Karşılıklı anlaşmazlık

Bu arada ne ben eşimi ararım gittiği yerde ne de esim bana yok fotoğraf at der. Sizinki uzak olduğundan kendi yediği hakları sizde yiyosunyz saniyo galiba. Neyse ben fazla konusmayim. İyice sogudum erkek arkadaşınızdan iliskinizden

Bide beni düşünün (

Onun da size yapmaması lazım. Yapmaya çalışıyorsa izin vermemeniz lazım.
Bazı konularda net sınırlarınız olmalı. Karşıdaki bunları aşamayacağını bilip, bunu kabul edebiliyorsa devam etmeli ilişkiye. Kendi sınırlarınızı kendiniz çizmezseniz başkasının sınırlarına hapsolursunuz. Hiçbir ilişki buna değmez.

Ben sevgilime güvenirim. Güvenim sarsılırsa ne kadar sevsem de ayrılırım. Şüphelerle yaşayamam çünkü.
Sevgilinize güvenmiyorsanız ayrılın, her an "bu ne işler karıştırıyor" diye düşünerek hayat geçmez.

Kendisi "ben erkeğim yaparım, sen kadınsın yapamazsın" diyorsa güveninizi sarsmasını beklemeden ayrılın zaten. Şu cümleyi kurup da kaşı gözü, eli kolu rahat duran 1 tane adam görmedim ben daha.
Bunu söyleyen adam size hak görmediği her şeyi hak görür kendisine. Yatakta bassanız "ne var ki ben erkeğim" der geçer, içi zerre kadar sızlamaz.
Böyle erkeklerden uzak durursanız ömrünüz uzar.

Kızın ona ilgisi var gibi etiketleme olayı vs
Normalde kıskanç bir yapım yoktur
Ama bende olsam rahatsız olurum
Madem grupla gidilmiş niye sadece onu etiketliyor saçma

Yani önümüzdeki aylarda aynı şehirde yaşama ihtimaliniz yok mu? Bu şekilde evlenmeyi düşünüyorum demeyin lütfen.
Malesef yok var ama %20lik bir ihtimal.
Evet zihniyet olarak o yapıda zaten, Şimdiden böyleyse ilerde nasıl olur kimbilir. Haklısınız

Kızın ona ilgisi var gibi etiketleme olayı vs
Normalde kıskanç bir yapım yoktur
Ama bende olsam rahatsız olurum
Madem grupla gidilmiş niye sadece onu etiketliyor saçma
Bide kız arabada yanına oturup hikaye atmış, bunu da ben görmedim benim hesabımda yoktu kızı takip ettiğim halde,onun hesabından gördüm.

Bide kız arabada yanına oturup hikaye atmış, bunu da ben görmedim benim hesabımda yoktu kızı takip ettiğim halde,onun hesabından gördüm.
Bu tip kızlar ne bilim var ya .arkadasım ayağına yaklaşıyorlar.e arkadassan arkadaslığını bil yani
Tabiki arkadasları olucak kız-erkek ama sen olmalısın her zaman önceliği .eğer senle ilişki yaşıyorsa sen herseyden önce gelmelisin..

Allah herkesin içine merhamet versin ne diyim bu yaptıklarını artık nasıl bişey olarak görüyorlarsa

Yaşlar küçük, uzak mesafe ilişkisini sürdürmek zor. Hele her iki taraf için de bununla görüşme buraya gitme gibi kısıtlamalar varsa.... İnsan gezmek sohbet etmek paylaşmak istiyor. İki boyutlu dünyada (telefonla iletişim) kavga etsen kendini ifade etmek zor, sevgini göstermek zor. İnsan illa dokunmak gözlerine bakmak istiyor. Uzak mesafe ilişkisi ancak güven ile yürür ki güven bile olsa ayrı kalınacak süreye göre yürüyeceği meçhul benim gözümde. Akışına bırakın.
Not: Kız Arkadaşı ile dışarı çıkması doğal, onu evine bırakması daha doğal. Doğal olmayan size haber vermek yerine sizden izin almak zorunda olması (size de aynısını yapıyormuş). Sorun şuraya gittik aşkım sen napıyorsun diye aramamasında. Buna ben de takardım.

