Karışık işler kızlar yardım!

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
34
Kızlar merhaba. Size bişey danışmak istiyorum benim nişan bohçam henüz gelmedi. Düğüne 8 ay gibi bir Zaman var. Acaba bohça düğüne yakın mı gelir? Annem düğüne yakın gelir diyor. Kv sağolsun bişeyler almış aradı söyledi şunları aldım beğenmezsen değiştiriri Dedi bende siz beğendiyseniz beğenirim dedim. Ama bohça konusunda galiba bu aldıklarını düğüne yakın getirecekler bohça şeklinde. Benim tahminim böyle. Bende konsunu açmadım ? Sizce Napim?

Bohça zamanı hakkında bir malumatım yoktur.
Hayırlı olsun inşallah.

Yüzük takılırken yani nişan gibi yada aile arasında bohça getirilir ama getirmedilerse düğüne yakın taşınacağın eve koyarlar sanırım şimdiye kadar getirmeleri lazımdı bence çünkü durup duruken getirmeleri de saçma olur

Yüzük takılırken yani nişan gibi yada aile arasında bohça getirilir ama getirmedilerse düğüne yakın taşınacağın eve koyarlar sanırım şimdiye kadar getirmeleri lazımdı bence çünkü durup duruken getirmeleri de saçma olur
Kv bir ara düğüne yakın vs bişeyler demişti. Yani dediğim gibi bişeyden kaçmadılar. Şuan baya bir hazırlık içinde ama bohça ne Zaman gelir diye tereddütte kaldım. Belki evime getirecekler. Çeyiz giderken.

Bizde bohça nişandan önce getirilir ayrı bir tören gibi.

Adetler farklı farklı her yerde. Ne önemi var ki ne zaman geldiğinin?

nişandan önce getirilir benim bildiğim ya da nişandan hemen sonra. düğüne yakın olmaz. zaten düğüne yakın evden çeyizin çıkar kendi evine yerleştirilir. ayrıca kayınvaliden kendisi mi almış neden beraber gidip almadınız?

ayy getirmezlerse vazmı geçecen allah aşkına , hiçbir eşya sana mutluluk getirmez böyle saçma seyleri kafana takma

nişandan önce getirilir benim bildiğim ya da nişandan hemen sonra. düğüne yakın olmaz. zaten düğüne yakın evden çeyizin çıkar kendi evine yerleştirilir. ayrıca kayınvaliden kendisi mi almış neden beraber gidip almadınız?
Ben başla şehirde görev yapıyorum. Siz gidin alın demiştim. Ailemizin bulunduğu yere gidemiyoruz nişanlımla. O yüzden onlar kendi hazırlıklarını yapıyorlar

iste desek isteyeceksin yani öyle mi??

lütfen mantıklı düşünün birkaç paçavrayı mı dert edinip konu açtınız!

Hayır tabiki ben 3 yılın sonunda nişanlandım. Çok şükür çok seviyorum. Ama insan istiyor böyle şeyler olsun. Sadece merak ettim ne yapmam lazım diye
Sen ne zaman götüreceksin damat bohçasını
Ben hiç bohça yüzüne bakmadım, gelen giden sordu annem gösterdi. Hiç merak etmemiştim

Sen ne zaman götüreceksin damat bohçasını
Ben hiç bohça yüzüne bakmadım, gelen giden sordu annem gösterdi. Hiç merak etmemiştim
Onlar ne Zaman getirirse ben ondan sonra götürcem. Birde kötü olan ben baya hazırlık yaptım herşeyini aldım. Onları bekliyorum götürmek için. Önce götürürsem ayıp olur sanki hadi sizde getirin der gibi olur diye beklemedeyim

Hayır tabiki ben 3 yılın sonunda nişanlandım. Çok şükür çok seviyorum. Ama insan istiyor böyle şeyler olsun. Sadece merak ettim ne yapmam lazım diye

Çok güzel bir önerim var: Bekleyin...

Allah size bundan büyük dert vermesin o kadar diyeyim.

Kızlar merhaba. Size bişey danışmak istiyorum benim nişan bohçam henüz gelmedi. Düğüne 8 ay gibi bir Zaman var. Acaba bohça düğüne yakın mı gelir? Annem düğüne yakın gelir diyor. Kv sağolsun bişeyler almış aradı söyledi şunları aldım beğenmezsen değiştiriri Dedi bende siz beğendiyseniz beğenirim dedim. Ama bohça konusunda galiba bu aldıklarını düğüne yakın getirecekler bohça şeklinde. Benim tahminim böyle. Bende konsunu açmadım ? Sizce Napim?
yine bir bohça konusu bir şey demiyorum :KK34::KK34:

Back
X