Kariyer mi bebek mi ?

kesinlikle iş..bnm de kaç aydır çocuğum olmuyor ama senin yerinde olsam iş bakardım en acilinden..çocuk bir gün olur elbet kısmet

yanlış karar vermek üzeresin tabi iş deneyimi evli çocuklu ve deneyimsiz birde yaşı geçkin kimseye iş bulunmadı aşırı zor ve imkansız
En azından deneyimin olsun çocuk olayı o kadar zor ki 7 yıl ateşi dişi hastalığı olacak
Deneyim yap tıktan sonra hamile kalman daha mantıklı çocuk hayatını tamamen değiştirecek ve maddi anlamdada zor sürek
Doğum ücretler 45ootl özel hastanede
Maddi manevi hazır olman şart hamile kalmadan dişçiye sağlık taraması bunlar hep para ön takviye vitamin beslenme
Folikasit hamile kalmadan 6ay önce alman gerek daha neler nelet

sana katılıyorum kaç aydır eczanelere yaptığım ödemelerin haddi hesabı yok..konu sahibi yaşından dolayı telaş yapmış ama devir değişti artık 30 lu yaşlar da ilk çocuk için normal sayılıyor..hayırlısı

Yorum yapan herkese çok teşekkür ederim. İkisi içinde keşke demek istemiyorum bir tarafdan erkenden anne olmak istiyorum diyer tarafdanda artık çalışmak istiyorum. Ama galiba çalışmak sizlerin yorumlarından sonrada biraz ağır basacak. Keşke ikiside aynı anda olabilsede biz kadınlarda secim yapmak zorunda kalmasak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…