Karısından boşanmış gelmiş ama gel diyen mi vardı?

2.el defolu malsın yani.
Allah büyük... Ne kadar büyük konuşmuşsunuz. Evlenip boşanıp tekrar evlenmek veya ilişki yaşamak isteyenler defolu mal mı oluyor? Yarın bir gün size ne olacağını kim bilebilir? O zaman siz de mi defolu mal olacaksınız?

Büyük lokma ye büyük söz etme.herşey gelebilir insanın başına.boşandı diye kullandığın kelime çok aşağılayıcı.

Evlenip boşandığı için değil , eğer ki sizin gibi zihniyette biri için boşandıysa zaten maldır..Eğer sizin için boşandıysa bu mal!!! sıfır ikinci el demeyin zira tencere kapak olursunuz

Tabir çok çirkin neye göre 2.el yani.ee sizde bir sonraki sevgiliniz için ikinci el defolu mal gibisiniz o zaman çünkü onunla ilk kez sevgili olmayacaksınız.bunu diyebilmek için ilk sevgili olduğunuz adamla evlenip asla boşanmamalısınız ki ikinci el olmayasınız.

Bile bile kendi konunu sabote ettin. Bu kadar kadının olduğu yerde böyle haddi aşan bir tabir kullanmamalıydın. Yakışmadı. Bu tabir yüzünden kimse o pislik adama yorum yapamıyor. Odağı o hadsiz tabire çektirdin.
Sana nacizane tavsiye; banın açılınca o tabiri değistirmelisin. Biz meta değiliz. Idealim evlenmemiş biri deseydin bu kadar tepki çekmezdin. O tabir olmadi. Çok haddi aşan bir laf o.
Konuna gelirsem; en nefret ettiğim; en tiksindiğim erkek profili evli olup hala gözü dışarıda olanlardır. Allah böyle şerefsizleri bildiği gibi yapsın..
Adam tam bir çakal pislik. Uzak dur. Hatta önce rezil et sonra uzak dur. Sizin zaten o pisliğin foyası meydana çıkınca ayrıldığınızı sanıyorum. Sizle tekrar iletişime geçmeye çalışırsa rezil edin.
Bu arada hayatta bence büyük konuşmayın. Büyük konuştuğumuzu hep yaşarız.
Büyük konuşmayın.
Ve o hadsiz tabiri silin.

Son düzenleme:
Ee dert bunu neresinde ben anlamadım. İstemiyorsan istemiyorsun, seni zorla kaçırmaya mı çalıştı ne yaptı?

Son düzenleme:
Ay ne güldüm sanki senin aşkından ölmüşte öyle boşanmış.. Zaten adamın evliliği sorunluymuş ki başka kadınlara meyiletmiş bu arada ilerde evlenip kocandan dayak yediğinde defolu mal olmamak ikinci el olmamak İcin boşanmazsın da sen

Yalnız siz kendinizi ne sanıyofsunuz bilmiyorum ama adam karisini sevmediği için veya karisi aldatildiğını öğrendiği icin ayrılmıştır sizinle ne alakası var durumun

Sizin beyin kaçıncı el?
Son kullanma tarihinizi acil kontrol ettirin.

2.el muhabbeti yapıp burda hoşunuza gidecek yorumlar mı bekliyorsunuz?
Sizin deyiminizle 2.el(!) olmak bağnaz,saygısız,edepsiz olmaktan iyidir.
Saçmalık bahsettiğiniz bey değil zihniyetiniz!!

Yorum yapılamayacak kadar saçma bi konu, konu sahibi de kendini ne zannediyo bilmem ki. Adam konu sahibini görmüş aşkından ölmüş bitmiş koşarak gidip boşanmış da gelmiş

Ne diyorsunuz siz be? İnsan bu eşya mı? İkinci el ne demek bunlar nasıl kelimeler

Çok yakın bir arkadaşım 2.el dedirtmem kendime deyip nişan atmamıştı ki çok haklı sebepleri vardı ... şuan evli ve çektikleri herkezin dilinde ama o hala 2.el olmam deyip sürünmeye devam ediyor ... böyle kuş beyinlilerden çok var malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…