Kendi doğurduğu kadını döven biri normal değildir. Bu sadece polisin verdiği nasihatla olacak şey değil tutuklayıp cezaevine atacak hali yok. Bunu annesine yapan yarın başkasına neler yapar toplumda böyle manyaklar türemesin diye tedavi olmaları gerekiyor.
Siz bilmeyin madem ben bileyim o zamanOlayı başka tarafa çekmeyin. Ben bilmek istemiyorum demedim. İnşallah öyle bir durum yoktur diyorum.
Çocuk inanılmazdı usluydu. Lise ortamı bozdu diye düşünüyorum. Hani onun böyle bir şey yapması beni beynimden vurulmuşa döndürdü. Ben hem annemi hem onu kurtarmak istiyorum. Bir daha asla böyle bir şeye izin vermemÖyle bir kaldırır ki inanamasınız. Özellikle babanın olmadığı durumda yada babasının pasif olduğu durumda neredeyse her evde yaşanıyor.
Kaldıranın aklı başında mıdır sizce
Nasihat edip yollar polis en kötü test belki talep edilir dahasıda çıkmaz. Anneye şiddet gösteren biri normal olmaz işte siz bunu anlamıyosunuz. Normal tanımınız annesini dövense bilemicem. Bunlar hastalık tanısı almasada şiddete eğilimli bireyler olarak ıslah edilirler.Normal olup anneye şiddet gösteren bir çok kişi gördüm. Çoğu tedavi için getirilirdi ama çok azı hastaydı. Ayrıca polisle olmayacak diye bir şey diye bir şey yok gayette geri çekilebilir.
Çocuk inanılmazdı usluydu. Lise ortamı bozdu diye düşünüyorum. Hani onun böyle bir şey yapması beni beynimden vurulmuşa döndürdü. Ben hem annemi hem onu kurtarmak istiyorum. Bir daha asla böyle bir şeye izin vermem
Psikiyatrist.Varsa bu durumu yaşamış ve aşmış insanlar neler yaptılar merak ediyorum. Öyle bir doktor varsa kesinlikle götürürüm
Sacmalamayın ıstersenız.Öyle bir kaldırır ki inanamasınız. Özellikle babanın olmadığı durumda yada babasının pasif olduğu durumda neredeyse her evde yaşanıyor.
Nasihat edip yollar polis en kötü test belki talep edilir dahasıda çıkmaz. Anneye şiddet gösteren biri normal olmaz işte siz bunu anlamıyosunuz. Normal tanımınız annesini dövense bilemicem. Bunlar hastalık tanısı almasada şiddete eğilimli bireyler olarak ıslah edilirler.
s
Sacmalamayın ıstersenız.
Sizin işiniz neydi özel bir soru olmazsaFikrinizi katılmasamda saygı duyuyorum. Çünkü yıllarca bu tür insanlar çalıştım büyük çoğunluğu hiçte hasta falan değil.
Doktora kolundan tutup götüremezsiniz,polisi aramazsınız nasıl yardımcı olacaksınız? Anneye el kaldıran ablaya kardeşe hayli hayli kaldırır kendinizi kandırmayın lütfen.Çocuk inanılmazdı usluydu. Lise ortamı bozdu diye düşünüyorum. Hani onun böyle bir şey yapması beni beynimden vurulmuşa döndürdü. Ben hem annemi hem onu kurtarmak istiyorum. Bir daha asla böyle bir şeye izin vermem
Siz bunu patolojik değil “normal” görüyosanız sizdede sorun var demektir. Aklı fikri yerinde olan biri bunun normal olduğunu savunamaz. Şiddete eğilimli her birey tedavi görmek zorundadır, sizin gibi onları “normal” görenler yüzünden başkalarınım evlatları sevdikleri zarar görüyor.Fikrinizi katılmasamda saygı duyuyorum. Çünkü yıllarca bu tür insanlar çalıştım büyük çoğunluğu hiçte hasta falan değil.
Sizi zayif gordugi an yine vurur. Boyle insanlar korkak olur. Disini geciremedigini anlamis.Bak aynı durum bizde de babamdan yana vardı bizi ne bulduysa onla döverdi en son neredeyse sırf dışarı çıkmak istiyorum dedim diye topuklu ayakkabının topuğu ile gözümü çıkartıyordu neredeyse ama biz babamı asla duzelmez asla şiddetsiz yapamaz diye düşünüyorduk ben o gün gittim bir cesaret polisi aradım şikayetçi de oldum polis zaten bayağı bı utandırmış oda da polisle konuştuktan sonra yüzü kıpkırmızı olmuş 3 hafta arkadaşımda kaldım sonra geri geldim nerede kaldın demek için bile izin alarak konuştu sonrası bir daha tek bir tokat dahi atmadı polisi arayın ilerde daha da abartir bu sefer hiç durduramazsiniz
bi kere polis götürürse bi daha cesaret edemez.İmkanı yok
Arkadaşlar polis aramasını ben de bilirim. Ama ben iş iyice büyüyüp çığırından çıkmadan bir çözüm arıyorum. Çözümünüz varsa yazın lütfen.
Haklısınız. En başından bu işi bitirmek lazım. Öncelik psikolağa götüreceğim. Yok fayda etmezse polise. Tek umudum bir daha böyle bir şey yaşamamakDoktora kolundan tutup götüremezsiniz,polisi aramazsınız nasıl yardımcı olacaksınız? Anneye el kaldıran ablaya kardeşe hayli hayli kaldırır kendinizi kandırmayın lütfen.
Ayrıca lise ortamı bozduğunu söylemişsiniz insanlar lise de anne babasını dövecek kafaya girmesi için maddeye alışması gerekli.Öyle hemen tak diye göz bebeklerinden anlaşılan bir durum değil madde kullanımı.
Konuşarak çözemeyeceğinizi biliyorsunuz.Yapabileceğiniz tek şey şikayet etmek ama asıl problem annenizde,bugün kıyamadığı çocuk yarın başkasının çocuğunun canını yakacak,hadi elalemden bize ne diyorsa bugün bunu yapması hiç mi zoruna gitmiyor? Susması çocuğu sevdiğini göstermiyor,yaptığı şey kendi çocuğuna da kötülük.
Kısacası üzülseniz de birşey yapamazsınız.Konuşsanız olmuyor,doktora ikna edip götüremezsiniz.Ee anneniz susarken siz gidip şikayette etmezsiniz? Düzeltmek için uğraşmak istiyorsanız annenize böyle bir durumda yaptığı şeyin korumak olmadığını anlatın.Babanızı bilmiyorum ama bunun altında kötü genler,madde kullanımı,yetiştirilme tarzı, psikolojik bozukluklar birçok şey olabilir.
Siz bunu patolojik değil “normal” görüyosanız sizdede sorun var demektir. Aklı fikri yerinde olan biri bunun normal olduğunu savunamaz. Şiddete eğilimli her birey tedavi görmek zorundadır, sizin gibi onları “normal” görenler yüzünden başkalarınım evlatları sevdikleri zarar görüyor.
Sizin işiniz neydi özel bir soru olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?