- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Büyük konuşmak değil aslında bu yaptığım. 28 yaşındayım ve bu yıllarda hep sakin yapıda hep verici oldum. Kızım doğduğunda da onun için çok şeyle mücadele ettim ve çalışan bir anneyim her şeyi bırakıp hep ona verdim ne varsa bende yoğun çalışma temposunda onu ihmal etmedim kırmadım üzmedim bazen o görmeden yorulup ağladım ama ona yanlış olabilecek 1 şey yaptım o da kızım düşecek diye hayır diye bağırıp kızmak oldu. Onun dışında bir şey yaşamadık yaşatmadım asla değil aslında dediğim kendimi tanıyorum yapım gereği sabırlı ve mücadeleci birisiyim ve zamanında gördüğüm yaşadıklarımla kendime verdiğim sözler var. Çooookk zor olacağını biliyorum hemde çok farkındayım ama inanın şuanda kolay değil benim için ama yinede her şeyi yapmaya çalışıyorum kızım odaklıCanım böyle beylik lafları şimdiden etme bence çünkü iki çocuk zor benim oğlum 3yasindaydi hemde senin kızın daha da küçük artın ailen yanında ne güzel benim yardım edenim hiç yoktu eşim işten gelince ediyordu birtek bebeğini bi kenara bırakıp büyüğe yönelmek bana yanlış geliyor ben bebeği yanımızda alıp öyle etkinlik yaptırdım oyuncaklarla oynarkende öyle yaptım keza şuan 10.5 aylık oğlum ve 4yasindaki oğlum birlikte zaman geçiriyorlar kendi yaşlarına göre birlikte oynuyorlar ama iki çocuk gerçekten zor ben yapmam diye birşey deme bence büyük lokma ye büyük konuşma demişler inşallah ikisinede çok güzel yetersin
Kıyamam ona aslında büyük bir hediyeyi alıp böyle vermektense küçük paketler alabilirim mantıklıAlabiliyorsanız alın bencede benim oğlum gelen paketlere ne aldınız bana diye baktı hep bizim hep hastanelerde geçti alamadık biz
Yanı yalandan yere bak kardeşin aldı demekten çok daha kıymetli gerçekten çocuk kendisine hediye bekliyor en azından benim oğlum bekledi ama kimse akıl edemedi sağolsun şimdi ben bebek görmeye giderken iki hediye götürüyorum hepKıyamam ona aslında büyük bir hediyeyi alıp böyle vermektense küçük paketler alabilirim mantıklı ☺ iyiki bunu söylediniz ya iyi geldi bu bana
Ben bunu hep düşünmüşümdür hatta genelde ya iki hediye alırım ya da sadece büyük çocuğa alırım. Bazen hediye götüren kişilerinde ince düşünceli olması gerekiyorYanı yalandan yere bak kardeşin aldı demekten çok daha kıymetli gerçekten çocuk kendisine hediye bekliyor en azından benim oğlum bekledi ama kimse akıl edemedi sağolsun şimdi ben bebek görmeye giderken iki hediye götürüyorum hep
Yapabilirseniz çok muhteşem birşey oğullarım cok zordu hastalıklar yoğun bakımlar atlattık çok yıprandım ben inşallah sizin çok güzel gecerBüyük konuşmak değil aslında bu yaptığım. 28 yaşındayım ve bu yıllarda hep sakin yapıda hep verici oldum. Kızım doğduğunda da onun için çok şeyle mücadele ettim ve çalışan bir anneyim her şeyi bırakıp hep ona verdim ne varsa bende yoğun çalışma temposunda onu ihmal etmedim kırmadım üzmedim bazen o görmeden yorulup ağladım ama ona yanlış olabilecek 1 şey yaptım o da kızım düşecek diye hayır diye bağırıp kızmak oldu. Onun dışında bir şey yaşamadık yaşatmadım asla değil aslında dediğim kendimi tanıyorum yapım gereği sabırlı ve mücadeleci birisiyim ve zamanında gördüğüm yaşadıklarımla kendime verdiğim sözler var. Çooookk zor olacağını biliyorum hemde çok farkındayım ama inanın şuanda kolay değil benim için ama yinede her şeyi yapmaya çalışıyorum kızım odaklı
Evet gerçekten önemli düşünceli olmakBen bunu hep düşünmüşümdür hatta genelde ya iki hediye alırım ya da sadece büyük çocuğa alırım. Bazen hediye götüren kişilerinde ince düşünceli olması gerekiyor
Geçmiş olsun bu tarz bir durum zor kimbilir neler hissettiniz Allah göstermesin. O da etkiler insanı genelde sakinn bir yapım olduğu için söylüyorum bunu yani ben hayatımda kimse ne zaman kızdım onu bile hatırlamıyorum mizacım bu sanırımYapabilirseniz çok muhteşem birşey oğullarım cok zordu hastalıklar yoğun bakımlar atlattık çok yıprandım ben inşallah sizin çok güzel gecer
