- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
- Konu Sahibi Deryakuzusu88
-
Borçlu olunca nasıl kusacak kadar içiliyor ?Yazip yazmamak konusunda cok gidip geldim cunku nasil toparlayacagimi bilemiyorum konuyu konu esim ve ben... 5 senelik evliyiz evlendigimizden beri hep beklentilerimi icime attim borcumuz var azalinca duzelecek aslinda esim gezmeyi eglenmeyi kadin ruhunu anlayan bir insan o da borctan basini kaldiramiyor diye diye hep icime attim ama artik sigmiyo duyarsizlastim sanirim artik dunku olayi anlatayim icip icip geldi kan beynime sicradi yine ama ilgilenmedim bisey demedim cocugu aldim yattim afedrrsiniz bir baktim kusuyo bisey demedim yine gittim.uzandim yataga yanima gelmis yok olmek istiyorumda o yuzden icip icip kusuyorum bende dedimki ya git ya icip kusmayla olunmez merak etme... sabahta cikmadan tekrarladim icmeyle bisey olmaz baska yontemler deneyebilirsin buluruz biseyler ama oglumuz sana cok duskun unutma dedim acimiyorum sanirim artik ona 5 senedir oyle beraber uyuma gibi rituelletimizde yok birimiz cocukla uyuyoruz genelde artik bunuda dert etmiyorum arsizlastimmi ben
Yok hayir aslinda iyi bir insan ilk yillarda baski uygulamaya calisiyodu sunu niye boyle yaptin bunu niye soyle yaptin ama artik onu yaptrmiyorum carliyorum tabiri caizse ayri yatak konusu o kadar karisikkkii istegimiz disinda gelisen olaylar sonucu boyle alistik diyeyim onceden uzulurdum ama artik umursamiyorum sanirim yada yine duygularimi bastoriyorumborç odemekten canı çıkmasi disinda bir sorun varmi?
yani sizi dovuyormu hakaret varmi?
sonra neden ayri yataklarda yatiyorsunuz mesela
Ya evet azda olsa veriyor ickiye para ama hediye geliyo birilerinden yani bir sekilde eskisi kadar cok vermiyo artik diye biliyorumBorcu olup da bu kadar içmek nasıl oluyor? Kusana kadar içilecek içkiye verilen parayla bir aylık mutfak masrafı karşılanır.
Yani evet diyecek bisey bulamiyorum cunku bahanesi cok hediye geldi birinden vs kendi yapiyo bazenborçtan başını kaldıramıyor da ne ara kusacak kadar içiyor?
Ya evet azda olsa veriyor ickiye para ama hediye geliyo birilerinden yani bir sekilde eskisi kadar cok vermiyo artik diye biliyorum
Evet ilgisizlik kendimi yalniz hissettirmesi bisey anlatrken abartarak anlatmasi vss birikimin sonucu bubir insana ölmesi icin başka seceneklerde var diyebilmek icin cok buyuk sorunlarda var olmali bence
sadece borcu var birde icip gelip kustu diye bu raddeye gelmediniz heralde
Hahaha dimi ama nasil bir ortamsa alkollu mekanlarda calistigi icin o konuyla ilgili tanidigi cok geliyo yaniİçkinin hediyesini de ilk kez duydum. Çeyrek altın yerine bir yetmişliktakmak gibi bişey olsa gerek.
neden boşanmiyorsunuzEvet ilgisizlik kendimi yalniz hissettirmesi bisey anlatrken abartarak anlatmasi vss birikimin sonucu bu
Tesekkur ederim :) bahaneler bahaneler ...profilin çok tatlı.
para yoksa içmeye nasıl para var
bazen gidiyor evet kuzenim dogum yaptigi dr a goturmustu mesela ama 70 lik degil tabi chivas goturmustu adam en cok onu seviyor napsinlarİçkinin hediyesini de ilk kez duydum. Çeyrek altın yerine bir yetmişliktakmak gibi bişey olsa gerek.
Ortada esi cocugu icin gece gunduz calisan geleceklerini dusunen bir es yok siddet yok kiskanma yok kime ne diycemde bosancam dicem kizacaksiniz bana bilmiyorum duygularim arasinda sıkıstimneden boşanmiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?