Karşılıklı anlaşmazlık

Gece geç olduğu için bırakmanda sorun yok dedim ama direkt erkekler varken gitmiş yanına oturmuş, hikayede paylaşmış ben göremedim dedim . Etiket falan atmazsın demiş resmş çektiğinde ben attıklarını eve gidince gördüm dedi. O sanıyor ki kız ona o gözle bakmaz

Ayrılırsan ayrıldığınız için ağlarsın geçer.
Bu şekilde her gün üzülmekten iyidir.
Yaşlarınız küçük, böyle uzaktan uzağa sıkılırsınız, belli ki erkek arkadaşın da bunun sinyallerini veriyor.
Uzak mesafede hak veriyorum bazen bu duruma, insan sevdiğini yanında istiyor. Sevgilin var ama istediğin an yanında değil, bu zor geliyor bir zaman sonra bazılarına.

Şu uzak mesafe ilişkilerini bırakın da beraber gezip tozabileceğiniz size yakın olan insanlar bulun.

Ben olsam aynısını ona yaparım rahatsız olup söylediğinde de "ne ekersen onu biçersin" derim

Daha önce böyle çok oldu inanın. Empati yap ben böyle yapsam ne olur dedim. Cevap direkt " Sen kızsın" oldu.
ohoooo yavrum sen bu çocuğu postala acil olarak Bunun düşüncesi "erkektir yapar" saçmalığını sana empoze etmek.. Şu an bunları yaşıyorsan ilerinde neler yaşayacağını sen hesap et artık.

Valla bu devirde hala bu kadar geri kafalı (sen kızsın) insan kalmasına şaşırıyorum ben bi de genç olacak.. 38 yaşındayım ben, rahmetli dedem bile bu kadar geri kafalı değildi.
Yetiştirilme tarzı. Bir aile böyle çocuğunun her dediğini yapıp şımartırsa böyle olur .

Yetiştirilme tarzı. Bir aile böyle çocuğunun her dediğini yapıp şımartırsa böyle olur .
Boşver sen arkana bakmadan kaç bundan.. Bu kadar ataerkil bi ilişki yaşamak zorunda değilsin, kaldıki uzakta bi de, sen gencecik kızsın gezecek tozacaksın, eğleneceksin, güleceksin, bu yaşta bunun kahrını niye çekiyosunki? Bak sana bi abla tavsiyesi bu yaşta uzak ilişki yaşamaya çalışırsan sonra çok pişman olursun kaybettiğin 1 güne bile..

Tamam dinleyeyim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…