Diğer 2 kişinin instagram hesabı yoksa kız onları etiketleyememiştir belki?
Hayır var. 2sinin de var.Ona gayet kibar konuşarak anlattım üzüldüğümü dile getirdim verdiği cevaplar bunlar oldu..Halbuki gezmesine oyun oynamasına hiç bişey demedim ben böyle yapsam ns olur dedim sen yapamazsın kızsın Dedi. Şaşırmadım. Kendi yoluma bakacağım artık üzülsem de bir kere üzülürüm tam üzülürüm ama böyle hep stres sinir olmam en azımdan

Eklentiler

• S90418-10180227(1).webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Hayır var. 2sinin de var.Ona gayet kibar konuşarak anlattım üzüldüğümü dile getirdim verdiği cevaplar bunlar oldu..
Peki böyle misiniz? Böyleyse arkadaş haklı. Yani dışarı çıkmasına karışır mısınız? Siz de evde durmayın o zaman. Bunu inat olarak yapmayın. Ben arkadaşlarla kahve içmeye çıkıyorum. Ayşe Fatma mehmet olacak iki üç saate dönerim diyin. Onlarla birlikteyken iletişim kurmayın. Ayrıldığınızda eve geçiyorum diyin gerekirse. İzin almaca olmasın aranızda haber verme olsun. Bu şekilde yaşamazsanız ilişkiniz de evliliğiniz de çok zor olur.

Ben onun Gezmesine hiç bişeu demiyorum tek istediğim haber vermesi kız olursa mesafesini koruması. Ama anlamadı beni hEr zaman olduğu gibi. Ben yapsam ne olur deyince sen kızsın yapamazsın dedi. Yanındaki de kız dedim banane ondan dedi. Çok üzgünüm ama devam edemeyeceğim ne yazık ki (

Kız hikayelerini görmeni engellemiş canım o yüzden görememişsin.

+++

Yaşınız çok küçük. Erkek arkadaşınızın henüz nasıl ilişki yaşayacağı oturmamıştır. O yüzden şu an yeni bir ortamdayken ( sizden uzak, araba özgürlüğü eline geçmiş) farklı davranışlar göstermesi normal.
Ama size verdiği cevaplar, gördüğü halde yazmamak, başta samimi gösterip kendini izin almaya çalışıp izin çıkmayınca ısrar etmesi vs beni soğuturdu ayrıca kızın sizi engelleyip hikaye paylaşmasında da art niyet arardım.

Nasıl bir yol izlemem gerekir sizce?
Ben 24 yaşındayım. Çok genç yaşta evlendim. Eşim bir yere gidelim biri bana baksın, kıskanır ama beni hiç kısıtlamadı. Gezelim, eğlenelim ama kendin de gez, toz, eğlen dedi hep. Kuzeni kardeşim gibi akşamın saat 10'un da dışarı mı çıksak diye aradığını, ya hiç çıkacak halim yok dediğim de eşimin git ya eve kapandın bu aralar hava al biraz dediğini biliyorum. Dedim ya güven çok önemli. Ben de onu kısıtlamam.

Erkeklerin çoğu, sevgililerinin erkek arkadaşı olmasını istemiyor çünkü çoğu kızlar ile erkeklerin arkadaş olamayacağını, illa ki birinin diğerine yürüyeceğini düşünüyor. Ben hayatımda böyle düşünmeyen erkek görmedim. Fakat bir ilişkide güven varsa hayatındaki insanı bir oda dolusu kadın/erkeğin içine gözün kapalı bırakırsın. Kimse kimseye rızası olmadan yaklaşamaz. Taciz/tecavüz gibi durumlar hariç elbette ama bir kadın kendisine karşı ilgisi olduğunu hissettiği kişiden zaten hemen uzaklaşır. Erkekler o sınırı pek koruyamıyor, çünkü ilgi hoşlarına gidiyor. Sizin ilişki dinamiklerinizi bilmediğim için şöyle yap, böyle yap diyemem. Sadece güven çok önemli diyorum. He bana sor, eşinin seni aldatmayacağına %100 güvenir misin, diye. Kimseye o denli güvenmem. Ancak o güvensizliği eşime asla vermem, sadece yaptığı zaman bana değil kendisine yapacağı sinyalini veririm. Kısacası seni seviyorum, sana güveniyorum ama olduda güvenime ihanet ettin; benim kaybedecek bir şeyim yok, mesajı veririm. Benim için hayatta şeref ve haysiyet çok önemlidir. Aldatılan değil, aldatan şerefini ve haysiyetini kaybeder.

Yarım saat önce uzun bir mesaj yazdım,anlayamıyorsun sen bilirsin daha fazla uzatmayacağım ben,senin bu düşünce yapından bunaldım artık bşr daha yazmayacağım dedim. 5dk sonra aradı anladım seni diye, ama artık ne yapacağım bilmiyorum .ben gezmesine bişey deniyorum sadece haberleşelim istiyorum hepsi buydu

Karşı cins yani kızın hikayelerini size engellemesinden ben kızın, sevgilinize hisleri olduğunu düşündüm. Arkadaşını araba ile eve bırakmasında bir sakınca yok ama sevgilinize arkadaşı dahi olsa bir sınır çizmesi gerektiğini uygun bir dille anlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…