İkinizinde iyiliği için bırakın adamı gitsin. Kafanıza estikçe dava açıp sonra vazgeçmeyin. Bencillik bu. Herkes yolunu çizsin artık.Acaba geri adım atsam da bari kızım mı mutlu olsa...
Daha önce de boşanma davası açıp geri çekilmiştim.
Bence kusura bakmayın ama fazla dramatize etmişsinizEşimle anlaşmalı boşandık. Boşandığımız gün evden gitti. O kadar büyük bir boşluk oluştu ki içimde 3 gün dayanabildim. Ağlaya ağlaya geberdim. 4. Gün çağırdım. O da geldi Allah razı olsun. Şimdi yavas yavaş toparlanıyor. Gitme hazırlıkları yapıyor. İçim acıyor. Boşanmayı ben istedim. O hiç istemedi. Anlaşamıyoruz. Hiç konuşamıyoruz. Ortak bir hayalimiz yok. Derdimi kederimi hiç anlatamam. Güvenmediğim pek çok nokta var. Ama bir çocuğum var. Ve onu da hiç üzmek istemiyorum. Bundan böyle hiç bir insan olsun istemiyorum hayatımda. Zaten hep çok mutsuz olacakmışım gibi hissediyorum. Acaba geri adım atsam da bari kızım mı mutlu olsa...
Daha önce de boşanma davası açıp geri çekilmiştim. Diyorum ki olabilseydi o zaman olurdu. Demek ki yapamıyorum. Ama şu anda da acılar içindeyim...
Şu an ben de boşanma sürecindeyim. Hissettiklerinin çok benzerini hissettim, hissediyorum. Ben şehir değiştirip ailemin yanına geldim. Uzaklaşmak hem zor hem de iyi geliyor. Sizin gibi böyle aynı yerde aynı evde dursaydım belki de çoktan barışmış olurdum dayanamayıp. Evinizi, mümkünse de şehrinizi değiştirmeniz lazım. Yoksa bir anlık boşlulta kendinizi adamın kollarında bulabilirsiniz.Tekrar evlenip mutlu olan var mı? Belki bu ders olmuştur hem ona hem bana... Ya aslında bilsem ki o kendi evine geçince dost olarak kalacağız istediğim zaman göreyim istediği zaman gelsin sonra herkes evine gitsin. Ama yok öyle bir dünya biliyorum. Yapayalnız kimsesiz kalacağım. Kimsem yok... Boşanınca çok rahatlayacağımı zannetmiştim ama nefes alamıyorum.... Kızım çok mutlu birlikteyken. Herkes çocuğu için bir sürü fedakarlık yapıyor. Ben de yapayım diyorum. Hatta şu anda öyle durumdayım ki ona sımsıkı sarılıp gitme diyesim var. Ama daha önce de aynı şey oldu. Sonra bu sefer barıştığım için kafama duvarlara vurmuştum. Her iki durumda da mutsuzum. Psikologa da gittim bu arada... çözemedim içimi... Bu arada genç değilim. Yeniden bir hayat kurup baştan herseye baslayacak durumda değilim.
adam sizin oyuncagınız degıl kı..
'Bosanmak istedim bosandık'
'Bosanma davası actım geri cektım'
'barıssam mı' falan.
Barısmayı teklif edın, sızı zaten reddedecektır. Gozunuzle gorun bunu.
Boylece adamı salarsınız mecburen, o da kendine hayat kurar evladıyla ne yapacagina karar verir.
Ozaman cok ıyı düşünmen lazımEşim ( eski eşim) tekrar biraraya gelmek istiyor. Yeniden evlenebiliriz diyor. Sen bunalımdasın diyor. Bu çocuğa yazık değil mi diyor. Ben de araftayım. Ne tarafa dönsem adım atamıyorum. İki taraf da beni mutlu etmiyor. Şu anda da hiç mutlu değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?