Karşılıklı anlaşmazlık

Senin uzakta olmanın vermiş olduğu rahatlığı kullanıyor.
İnan uzak kaldığınız her an da senin yokluğunun rahatlığından faydalanmaya çalışacaktır.
Nitekim, bir insan neye alışırsa öyle davranmaya devam eder.

Yerinizde olsam bu kadar kendimi üzmezdim bir erkek için, değmez!
Hayatta üzülünecek o kadar çok şey varken, gerçekten değmez.

Eğer bir abla sözü olarak algılarsan ve dinlersen sana tavsiyem: sana değer veren, sözüne değer veren, gerçekten senin yokluğunda bile sen varmışsın gibi davranabilecek birini barındır hayatında. Çünkü ancak gerçek değeri veren insan bu şekilde davranabilir. Size gereken değeri vermeyenleri de boşu boşuna hayatınızda tutup, kendi kendinize üzüntü yaratmayın.
Ne o dünyadaki tek erkek, ne de siz dünyadaki tek kadınsınız.

Haklısınız, fakat burda okuduğum seylerden dolayı o kadar umitsizim ki erkeklere güvenim kalmadı inşallah Allah hayirlisini versin, iletişimi kesmeyi düşünüyorum bensiz kalsın eğer onun için bişey değişmezse zaten ilişki bitmiş demektir.

O anda ortamda sürekli sevgilisine rapor veren adam konumuna düşmek istememiştir.
Bence bu son konuyu büyütmüşsünüz.
Küsmeyin, trip yapmayın, siz de soru sormaktan vazgeçin. Normal şekilde ilişkinize devam edin. Ama siz de gizemli olun.

Benim anlamadığım nokta da bu zaten. (
Bu tarz şeylerde net keskin çizgiler sınırlar erkeği korkutuyor sinirlendiriyor, bana güvenmiyorsun diyor direk. En iyisi olay örgüsü mü empati yoluyla hatırlatın ona. Herşey ben böyle yapsam biri beni tek etiketlese nolur gibi ..

Daha önce böyle çok oldu inanın. Empati yap ben böyle yapsam ne olur dedim. Cevap direkt " Sen kızsın" oldu.

İyi de burada yanlış yapan o değil ki sizsiniz.
Bir kere diyecek, iki diyecek, üçüncüde sizin tepkinizi zaten biliyor olduğundan diyemeyecek.
Ders çalışmaya kiminle gittiğiniz sadece sizin kontrolünüzdedir. Size güvenmek zorunda. Eğer siz geri adım atarsanız yanlışı siz yapmışsınızdır.

Erkek arkadaşıma söylediğim bir şey var: “seni sana emanet ediyorum, ben seni her dakika takip edemem, bunu istemem de zaten, vaktim de yok zaten, o yüzden sen kendine yakışanı yap, beni ne yaparsan kaybedeceğini biliyorsun, kaybetmeyi göze alıyorsan istediğini yap” Gerisi ona ait.

Aynısı benim için de geçerli. Ne yaparsam onu kaybedeceğimi biliyorum. Kontrol bende. O yüzden o da bana güvenir, güvenmek zorunda.

İlişkinin ilk kuralı güvenmektir. Yarım güvenme olmaz. Birine ya tam güvenirsiniz ya hiç güvenmezsiniz. Siz bu adama güveniyor musunuz?

Tamam, bunu deneyeceğim dediğinizi dinleyip. Teşekkür ederim

Evet güveniyorum. Benim bazı ailevi sorunlarım var ailem benle ilgilenmez, oda bu durumu Biliyor ben ona yaptığın birşey gittiğin bi yer olursa haber ver diyordum ama bunu yapmamaya başladı.

