Kardeşlerime söylemeli miyim

Gurur ne asil bir duygu ya
İki koskoca adam kız kardeşlerinine böyle yük olurmu
Kız kardeşte çalışmıyor heralde
Utanma sıkılma hiç yok
Kiz kardeş değil iki erkek kardeşim

Daha neler ya tabi ki destek olmalılar adamın sırtına bilmişler bedava halk evi mi orası?
Bir zahmet düzen kursunlar para verseler de olacak iş değil ztn
Evet haklisiniz eşimi dinleyip söylemeliyim

,
evet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar
Kocanizin erkek kardeşleri Bu kadar süre, size destek olmadan,
ellerini cepelerine atmadan,
bu kadar kalsalar,
bütün maddi yuk sizde olsa,
onlara ettiğiniz hizmeti kocanizin kardeşlerine etseniz
ve daha ne kadar kalacakları belli olmasa, yine de bu duruma iki ay sessiz kalir miydiniz?

Eşim ev tutarlar diye düşünmüs, ama onlarin böyle niyeti yok eşimde bana söyledi
Bence anneniz söylesin olmaz böyle ev tutun diye sonucda çekirdek aile bu ev bu mahremiyet var adam isten gelince iki koca adam koltukta yatıyor yada başka odada nereye kadar .ne münasebet ne mecburiyetiniz var. Bence misafirlik bitmiş artık.

Evet haklisiniz eşimi dinleyip söylemeliyim

Toplu bir masrafı ihtiyacı da söyleyip bundan sonra düzene koyabilirsiniz
İşin duygusal boyutu ayrı, koskoca 2 tane adam evli kız kardeşinin evine nasıl yayılabilir ya akıl alır gibi değil

Toplu bir masrafı ihtiyacı da söyleyip bundan sonra düzene koyabilirsiniz
İşin duygusal boyutu ayrı, koskoca 2 tane adam evli kız kardeşinin evine nasıl yayılabilir ya akıl alır gibi değil
Kalmalaruni zaten sorun etmiyorum en azindan biraz yardim.etseler

2 kardeş kendilerine ev tutsunlar madem uzun kalacaklar.
Siz kira ve fatura yardımı isteyin durmazlar zaten muhtemelen.
Ekmek elden, su gölden yaşamak rahat gelmiştir onlara, para verince kaçar huzurları.
Kardeşleriniz, anne babaniz hepsi tuhaf.
Evleri kira, tek kişi çalışıyor,yük olmayın yanlarında kalıyorsunuz bari maddi destek olun diyemiyorlar mi?

Ben olsam bastan eve almazdim, hadi bir çılgınlık edip alsam çoktan geri gönderirdim 2 ay nedir.
Adam iyi sadece masraflara destek istiyor. Başkası olsa delirebilir su duruma.
Eşim cok sabirli bi yerden sonra onada hak verdim

Annem söyluyo ama kardeslerim pek orali oluyo, dediğinizde haklisiniz

En azından iş çıkışlarında arayıp sipariş vererek erzakları aldırıp, ellerine faturayı tutuşturup fatura ödetebilirsiniz ANCAK, çok afedersiniz seks hayatınız nasıl devam edebiliyor evde? Bence ayrı eve çıkmaları en doğru olanı. Kabile gibi yaşam zor

Ben anne babanıza kızdım onların yol yordam göstermesi gerekir. Bi de şöyle, para vermeye başlayınca iyice yerleşip gitmezlerse ne yapacaksınız? Akşam gelirken eli dolu gelir insan ekmeğini yiyeceğini alır gide ya, görenek başka şey demek ki.

Herşeyi geçtim 3 tane adamın hizmeti sizde ee çocukta var kolay gelsin valla ne diyim bir kişiye yüklenmek ne kolay
İki ay çok uzun süre daha da belli değilmiş hiç birşeye el uzatmıyorlarsa ayıp,sizin demenize gerek yok aslında
Kenara çekip söyleyin madem akıl edemediler demek ki

Ayh bu konu fake mi? Bu zamanda kim bunu kabul eder. Yan gelip yatcaklar parayı köye gondercekler,bı adam garibim tek başına caliscak karısının ailesine bakacak! Gerçek olduğunu düşünmüyorum valla.gitsinler bı ev tütsunlatar en iyisi,ne münasebet bizle.yasiycaklar süreside mechul. Benim hiç inanasim gelmedi valla. Konu sahibi bide soruyor eşim haklimi diye,inanılmaz bir durum

Açık açık söyleyin ya bunun ayıbı mı olur düşünmeyen taş kafalı kardeşleriniz utansın. Enişteniz evi geçindiriyor biliyorsunuz benim bi desteğim yok yeri geliyor kendimizi döndürmekte bile zorlanıyoruz bi anda düzen değişince sıkıntıya giriyoruz eniştenize yük olmadan kalın kalcaksanız diye söyleyin. Sebze meyvenin kilosu ortalama 30 lira 1 kilo alacakken 2 kilo almanız lazım, bunun suyu var,çamaşırı deterjanı var.

Kendileri verirse verir vermezlerse istenmez bence ama biraz akılları varsa verirler yani para yatarak kazanılmıyor . Eğer yok veremeyiz diyorlasa pansiyon otel ne güne var

Evet dediniz gibi kenara çekip konuşmaliyim

Yav arkadaş,bu köyden şehre gelip oradaki akrabaya çöreklenmek nedir? Hepsi de aynı maşallah,biri de demez ki köyümde ekeyim biçeyim yiyeyim. Biri evlenir,hemen oooh bize yeni kapı açıldı diye gelir yerleşirler. Aferin.
Eşiniz iyi sabırlıymış,ben olsaydım kapının önüne koyardım hepsini,herkes kendi evinde yaşasın çalışsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…