Kiz kardeş değil iki erkek kardeşimGurur ne asil bir duygu ya
İki koskoca adam kız kardeşlerinine böyle yük olurmu
Kız kardeşte çalışmıyor heralde
Utanma sıkılma hiç yok
Evet haklisiniz eşimi dinleyip söylemeliyimDaha neler ya tabi ki destek olmalılar adamın sırtına bilmişler bedava halk evi mi orası?
Bir zahmet düzen kursunlar para verseler de olacak iş değil ztn
Ben olsam bastan eve almazdim, hadi bir çılgınlık edip alsam çoktan geri gönderirdim 2 ay nedir.2 ay kadar oldu ne kadar kalirlar bilmiyorum
Kocanizin erkek kardeşleri Bu kadar süre, size destek olmadan,evet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar
Bence anneniz söylesin olmaz böyle ev tutun diye sonucda çekirdek aile bu ev bu mahremiyet var adam isten gelince iki koca adam koltukta yatıyor yada başka odada nereye kadar .ne münasebet ne mecburiyetiniz var. Bence misafirlik bitmiş artık.Eşim ev tutarlar diye düşünmüs, ama onlarin böyle niyeti yok eşimde bana söyledi
Evet haklisiniz eşimi dinleyip söylemeliyim
Anladım ama eğer kısa süreli olursa idare ederdim ama uzun sürede bir katkı şart olur . Bilemiyorum güzel üslupla deneyin . Kolaylık diliyorum.Benim eşimde abisinde kalmis o zaman onlarin kirasini ödemiş
Kalmalaruni zaten sorun etmiyorum en azindan biraz yardim.etselerToplu bir masrafı ihtiyacı da söyleyip bundan sonra düzene koyabilirsiniz
İşin duygusal boyutu ayrı, koskoca 2 tane adam evli kız kardeşinin evine nasıl yayılabilir ya akıl alır gibi değil
Eşim cok sabirli bi yerden sonra onada hak verdimBen olsam bastan eve almazdim, hadi bir çılgınlık edip alsam çoktan geri gönderirdim 2 ay nedir.
Adam iyi sadece masraflara destek istiyor. Başkası olsa delirebilir su duruma.
Annem söyluyo ama kardeslerim pek orali oluyo, dediğinizde haklisiniz2 kardeş kendilerine ev tutsunlar madem uzun kalacaklar.
Siz kira ve fatura yardımı isteyin durmazlar zaten muhtemelen.
Ekmek elden, su gölden yaşamak rahat gelmiştir onlara, para verince kaçar huzurları.
Kardeşleriniz, anne babaniz hepsi tuhaf.
Evleri kira, tek kişi çalışıyor,yük olmayın yanlarında kalıyorsunuz bari maddi destek olun diyemiyorlar mi?
Köye gönderiyorlar paralarını demişsiniz, paraları alan aileniz değil mi? İsteseler size gönderirler o paradan. Anneniz laf olsun diye söylüyordur.Annem söyluyo ama kardeslerim pek orali oluyo, dediğinizde haklisiniz
Evet dediniz gibi kenara çekip konuşmaliyimHerşeyi geçtim 3 tane adamın hizmeti sizde ee çocukta var kolay gelsin valla ne diyim bir kişiye yüklenmek ne kolay
İki ay çok uzun süre daha da belli değilmiş hiç birşeye el uzatmıyorlarsa ayıp,sizin demenize gerek yok aslında
Kenara çekip söyleyin madem akıl edemediler demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?