Kardeşlerime söylemeli miyim

Tesekkur ederim

Hergün bir saçmalık. Depremde 10 gün kardeşime gittim. Mutfak masrafını karşıladım temizlik yemek yaptım yine de rahatsız oldum kalamadım. İki koca adam resmen çöreklenmişler. Ben olsam ev ev üzerine olmuyor ev tutalım size derim. Sende de eşinde de iyi yürek varmış. 2 ay nasıl sessiz kaldınız, daha ne kadar susacaksınız?
Para verseler bile çekilecek iş değil

Eviniz kaç oda pardon , nasıl eşinizle yakınlaşıyorsunuz ? 3 erkeğin temizliğini nasıl yapıyorsunuz ? Masrafları kirayı ödeseler bile olmaz o iş. Gitsinler iki kardeş ev tutsunlar , kendi evlerinde mutlu mesut yaşasınlar . Ama aileniz de düşüncesiz yazık. Köyler bile modernleşti artık. Eskidendi o tüm aile tek odaya yatak serer birlikte uyurdu

Ne para versin ne kalsınlar gitsin ev tutsunlar orada ayaklarının üzerinde durmayı ögrensinler.
Çalışıp para biriktirmek degil yaptıkları başkasının sırtından geçinmek beleş yaşamak

Eşiniz ne sabırlı maşallah. Kardeşlerin çok yüzsüz kusura bakma. Gitsinler ev kiralasınlar. Masrafları isterseniz iyice yerleşirler hiç gitmezler . Ayy hayatta en sinir olduğum düşüncesiz insanlar. Biz bir yere 2 günlüğüne misafirliğe gitsek ne alalım ne yapalım diye şaşırıyoruz millet rahat rahat yerleşiyor .

Ne zamana kadar sizde kalabilirler ki. İki kişi çalışıyorlarmış bi zahmet artık ayrı eve çıksınlar

Eşiniz çok sabırlı, benim evimde kimse böyle ekmek elden su gölden yaşayamaz, hiçbir şey yapamayan yemek temizlik yapar, kimsenin hem boğazına bedava lokma sokup hem b.kunu temizleyecek ne göz var bende ne de enerji. Bende o rahatı bulamayan zaten tutunamaz kaçar gider. Siz rahatı vermişsiniz, tabi yayılırlar.

Okusalar neyse ama çalışıyorlarsa bence normal çünkü hayat çok pahalı

Annemin başına gelmiş. Amcam bekarken üni okumak için köyden geliyor odasına kapanıp hiç çıkmazmış ders çalışırmış. Annem de yemeğini vs hazır eder istiyosa odasına verirmiş. İşe güce girip evlendikten sonra finalde herkesle iyi annemle kötü oldular. Şunu şunu yapmıştın şunu yapmamıştın sen bana dye. Ha annemi okumamış cahil olarak görmeleri de cabası. O amcamla görüşmüyoruz şimdi

Ben ne esimin ne benim kardesimi boyle kalmali kabul etmezdim. Ola ki ettim acikca soylerdim giderlerini karsilamayi dusunmuyo musun biz de ev gecindiriyoruz diye.

Eşiniz sizde kalırlarsa maddi destek olurlar, size de faydası olur sanıyor belli ki. Ama yanılıyor, gelir artsa da gider de iki kişilik artıyor.

En iyisi katkı istemek yerine, artık yavaş yavaş evlerini düzenlerini kurmaları gerektiğini söyleyin.

Hem siz eşinizle nasıl rahat ediyorsunuz ki evde iki yetişkinle?

ablacım şimdi bir yetişkin bir öğünde ortalama 2 porsiyon rahat yiyor. 1 ekmekte çok rahat. Hadi de ki günde 2 öğün yediler. Öğünü 50den 100 lira. ee bunlar 2 kişi ettimi 200 lira.
30la çarp. 6BİN TL.
bunlar duşa giriyor, doğalgaz kullanıyor, su ve elektrik kullanııyor. Adam kendi çocuğunun rızkından neden bu 2 koskoca ayıya aylık 8 bin heba etsin. Ne demek söylemezdim. Söylenir. Şak diye söylenir hemde

İnsan kendi evladına bakmıyor be bi yaştan sonra böyle bedava. Kaldı ki bunların anaları da ellerinden maaşını alıyor, kolayını da bulmuş yıkmış el oğlunun üstüne, laf olsun diye ben onlara kızıyorum diyor gaz alıyor. Adam hepsini bir dehleyecek başına bak nasıl çenesi çıkıyor o ananın.

Kesinlikle. Birçok erkek bu inceliği düşünecek kapasitede değil zaten. Ki erkek o yapıda olsa bile arkasında duran bir kadın çok güzel yönlendirebiliyor erkekleri. Zor değil aslında kişi başı 3bin para vermek yani. Burda da birilerinin zoruna gidiyor.
Ben iki tarafında ailesinin gelememesinden tarafım açıkçası ya
Kız kardeşimin bulunduğum şehre çalışmaya gelme ihtimali vardı. Kiralar 15 bin üstü diye biz bir odamızı ona açacaktı eşim asla dışarda kalmasın kız başına dedi. Annem asla kabul etmedi. Tüm maaşını sana verse bile evlilik birliğiniz bozulur asla olmaz dedi ve kız kardeşimin burda işe girmesini bile engelledi. Anne var, anne var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…