• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşlerim okur musunuz

Tutkun 44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2017
20
16
3
33
Eşimle severek evlendim 1.5 sene oldu evleneli Eşim bilirki benden başka onun kimsesi yok
Ben bilirim ki eşimden başka kimsem yok
Gerçekten de bu böyle
Esimle çok mutluyum maddi sıkıntılarımiz oluyor hayat çok pahalı
Daha 2 kişiyken bunları düşünüyorum bebeğimiz olursa daha farklı olacak biliyorum
Biliyor musunuz Annem vefat etti babam 60 bin kadınlara dolandırıldı
25 yaşındayım 16 yaşından beri ev temizlik yemek okul üçgeni içinde yasadim
Annem hastaydı 9 yıl ...
Vefat etti ...sorunum olduğu için değil size şunu demeyi gerçekten istiyorum
BİZ CENNETİ YASAMAK İCİN DEGİL imtihan olmak için bu yalan dunyadayiz
Ve inanin hiçbirimiz Esimizi,cocugumuzu,işimizi düşündüğümüz kadar bizi yaradani düşünmüyoruz
Gözümüz görüyor elimiz tutuyor inanın bize verilen herşey için sukretmemiz lazim
Sorunlar her zaman olacak ENGELLER ASİLMAK İCİN VAR
Hiç biriniz kendinizi yipratmayin bol bol dua edin
Şunu söyleyim SABREDENLERDEN OLMAK istiyorsak bir sıkıntımizi 3.kisiye anlatirsak sabredenlerden olmuyoruz maalesef
Lütfen sıkıntılara sabredelim ..

Eşimle severek evlendim 1.5 sene oldu evleneli Eşim bilirki benden başka onun kimsesi yok
Ben bilirim ki eşimden başka kimsem yok
Gerçekten de bu böyle
Esimle çok mutluyum maddi sıkıntılarımiz oluyor hayat çok pahalı
Daha 2 kişiyken bunları düşünüyorum bebeğimiz olursa daha farklı olacak biliyorum
Biliyor musunuz Annem vefat etti babam 60 bin kadınlara dolandırıldı
25 yaşındayım 16 yaşından beri ev temizlik yemek okul üçgeni içinde yasadim
Annem hastaydı 9 yıl ...
Vefat etti ...sorunum olduğu için değil size şunu demeyi gerçekten istiyorum
Ve inanin hiçbirimiz Esimizi,cocugumuzu,işimizi düşündüğümüz kadar bizi yaradani düşünmüyoruz
Gözümüz görüyor elimiz tutuyor inanın bize verilen herşey için sukretmemiz lazim
Şunu söyleyim SABREDENLERDEN OLMAK istiyorsak bir sıkıntımizi 3.kisiye anlatirsak sabredenlerden olmuyoruz maalesef
O zaman BDV kapatılsın mı nedir olay?
Zira derdini millet buraya anlatıyor,hafifliyor.

Başta şikayetlenip,sonraki paragrafın kendinizle çeliştiğini gördüğünüz için mi kaldırdınız :D

Ben sabretmem. Çözerim, çözülmüyorsa başka bir yol denerim. Sabretmek fukara avuntusudur. Boyun eğmektir. Ben boyun eğmem. Siz de eğmeyin, güçlü, dirayetli olun. Hayat çetin.
Büyük konuşma bence
Eğer rabbim seni sıkıntıya itmek isterse sen o sıkıntıdan hiç kurtulamazsin
Biliyor musun dert bile çok güzel ondan geliyor
Bir derdim var diye seviniyorum
Firavunun başı bile agrimamis
Annem hastaydı ağrıları oluyordu son zamanlarında uzulsem de bir taraftan da hep sevinirdim GUNAHLARİNİN KEFARETİ oluyor diye

Büyük konuşma bence
Eğer rabbim seni sıkıntıya itmek isterse sen o sıkıntıdan hiç kurtulamazsin
Biliyor musun dert bile çok güzel ondan geliyor
Bir derdim var diye seviniyorum
Firavunun başı bile agrimamis
Annem hastaydı ağrıları oluyordu son zamanlarında uzulsem de bir taraftan da hep sevinirdim GUNAHLARİNİN KEFARETİ oluyor diye
Sacmalama. Insan derdi var diye sevinmez. Dinen de anlamsiz bu. Sen nerdeyse dert isteyeceksin Allahtan. Bu kafalar saglikli kafalar degil. Ayrica boyle dusunmek icin nasil bir sebebin var? Cok mu gunahin var? Onlara kefaret olacagini dusunuyorsun ya.

Niye sizin gibi yapmak zorunda insanlar?
O zaman psikologlar din düşmanı mı?
Lohusa depresyonunu atlatamayıp çocuğuna yaklaşamayan kadınların bebeğine de böyle anlatalım mı?
Ya da öfke kontrolünü, stresle başa çıkmayı tek başına başaramayıp hayatı kendine ve çevresindekilere zehir edenlere?
Kimseye anlatamadığı için tacizcisi elini kolunu sallaya sallaya dolaşan fakat kendisi anlatamadığı için başa çıkamayan çocuklara kadınlara sabret günahının kefareti mi diyelim?
Bi' gidin yav. Bi' gidin gözünüzü seveyim.

Sabretmek güzel herkes bunu yapamaz ama burda insanlar artık sabredemedikleri paylaşamadıkları için böyle burda yazıp rahatlıyor. Bazen çıkmazda oldukları için fikir istiyorlar. Bunlarda gayet doğal şeyler.

ne alaka bunu demek için mi konu açtınız?

Dünya sinav yeri.

İnsanın eşini çocuğunu anasını babasını işini aşını parasını elbet düşünecek dert edecek. Eğer bunlar olmasa niye sınav dünyası olsun.

O zaman herseyden herkesten soyutlayalim kendimizi dünya yalan diye öyle şey olmaz işte. Herşey bizim için ölüm'de doğum'da hastalik'da şifa'da eş'de iş'te çocuk'ta kaza'da bela'da o yüzden sizi başka şeyler düşünmeye davet ediyorum.

Yoksa asıl bu düşüncelerle bir ömür geçmez kendinize de çevrenizde bulunan herkese de zarar verirsiniz.

Back
X