- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Baban almak varken vermeyi tercih etmez bence de .. ç*kü olana yatırım yapacak o şimdi ... Allah yardımcın olsun ,kolaylıklar versin inşallah .. işin çok zor !Oo o zaman hemen gelsin kim onlar der.Kardesim evlenmek istiyo erkek bakalim napcak ona.babamda para yok hicbirimize bisey yapamaz bence
Att her ailede varmis boylesi.Bizim baba tarafi cok fena.Sen iyi agzinin payini vermissin amaakrabalara söylemesi kolaayy siz yardım edin de onlara
bnmde halam var öyle sen calışıyosun sen yap kardesine sunu yap babana para ver sun al bunu al. en son baban bekarken bilezik almıştı bnden onu öde dedi sende amcamın annemden aldıgı altınları ver dedim babane amcanın borcundn dedi o zaman banane babamın borcundan dedim üstüme yürüdüydü sinirden
Yok verir mi.Ama herkese yok ben dugun yapiyom diye duyurur.Zaten ondan 1lira istemiyorum.Tesekkurler aminBaban almak varken vermeyi tercih etmez bence de .. ç*kü olana yatırım yapacak o şimdi ... Allah yardımcın olsun ,kolaylıklar versin inşallah .. işin çok zor !
sende vermelisin yoksa susmuyolar sürekli üstüne geliyolar. biraz zaman aldı sonucta adım cazgıra cıktı ama en azından bulaşan yokAtt her ailede varmis boylesi.Bizim baba tarafi cok fena.Sen iyi agzinin payini vermissin ama
Yaa ben terslesemde yumsak dille tersliyorum.Ama cok kotu kalp kircam bi gunsende vermelisin yoksa susmuyolar sürekli üstüne geliyolar. biraz zaman aldı sonucta adım cazgıra cıktı ama en azından bulaşan yok
ilk önce babanla konuş o da anlasın seninde kendi hayatını kurman gerek sonucta kardeşlern evlendiği zamn kimse ablama desek olayım demicek öğrenim kredim için kağıt yollamışlar acil ödemeye başlamam gerek de.Yaa ben terslesemde yumsak dille tersliyorum.Ama cok kotu kalp kircam bi gun
Karisma net soyluyorum. Borc odeyecem diye ne zorluklar cekersin elin kizi gelin diye gelir oturur eve sende kira köşelerinde sürünürsün. Tecrube ile sabit. Kendi adina birikimi yap inan rahat edersin. Ah iyi niyet gorebilsem tapu onun ustune olduktan sonra ne soylesek bos. Tapu senin ustune olsun kardeslerinle az az odeyin niye diyemiyorlar.Yok karismsm.Ama amcam yengem falan her geldiginde yok birlesin alin bi tane ev, baban alamaz tek basina diyo.Hadi alamaz tamamda niye gidip o cocugun ustune yapiyosun.Ama kiz erkek hepsi ayni kafada.Amcamin kizlari da ayni seyleri soyluyo
Lafa bak,hayır canım,asla böyle bir işe girme.Kız istemeye gidince,oğlumuzun evi var diye kasılmak istiyorlarsa,kızların sırtından değil,ERKEK oğulları alsın çalışarak.Kardesinin ustune cekeriz sizi yan gelir gosteriz diyolar.o erkekmis evsiz olmazmis.biz kocaya gitcekmisiz
Erkek kardeşin de karıya gitcek, ona ne demeliÖyle bisey zaten yokki.Bi tane alincak.O da onun ustune.erkekya.Valaha bi lira vermem banane.Neymis biz kocaya gitcekmisiz.Enayimiyim maasimin yarisini verim.Ögrenim borcumda var.Neyle evlencem ben
yok yok gelmeyin baskıyaÖyle bisey zaten yokki.Bi tane alincak.O da onun ustune.erkekya.Valaha bi lira vermem banane.Neymis biz kocaya gitcekmisiz.Enayimiyim maasimin yarisini verim.Ögrenim borcumda var.Neyle evlencem ben
Prensip,senin malın benim malım,benim malım benim malımSenin aile de fena.
Kocaya gidince ne olacak,açlıktan kırılsan umurlarında olmayacak gibi,cidden evlat ayrımcılığı.
Şakasını bile yaptırtmam ben bir daha.
Ah canım,bu oyunlar hiç mi değişmez,sakın.Madem babanın üstüne olsun,hepinize eşit paylaşılır,ama olurmu,oolmaaz.Dicekki ev onun ustune olsun.İlerde bolusursunuz.Ama yalan hepsi
Banka hesabınıza vergi dairesi tarafından haciz konur. Tek kuruş maaşınızdan faydalanamazsınız yarın öbür gün işe girseniz bile. Hesabınızdaki bloke borç ödenmeden kalkmaz, ve bunu her banka hesabınıza yaparlar. O borç ödenmeden haciz kalkmaz.Bencede hayir de.İnsanlari resmen enayi yerine koyuyolar.Herkes ne yapiyosa kendi yapsin.Şimdi herkes bi sekilde calisiyo.Ben de calisinca ucumuzun toplam maasi baya yuksek oluyo.Ama babam bunu kullanarak bisey yapmaya calisiyo.Destek olun diyo.Babam borcu ödeme diyo.Devlet bisey yapamazmis.Bu kadar cahil bi insan.Cidden okumamis ve okumus insan fark ediyormus bunu anladim..
Akrabalara ne oluyor acaba,senin borcunu onlar ödeyip,çeyizini onlar mı yapacakmış, burada benim kirpi gibi dikenlerim çıkıyor@sensizasla321,atanır gidersin inşallah bir an önceYok full ise gir diyo zaten.Anlamiyo ki hic biri.Hepiniz birlesin bi ev alin diyo herkes.Uzun suredir gundemde zaten bu konu.Akrabalar her geldiginde niye part calisiyon falan diyolar.Surda 4ay kaldi sinava toplam.Sonra zaten full ise giricem bende
Yetmezse maaşı ev almaya,kirada otursun,incileri dökülmez.Ama sadece onun maasi yetmez ev almaya.cocuk iki seneye dugun dusunuyo.Babamin elinde yok.Kardesimde dugun icin yardim bekliyo.Akrabalar birlik olun falan diynlarda geri kafalinin tekimYada ben bencilim
Ne diyecek,Haram Helal Ver Allahım, Senin Kulun Yer AllahımAkrabalarınızı ve ailenizi değiştiremezsiniz ama onlara en azından paranızı kaptırmayabilirsiniz. Çok merak ettim erkek kardeşiniz bu işe ne diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?