Daha önce böyle çok oldu inanın. Empati yap ben böyle yapsam ne olur dedim. Cevap direkt " Sen kızsın" oldu.
Sen kızsın ne ya. Kıza haram erkeğe hak mı? Boyle bir insanla devam etmeyi biraz daha gözden geçirin. O zaman oraya gelen kızlarında farklı gözle görüyo, kendi sevgilisine izin vermiyor elin kızını evine bırakıyor... Eyyyy memleketin tek taraflı düşene cahil erkekleri bu devran böyle gitmez

Birkac yorumda annesiyle tanistirdi,kuzenleriyle tanistirdi yazmissin da 20 yasinda nasil bir ciddiyet bekliyorsun?
Cok erken girismissin bu tanisma isine ve fazla beklentiye girmissin.Akisina birak iliskiyi.Kendini de ezdirme.Bu ben erkegim yaparim,sen kizsinin ilerisi hayatina tamamen mudehaledir.

Herkesin bu duruma bakış açısı farklıdır. Ben evliyim, eşimin kuzeni ile çok samimiyiz ve onunla birlikte birçok kız/erkek arkadaşı ile tanıştım. Cafelerde oturduk nargile de içtik, okey de döndük, tavla da attık. Eşim bir gün olsun bana mesaj atacaksın, beni arayacaksın demedi. Aramadı da. Rahat bir adam değil, bana güveni tam. Ben mesafemi korumayı bilen bir insanım eşim de bunu bilir. Gittiğim yer neresi olursa olsun, ben arkadaşlarımla takılmaya gidiyorsam eşimle mesajlaşmak istemem. Kendimi baskı altında hissederim ve buna aşırı sinir olurum. Tıpkı eşim rakı balığa gittiği, gece 2'de eve geldiği olsa bile arayıp mesaj atıp kalkmıyor musun, gelmiyor musun demediğim gibi. Aldatacak insanı duvara zincirlesen yine aldatır. Sevgilinin sana okeye gitmek için yalvarması çok absürt. Aynı şeyi sana yapmasına da sen müsaade ettiğin için yapabiliyor.

Artık sevsem de ilişkiyi istemiyorum sanki, umudum yok çünkü. Bu düşünce yapısı beni çok yordu
Beklentiye girmedim, annesiyle tanışmanın nedenı buluştuğumuz zamanlarda oğlu uzağa gidiyor diye çok korkmuş kadın, sen iyi biri sanıyosun ama İnsanları tanıyamazsın kendini bu kadar kaptırma gibisinden konuşmaları olmuş. Oda benşçi savununca annesi çok merak etmiş, ben oraya gidince ailesiyle tanıştırdı beni zaten sanki kendi ailem gibi hissettim, kendi ailemin bile bana davranmadığı şekilde sıcak davrandılar o samimiyeti hissettim, farklı Anlam yüklemedim tanışma işine öyle diyeyim. Anlatabilmişimdir umarım kendimi :)

Haklısınız ,ben çok ödün verdim kendimden. Gittiğim yerlerde hep haber verdim onunla ilgilendim, böyle yapmamak gerekmiş,geçte olsa anladım..

Haklısınız ,ben çok ödün verdim kendimden. Gittiğim yerlerde hep haber verdim onunla ilgilendim, böyle yapmamak gerekmiş,geçte olsa anladım..
Güven çok önemli bir şey. Sen arkadaşlarınlayken sohbete mi katılacaksın, sevgiline mi yazacaksın? O da aynı şekilde. Kendi adıma buluştuğumuz zaman karşımda elinde telefon erkek arkadaşı ile mesajlaşan insanlara sinir oluyorum.

Evet yaşlarınız daha çok genç. Özellikle bu yaşta uzak mesafe ilişkisi bence çok daha zor. Belli ki sevgiliniz artık çevresini genişletmek istiyor. Sizde sıkboğaz ettiğiniz için tepki gösteriyor. Bana pek oluru var gibi gelmedi ama madem çok seviyorsunuz ayrılmayı düşünmüyorsunuz bari sizin de hayatınız olduğunu kabullendirin. Sizi istediği gibi kısıtlamasına neden izin veriyorsunuz ki?
Ayrıca annesinin sevgisine çok da güvenmeyin derim.

uzak olduğu için mi oluru var gibi değil sizce.. Biraz açar mısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…