisiniz, siz yönetmeyi beceremezseniz iş buralara varır işte sizin dışınızda gelişip, kardeşe de tepkinizi koydunuz mu, ailenizi kayırıp eşinizi ezdirmeyin
Şu dedikleriniz inanın çocuklara verilecek bir tavsiye. Kazık kadar insan bunu akıl edemezmi. Ablasına saygısı yok bı kere el oğluna hiç olmaz.Önce kardeşinizle konuşmanız lazım. Onun bu davranışının aslında doğru olmadığını anlatmanız lazım. Tabi bunun önce sizin farkında olmanız gerekiyor. Çünkü kardeşinizin size geri zekalı vs demesinden rahatsız olmamışsınız gibi bir tavrınız var.
Kardeşinizin size ve sevgilinize yaptığı muameleyi siz ona yapsanız ne hisseder ne düşünür bunu bi düşünmeli.
Ayrıca erkek arkadaşınızı seviyosanız özür dileyin barışın. Size yapılan saygısızığı görmezden gelememiş, düzgün karakterli birine benziyor.
Annenize farklı anlatmasından endişeleniyosanız siz anlatın.. Evlenicez diyosunuz, ne onu ne kendinizi ezdirmeyin. Ablalığınızın farkında olun rica ediyorum.
Az bile söylemiş
Ya hanım kızım sakamisiniz siz. Korktuğumuz şeyin saçmalığınin farkindamisiniz. Böyle bir insan kardeşinize olsa zaten evinize gelmesin ta ki akillanana kadar. Nasıl bir ortamda büyüdü bu kardeş ben anlamadım. Sevgiliniz insanmis yinede alttan almış. Siz korkuyorsunuz ama kardesiniz hiç korkmuyor merak etmeyin. Ve siz ona böyle davrandikca insan ilişkileride kötü olacak. Çünkü kimse haddini bildirmemis. 3 yaşındaki çocuk muamelesi yapıyorsunuz.Adam barışmak istiyor evet. Kardeşin ilerde gelir gider başımın üstünde yeri var diyor. Ama ya kardeşim onun söylediği karaktersiz lafını unutmayıp da ilerde bana gelmezse yalnız kalırsa. Anne babamızdan bir iki kızız. Aramız kötü olsun istemiyorum buradaki çoğu insan bunu düşünmüyor.
Valla doğru. Çocuk samar oglanina doner bu baldız sayesinde. Ayrıca kardeş özür dilemeli. Açık ve net.Sizdede karakter yada karar verme yetisinyok heralde hatali olan kardesin sana surekli mudahale etmesi ve senin sessiz kalman ezik gibi sevgilini korumaman bide adamdan ayrilmissin cocuk ne dese hakli sen kardesinin pesinde dolanmaya devam et
Kardeşinize karaktersiz demesi çok hatalıMerhaba. 6 yıllık ilişkim var. Sevgilimi çok çok seviyorum. O da aynı şekilde. Bizim ilişkimiz çok zorlu yollardan geçti 1-2 yıla evleneceğiz. Benim sorunum şu. Benim kız kardeşim (21) çok fevri bir insan. Ne dediğini bilmeyen vs. Beraber aynı odada kalıyoruz. Ne zaman telefonla konuşsak kapatın artık ses yapmayın salaklar vs diyor bana küfür ediyor. Sevgilim de sana neden böyle konuşuyor diyor sonra susuyor. Geçen gün tatile gittik ben ve kız kardeşim. Sevgilim de aradı naptınız vs diye o ara valizi kaldırmaya çalışıyordum. Kardeşim kapatın artık gerizekalı valizi taşı tatile geldik her dk konuşmak zorunda değilsiniz dedi. Sevgilim de aşırı sinirlendi ablasının evleneceği insana neden gerizekalı diyor konuşmamıza neden karışıyor vs. Ben de arada kaldım kapattım telefonu. O da sinirle kardeşime yazmış haddini bil karşında askerlik arkadaşın yok diye. Kız kardeşim de sana demedim kes sesini her dk konuşmak zorunda değilsiniz ergenler gibi yazmış. O da kız kardeşime karaktersiz yazmış. Bu laftan sonra ilişkimi bitirdim. O da özür dilemek için kardeşime yanaştı ama kardeşim engeli kaldırmadı. Şimdi napacağımı bilmiyorum içim içimi yiyor. O senin için kendimi küçültüp özür dilemeye kalktım ama sen hala aynısın beni güçsüz duruma düşürdün benim de gururum var diyor. Affetsem kardeşim bu lafı unutmayacak. İlerde bana gelmek istemeyecek belki de bunun yüzünden. Tek kardeşimden olacağım. Affetmesem ilişkim hiç uğruna bitecek. Fikirleriniz çok önemli benim için…
Hakaretse kardeşiniz hak etmiş valla. Dışarda da böyle davranıyorsa neler duyuyordur kardeşiniz zaten.Karaktersiz lafı hakaret değil de ne
Siz de saygı nedir üslup nedir pek bilmiyorsunuz anlaşılan.Öyleyim
sanırım siz tüm kardeşlerinizle iletişimi kopardınız ne kadar kolay bir hatasında kardeş silmek sizin için
Bu gidişle bekar olarak 51.yaşı da kutlar aferin.Siz gerçekten 41 yaşında mısınız?
Kardeşinizi bu kadar tolere ettiğinize göre yaşınız daha 20 falan sandım
Değil mi yeter ki kardeşiyle arası bozulmasınSunu yazıp kardesımı mı sileyım demesı?E sılme ana avrat duz kaysın sıkıldıkca.
İnşallah adam aklını başına alır da daha adınızı anmaz.Adam barışmak istiyor evet. Kardeşin ilerde gelir gider başımın üstünde yeri var diyor. Ama ya kardeşim onun söylediği karaktersiz lafını unutmayıp da ilerde bana gelmezse yalnız kalırsa. Anne babamızdan bir iki kızız. Aramız kötü olsun istemiyorum buradaki çoğu insan bunu düşünmüyor.
Tebrikler aradığım yorumKardeşinize karaktersiz demesi çok hatalı
Bence daha ağırlarını söylemeliydi
Barışmayın. Adam kurtulsun
Sizin deli kardeşinizi mi çeksin bir ömür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?