Tesekkur ederimEşin haklı gibi miitabiki adam haklı canım benim özel bi şirkette CEO Luk yapmıyosa tabiki haklı yani yazık adama 7 ekmek kaç para ekonominin hali ortada valla iyi bile kabul etmiş kalmalarını.
Valla vurun abalıya gibi bişey olmuş. Kardeşlerim kocaman adam çalışıyorlar madem kendileri teklif etmesi lazımdı en azından bi faturaya destek olabilirler. Ben olsam uygun bi dille söylerdim..
Peki size destek olmuyorlarsa niye hala sizde kalıyorlar? Elektrik su internet yemek bedava mı? Gönderin gitsinler o zaman eşin bakmak zorunda değil.Annem söylüyo onlar pek orali olmuyo
Belli degil sanirim uzun süre kalirlar işleri normal
Okusalar neyse ama çalışıyorlarsa bence normal çünkü hayat çok pahalıİyi geceler, iki tane erkek kardeşim köyden iş icin yanima geldiler işe girdiler maaşlarini alinca köye gönderiyolar, eşim söyle bizede biraz destek olsunlar diyo, bende ayip olur diye söylemekden çekiniyorum sizce söylesem ayip mi olur
Annemin başına gelmiş. Amcam bekarken üni okumak için köyden geliyor odasına kapanıp hiç çıkmazmış ders çalışırmış. Annem de yemeğini vs hazır eder istiyosa odasına verirmiş. İşe güce girip evlendikten sonra finalde herkesle iyi annemle kötü oldular. Şunu şunu yapmıştın şunu yapmamıştın sen bana dye. Ha annemi okumamış cahil olarak görmeleri de cabası. O amcamla görüşmüyoruz şimdiUzun süre kalacaksa ev tutsun iki kardeş. Ne münasebet size coreklenmisler ya
Bu işin sonunda en ufak şeye alınıp seni ve eşini yedi köye düşman ederler, hiç şüphe yok. Çünkü bu hikâyeler hep aynı biter
Belli degil sanirim uzun süre kalirlar işleri normal
ablacım şimdi bir yetişkin bir öğünde ortalama 2 porsiyon rahat yiyor. 1 ekmekte çok rahat. Hadi de ki günde 2 öğün yediler. Öğünü 50den 100 lira. ee bunlar 2 kişi ettimi 200 lira.Ben asla söyleyemezdim.. soylenilecek Bir şey olduğunu düşünmüyorum. Kendileri düşünmesi gerekir. Bir kaç ay için kaliyorlarsa da eşiniz bu kadar mı rahatsız oluyor. Aynısı kendi kardeşi olsaydı yapar mıydı.
İnsan kendi evladına bakmıyor be bi yaştan sonra böyle bedava. Kaldı ki bunların anaları da ellerinden maaşını alıyor, kolayını da bulmuş yıkmış el oğlunun üstüne, laf olsun diye ben onlara kızıyorum diyor gaz alıyor. Adam hepsini bir dehleyecek başına bak nasıl çenesi çıkıyor o ananın.ablacım şimdi bir yetişkin bir öğünde ortalama 2 porsiyon rahat yiyor. 1 ekmekte çok rahat. Hadi de ki günde 2 öğün yediler. Öğünü 50den 100 lira. ee bunlar 2 kişi ettimi 200 lira.
30la çarp. 6BİN TL.
bunlar duşa giriyor, doğalgaz kullanıyor, su ve elektrik kullanııyor. Adam kendi çocuğunun rızkından neden bu 2 koskoca ayıya aylık 8 bin heba etsin. Ne demek söylemezdim. Söylenir. Şak diye söylenir hemde
Kesinlikle. Birçok erkek bu inceliği düşünecek kapasitede değil zaten. Ki erkek o yapıda olsa bile arkasında duran bir kadın çok güzel yönlendirebiliyor erkekleri. Zor değil aslında kişi başı 3bin para vermek yani. Burda da birilerinin zoruna gidiyor.İnsan kendi evladına bakmıyor be bi yaştan sonra böyle bedava. Kaldı ki bunların anaları da ellerinden maaşını alıyor, kolayını da bulmuş yıkmış el oğlunun üstüne, laf olsun diye ben onlara kızıyorum diyor gaz alıyor. Adam hepsini bir dehleyecek başına bak nasıl çenesi çıkıyor o ananın.
Suç sizde. Eşiniz boşansa haklıevet ev kira faturalari eşim ödüyo onlar isten gelip yatiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?