Fikir almaya geldim siz isterseniz yorum yapmayin baska konulara gidinAyh bu konu fake mi? Bu zamanda kim bunu kabul eder. Yan gelip yatcaklar parayı köye gondercekler,bı adam garibim tek başına caliscak karısının ailesine bakacak! Gerçek olduğunu düşünmüyorum valla.gitsinler bı ev tütsunlatar en iyisi,ne münasebet bizle.yasiycaklar süreside mechul. Benim hiç inanasim gelmedi valla. Konu sahibi bide soruyor eşim haklimi diye,inanılmaz bir durum
Ben şok en son aldığımda 10 liraydı. Filiz ya da Nuh'un ankara. Bayadır makarna almıyorum ya da bir anda uçmuş.aylık kasap ve market alışverişi isteyin işsiz degiller muhtaç degiller cok ayıp eşiniz bu zamanda nasil yetecek bir makarna olmuş 20 TL
Askerden geldiler köyde pek iş yok o yuzden yanimiza geldiler, bizim kendimizin borcu pek yok sigorta dolsun diye yanima geldilerKonu sahibi ailenizin borcu kredisi filan mı var?
Durumları çok mu sıkışık?
Bir anda durduk yere iki kardeş size gelip çalışmaya başladı.
Olur emredersin.adam seni kapının önüne koysunda gör o zaman bakalım o iki kardesin sana bir su verirmi? Bir söyle kadın olamadık ki ne diyeyim yazık banaFikir almaya geldim siz isterseniz yorum yapmayin baska konulara gidin
Eşim ev var kiralik diyo onlar duymazdan geliyoKardeslerin ayri eve ciksin ,cikana kadarda evin kirasınıj yarisini ve giderlerin yarisinu karsilasinlar .niye koye ginderiyorlar parayı ?
Siz destek olmaya mi geldiniz sorun çikarmaya mi geldinizOlur emredersin.adam seni kapının önüne koysunda gör o zaman bakalım o iki kardesin sana bir su verirmi? Bir söyle kadın olamadık ki ne diyeyim yazık bana
Sizden önce onların bunu düşünüp vermeleri gerekir zaten. Akıl edememeleri ilginçevet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar
E esin gidin ev tutun dese kotu olacak .Eşim ev var kiralik diyo onlar duymazdan geliyo
Ankara aldık bugün 10 TL idiaylık kasap ve market alışverişi isteyin işsiz degiller muhtaç degiller cok ayıp eşiniz bu zamanda nasil yetecek bir makarna olmuş 20 TL
Tesekur ederim karsima alip konuşacagimE esin gidin ev tutun dese kotu olacak .
damat bizi istemedi olacak .senin kardeslerinle acik acik konuşman gerekiyor .evin masrafları arttı sizden destek bekliyorum , suz kaldıkça esimde ailem kalsin diyecek huzurum bozulacak bir sure kiraya faturalara ortak olun sonrada ev bulup cikin .
Esime mahcup oluyorum benim artik ayri bir ailem var ,herkesin kapisi ayri olsun demen lazim.senin kardeslerini karisna alip konusman lazim ve esin hakli
Kalmalaruni zaten sorun etmiyorum en azindan biraz yardim.etseler
Rica ederim .kiraya ortak olmayi vs gectim 2 gun sinra esinizde anne babasini alip evde kalsinlar senin kardeslerin kaldi benimde kardesim /annem babam kalsin diye tutturacak .Tesekur ederim karsima alip konuşacagim
Olabilir halen böyle yaşayan insanlar varFikir almaya geldim siz isterseniz yorum yapmayin baska konulara gidin
Eşin haklı gibi miiEşim hakli gibi
Valla vurun abalıya gibi bişey olmuş. Kardeşlerim kocaman adam çalışıyorlar madem kendileri teklif etmesi lazımdı en azından bi faturaya destek olabilirler. Ben olsam uygun bi dille söylerdim..Herseyi eşim karşiliyo küçuk çocugum olduğu için eşim tek çalişiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?