Onun rutinini bozmak en son istediğim şey bile değilKizinizin rutinini bozmamaya çalışın, yeni hayata sert bir geçiş yapmayın..18 aylık hediyenin kime kimden geldiğini anlamaz bana kalırsa
Kıyamam ya bende acaba o dönemi doldurmak için normalden fazla etkinlik vs mi alsam dedim sonra bebek mi alsam dedim bebekleri seviyor kızım daha zorulara cevap vermiyor çok yani sorsam da anlamıyor öyle cevaplar alamam ben mi belirleme yapsam boya kalemi mi alsam defter vs yoksa başka setler mi alsam bilemedim düşünüp duruyorumBen aldim oglum 2.5 yasinda kardesin sana ne getirsin diye sordum. Kepce istedi. Elbette kepce geldi diye kabul etmedi bebegi yada kepce aldik diye bakimini ihmal etmedik. Yani onemli olan ihmal etmeyin tuhaf bir dusunce.hediye alsanizda almasanizda ihmal etmeyeceksiniz. Sadece kardes gibi buyuk bir degisimin oldugu anda cocugunda hosuna gidebilecek birseyin olmasi benim oglumun cok hosuna gitmisti iki aydir herkese gosteriyor baaaaak bebeee aldi diye
Kıyamam ya bende acaba o dönemi doldurmak için normalden fazla etkinlik vs mi alsam dedim sonra bebek mi alsam dedim bebekleri seviyor kızım daha zorulara cevap vermiyor çok yani sorsam da anlamıyor öyle cevaplar alamam ben mi belirleme yapsam boya kalemi mi alsam defter vs yoksa başka setler mi alsam bilemedim düşünüp duruyorum ☺
Onun rutinini bozmak en son istediğim şey bile değilçünkü onun düzeni kaçarsa evde hayat kalmaz biliyorum o yüzden elimden geleni yapacağım
Yaş aralığı çok az oyuncakla kanabilecek bi durum degil kansa bile o anlik olur ki bunun devamında bir süreç var. benim kızım 22 aylıktı kardeşi doğduğunda kıskançlıklar yaşandı çok zorlandigimda oldu ama bi şekilde dengeyi sağladım zamanla birbirlerine alışacaklar hem küçük olması daha iyi daha cabuk kabullenir kardeşinin varliginiKızlar doğuma az kaldı. Kızım 18 aylık gelen bebeği kabullenmesi için vs bebeği gördüğünde bak kardeşim ne getirmiş der gibi güzel bir oyuncak al vs diyenler oldu aklıma yatmayan yerleri var bu durumum fikir almak istiyorum yani yapılmalı mı böyle bir şey. Mantıklı da geliyor gelmiyor da. Kardeşi arasında bir bağ vs kurmak için baştan itibaren ne yapmak lazım
Evet, ben oyumu almaktan yana kullanıyorum.Peki siz almadan yanasınız sanırım dimi yanlış anlamadıysamara ara düşünüyorum hangisi doğru diye kararda vermem lazım
18 aylık bebeğin kardeş kavramını kavraması çok zor hele ki şuan katkınız da soyut bir kavram.kafasını karıştırmayın .bence şuan bir sey yapmanıza gerek yok.doğunca anlatmaya çalışmak en doğrusuKızlar doğuma az kaldı. Kızım 18 aylık gelen bebeği kabullenmesi için vs bebeği gördüğünde bak kardeşim ne getirmiş der gibi güzel bir oyuncak al vs diyenler oldu aklıma yatmayan yerleri var bu durumum fikir almak istiyorum yani yapılmalı mı böyle bir şey. Mantıklı da geliyor gelmiyor da. Kardeşi arasında bir bağ vs kurmak için baştan itibaren ne yapmak lazım
Çok zor bir durum gerçekten Allah kimseye yaşatmasin kimsenin evladına dermansız dert vermesin rabbim benim mizacim biraz aceleci ve asabi malesef kendimi frenliyorum çok bunalınca odaya kapanıp agliyorumGeçmiş olsun bu tarz bir durum zor kimbilir neler hissettiniz Allah göstermesin. O da etkiler insanı genelde sakinn bir yapım olduğu için söylüyorum bunu yani ben hayatımda kimse ne zaman kızdım onu bile hatırlamıyorum mizacım bu sanırım
Bunu düşünüyorum aslında alsam acaba ilgisini çeker mi diye. Bunu yapmak daha uygun geliyorBoya ya da set için küçük
Kendisinin yalnız da oynayabileceği mümkünse taşıyabileceği birşey alın eğer alacaksanız
Yani onu Mutlu etsin yoksa bebek etkinlik seti getirdi hadi oturup şunu yapalım modu 18 aylık çocuk için cazip olmayabilir
Biberonlu taraklı bezli vs bebekler vardır piyasada onlardan olabilir o kendi bebeğini siz kardeşi uyutur sonra karşılıklı kızınızın fincanlarından birer yorgunluk çayı içersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?